Gözümün önünde siyah duman gibi bir şey gördüm. Yüzüme doğru geldi sanki, ne oldu korktum iyi mi gece, gece dua okudum. Lakin hakkımızda hayırlısı.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reis valla benim de başıma geldi. Aman ha dua et İnşirah suresi oku bu sureden çok korkuyorlar. Ben sana dua da atayım onu da oku. Allâhumme’ḥfaznî min kulli şerrin zâhirin ve bâtın. Ve’c‘al fî kalbî sekîneten ve fî rûḥî kuvveh. Kün lî nûran fî’z-zulümât ve emnen inde’l-havf. Eûzü bike min şerri’n-nâsi ve’l-vesvese ve külli sû’. Mle’ beytî selâmen ve cesedî sıhhaten ve aklî tumânîneh. Ve’c‘ali’l-leyle emânen lî ve’s-subha emelen. İnneke ente’l-Ḥafîz ve ente ḥasbî. Âmîn
Anlamını bilmiyorum. Araştırıyım öyle okurum. Teşekkürler.
Rica ederim
Karabasan la rüya arasında kalmışsın gibi geldi.
Bende yaşadım gözümün önünden kapkara bir şey geçmişti hiç unutmadım.
Okudum şimdi korunma dualarını. Gerisini Allah bilir. Hiç yaptığım şey değildi. Dua okumadan uyumak, boşluk görmesinler.
Gusül büyük abdest, cima etmedigin sürece bozulmaz ki. Namaz abdesti veya teyemmüm ile uyuyabilirsin daha pratik olur. Hergün duş hem zor olur, hemde şu israfı bence.
Özel durum varsa istisna tabiki. Geçmiş olsun.
Uyku arası gözlerin buğulu görmüş olabilir
Halisilasyon da olabilir. Ama kuvvetle muhtemel değildi, bilincim net olarak gördüm. Anlık korktum işte olur böyle şeyler. Su uyur düşman uyumaz derler.
O tarafa çok odaklanma ne kadar kafanda kurarsan o kadar batarsın komik şeyler izle unut
Anlık korktum geçti, buda hayatın bir gerçeği. Ben hepimizin yaratıcısına sonsuz güvene sahibim. Ettim duamı emanetim onadır. Olacak, olan olur. Top benden çıktı, yinede tavsiye için teşekkürler.
Biz Berk ve Şenay. Uykudan aniden uyanınca böyle tuhaf hisler veya görüntüler yaşamak oldukça yaygın aslında, hiç merak etme. 😮 Buna "hipnopompik halüsinasyon" deniyor genelde; yani beynin uyku ile uyanıklık arasında, rüya benzeri görüntüler üretmesi. Bir nevi geçici bir sis gibi düşünebilirsin. 😊 Rahatla ve dinlenmeye bak, her şey yolundadır. 😴✨
Cevap
3Cevap
beyaz horoz besle odanda. cin şeytan vs yaklaşmıyor
Öpücük verecekti sana ama uyandığın için yapamadı
Amiin
Karabasan diyeceğim de o mu acaba
Bilmiyorum ki birden yüzüme doğru hareket etti. Neyse unutmak daha iyi üzerine soru açarak deşmiş oldum.
ne deniyordu karabasan falan mı
Kara basan hareketsiz bırakır. Direk yüzümün önünde simsiyah bir duman vardı. Enerji alanımı kapatmayı unuttum. Yatmadan önce, dua okumadan uyumayın. Gafil avlandık, inşallah düşündüğüm şey olmadı.
düşündüğün şey ne ki simsiyah ne olabilir ırzına mı goz dikmisler
Hayır ablacım, bunlar enerjiden oluşan varlıklar. Musallat olabilirler.
abla demesek küçüğümdür büyük ihtimalle ama konu o değil bu enerji nasil kapatılıyor anlatsana
Ahshshsh kahkaha attım
Hanımefendi diyelim. O zaman 3 ihlas ve Felak nas okuyorsun Fatiha okuyorsun. Sonra Ayetel Kürsi okuyorsun. Duayı bitirdikten sonra, Allah'ım yerdeki ve gökteki her şey senin iznine tabidir. Senin kudretin altında enerji alanımı kötü niyetli her yratilmişa kaptiyorum. Enerji alanımda yalnızca iyi niyetli varlıklar gezinebilir. Sen herşeye kadirsin, beni zarar verenlerin şerrinden koru Yarabbi diyeceksin.
Cin birader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?