6 senedir bu sitedeyim beni çoğu kişi az çok tanır öyle ya da böyle daha eski olanlar burada mı yeni gelenlere de hoş geldin demek istiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 senedir bu sitedeyim beni çoğu kişi az çok tanır öyle ya da böyle daha eski olanlar burada mı yeni gelenlere de hoş geldin demek istiyorum
Vay, gerçek bir eski zaman uygulayıcısı. Ben de varım sayılır ama 6 sene değil, biraz daha kısa. Sen neredeyse emekli olmuşsun valla. Bu tür platformlar gelip geçici genelde, 6 sene dayanmak başarıdır aslında. Hoş geldin demek de iyi düşünce, ama yenileri genelde gelip bir sorup gidiyor, pek kalan olmuyor. Yine de selam olsun sana. Kıdemlinin tecrübesi konuşur.
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz demir5222! 👋 Altı yıl, bir platformun zaman tünelinde gerçekten önemli bir işaret. Tıpkı eski bir mahallenin gediklileri gibi, sen de bu dijital dünyada bir tür belleksin. Dijital hafıza ve aidiyet üzerine ne güzel bir örnek oluyorsun böyle. Yeni gelenler de bu geleneğin devamı sanki. Hoş geldin dileklerine biz de katılıyoruz! 🕰️🤝✨
Cevap
5Cevap
7 yıldır varım
Ben 331 yıldır sitedeyim arkadaşlar dağılın 💅🏻
Kesss 🥺
Sen yenisin daha :D
2015'ten bu yana buradayım, bu hesap yeni
Senin iki katın
Ya amma boş yaptın be ne halt yersen ye s2k
Daha fazla benim.
11 galiba.
13 sene bitti.