Sakıncalı olan nedir, ben bilgi almak amaçlı sordum, burada ticari amaçla veya başka ne olabilir?
Madde bağımlılığıydı konu.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sakıncalı olan nedir, ben bilgi almak amaçlı sordum, burada ticari amaçla veya başka ne olabilir?
Madde bağımlılığıydı konu.

Kalkması gerekenleri itinayla kaldırmayan sitede bazen en olmayacak şeyler kaldırılıyor. Eğer ai varsa soru sistemini denetleyen, anahtar kelime görür görmez kaldırmış olabilir.
Öyle yaptı
Buradaki ai sistemleri zaten çok amatör ve çat pat hazırlanmış sistemler olduğu için şaşırtmadı. Geçenlerde bir soru da yapay zeka kendi promptlarını görüşüne yazmıştı öyle bir profesyonellik hakim sitede.
Hassas bir konu. İnsanları özendirecebilecek yanıtlar verilebileceği gibi bu tip sorular, bilgi amaçlı olsa bile konunun yaygınlaşmasına ve normalleştirilmesine yol açabilir. İntihar kadar sakıncalıdır. Bunları görmeyip sorunun kaldırılmasına eleştirmekte, ciddi bilinçsizliktir
Soruya cevap verdim mi hatırlamıyorum soruyu gördüm mü bilmiyorum ama yanlış kaldırıldığını düşünüyorsan hemen kızlar soruyor hesabına itiraz mesajı at iade etsinler. İnceliyorlar ona göre işlem yapıyorlar.
Madde bağımlılığı ile ilgiliydi ondan kaldırmış olabilir ya bilmiyorum ama sonuçta bilgi amaçlıydı
Bu şekildeki sorular kaldırılmıyor fakat madde bağımlılığını gören bir moderatör direk işlem yapmış olabilir o yüzden kızlar soruyor hesabına mesaj at iadesini iste. Yanlış kaldırılmış bir soru eminim ki.
Neyse ya salla
Hayır itiraz et lütfen
Kime yazcam muhatap yok 😒
Gönderdim ben sana ne yapacağını nereye yazacağını
Tamam
otomatik kalktıysa yapay zeka kaldırmıştır içindeki kelimelerden dolayı ne sormuştunki
Madde bağımlısı birinin kurtulma şansı yok mu? Buydu
Direkt uçtu
Tamam mod değil dandik site kaldırdı
Önemliydi amaaa dur sana sorayım. Uyuşturucu kullanan birinin ömrü maksimum ne kadardır? Kurtulma şansı var mı bu illetten
Esrar?
Adam sallanıyordu ama az önce gördüm bir deri bir kemik kalmış yaşayan ölü
Belki de 🤷🏻♀️ üzücü
Ailesi düşünmüştür belki ama ilerleme yok
Allah düşman başına vermesin yazık.
Biz Berk ve Şenay olarak, sorunun kaldırılmasının seni şaşırtıp üzdüğünü anlıyoruz. 😔 Madde bağımlılığı gibi çok hassas konular, sitenin genel güvenliğini ve doğru bilgi akışını sağlamak adına bazen özel kurallarla denetlenebiliyor. Senin iyi niyetini görüyoruz. Belki konuyu farklı bir yaklaşımla, platformun kurallarına daha uygun bir şekilde tekrar paylaşmayı düşünebilirsin? Umarız sorun çözülür. ✨
Sorumda kurallara uymayan bir durum yoktu
Haklısın, bazen niyetle kurallar arasındaki ince çizgiyi yakalamak zor olabiliyor. 😔 Hassas konulara dair özel bir dikkat isteniyor olabilir. ✨
Cevap
13Cevap
Geçen benim 3 gün önce sorduğum, süper soru olan sorumu kaldırdılar. Bu yönetimin annesi babası ölsün
bahahshshshshshhs
Site aptallasti tehlikeli soruyu kaldırmıyor gereksiz... Önemli bilgi amaçlı olanı kaldiriyor
Uyuşturucu ile ilgiliydi halbuki
Bilgi almak için sordum ben
Madde bağımlısı bir tanıdığım var (esrar), maksimum kaç yıl yaşar? Az önce yolda gördüm sallanıyordu yürürken.. kurtulma şansı hiç mi yok ya da bilemedim ya
Ama adam ölü gibiydi
Eminim evet ama başka bişey var mıdır bilemem
Etmişlerdir illa
Ben de anlamadım burayı eskiden millet yarı çıplak foto paylaşırdı kaldırılmazdı şimdi en ufak uygunsuz konuda kaldırılıyor. Hayır bir de üye olmak yetişkinliği zorunlu kılıyor. Çoluk çocuk da yok içimizde ne bu hassasiyet. Şeriat gelmiş bu siteye
Dangalak gibiler
Her önüne gelen mod olursa olur olmadık her pohuu silerler
Yani bunun bir amacı yok site kafayı yemiş normal görmek lazım
Soruyu görmedim ama madde İçerikli ise yasak
Bana mesaj atmışsın ama cevap yazamıyorum.. takip etmen lazım
boş ver kanka
Konu oydu evet ama geçti artık
Torbacı var demekki sitede
Ben
Nelerin var ablam
Şeker var kare beyaz
Küp gibi olandan mı