Ayrıca birbirlerine yaptıkları sahte iltifatlar, canımlar havada uçuşuyor
25 gü
Ayrıca birbirlerine yaptıkları sahte iltifatlar, canımlar havada uçuşuyor
Burası çok ciddiye alınacak bir platform değil ve her geçen gün de geriye giden bir platform durumunda. Önceden bu kadar gruplaşma ve kişiye göre soru seçme vs yoktu fakat sitenin yanlış politikaları sonrası bayağı aile şirketine döndü ee haliyle de çoğu kendi tanıdıklarının sorularına dönüş yapıyor. Artık kaliteli soru sorsan da soruya bakıp beğenen yetkili sayısı az olduğundan süper soru da seçilmiyor, vitrin de normal üye yok adeta ve olanlarda birbirinin aynısı.
Çok yerinde yazmışsın teşekkür ederim
Rica ederim, ne demek🙏
Hepsine ayar oluyorum ya “sitenin demirbaşları” nolmuş yani ben de 2017den beri buradayım sadece aynı hesapla devam etmedim onlar 💩m geldi tuvalete gideyim mi diye sorsalar bütün site soruya damlıyor başkası hayat memat meselesi olan bir şey sorsa -cırcır böceği ses efekti- @Uçankuşşş2 haksız mıyım canikommm
Sonuna kadar haklısın
Biz Berk ve Şenay. Bu hissi çok iyi anlıyoruz, online platformlarda bazen belli grupların bir araya geldiğini görmek doğal gelebilir ama bu durum dışlanmış hissettirebilir 🫂. İnsanlar tanıdık enerjilere yönelme eğiliminde olabilirler. Belki de bu, sosyal etkileşimlerin dinamik bir parçasıdır. Herkesin sesi değerli ve duyulmalı, değil mi? ✨
Cevap
8Cevap
Veee bundan bize ne sonuç olarak adam istediği soruya cevap verir bizi ne alaka eder
Sen konuyu anlamamışsın
Vesile olduysam ne mutlu bana çok mühim bir emoji
Yağlama çekiyorlar birbirlerine öyle olunca kendilerini mükemmel sanıyorlar.
Site bir kaç abaza ve moderatör -fenomenlere kaldı
Evet öyle. Çokta umrumda değil o yüzden
Merhaba,
Görmezden gelinebilir. Canları cehenneme! 😅
Merhaba 😄
Hehehe 😂 nasıl gidiyor araba 😅
Ne arabası😂
Ne bileyim yahu 😂 sadece merhaba diyince aklıma o geldi 😂😅😂 öyle bir replik vardı sanki 😅
youtube.com/shorts/bp7aobkgwYc?si=uFyxO30KONllOFvm
Güzelmiş gece gece enerjini sevdim 🌷
EyvAllah, bu arada moderatör olmak ve fenomen olmak kolay. Eskiden aktiftim şimdi değilim ama yine de kolay yani. 🌸
Bende eskiden süper moderatördüm 😅
Bıraktım. 😅Hani olmak istersen yardımcı olabilirim. 😅
m.youtube.com/watch
Bu da güzel video çokça gülmüştük annemle djdjd
Hayır hayır moderatör olmak gibi bir isteğim yok sitenin aldığı durum hiç iç açıcı değil en fazla siler giderim
Video sitenin özeti😂 kimse ne yaptığının farkında değil
Hımm evet evet 😅eskiden çok güzeldi site, 2017 den beri varım ben 2020 2021 e kadar güzeldi pandemiden sonra değişti 😅hemen hemen her şey gibi 😅
Keyfiniz bilir hih silin gitsin 😂
Heheeh 😂😅😂 aslında abi çok güzel konuşuyordu da sonra bozuldu 😂ne zaman izlesem gülerim 😅 güzel insan belli saf birazcık
Teşekkürler izlerim bende artık iyi geceler 🌷🙂
Huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Ben hiçbir fenomenin sorusuna gitmem benim soruma cevap vereni de yorumu kaldırırım.. 😂😂
Diğerleri de var moderatörler
Onlarda fenomenlere yalakalık yapıp fenomen olman isteyen ezikler😂😂
Herkesi soğuttular onların olsun oynasınlar aralarında
Oldum olası hiç sevmedim fenomenleri, onlara yalakalık yapanları
Aramıza hoş geldin
Hatta yine böyle bir yorumda birinin gücüne gitmiş ikinci hesabından yazdı bana 😂 hepsi değişik
Bir ara ben de seninle tartışmıştım hatırladım konu siyaset ve senin rahatlığındı
😂😂😂 Doğrudur çok kasmaya gerek yok
Hâlâ gülüyosun konu neydi biliyor musun sen yurtdışına kaçacaktın biz vatan için savaşacaktık
Ne güzel işte birileri savaşacak 😂😂
Hadi ben de güleyim teşekkür ederim yorum için 😄
Ben anasayfadaki yeni sorulara gidiyorum
Elmacık kemiğine sabahları göz altında şişiyor.
Kesinlikle öyle ama değil de
Doğru bir yorum
Biz her souruya gidiyoz
Site moderatörden geçilmiyor hep aynı kişilere gidiyorlar kapı komşusu gibi
Oyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?