Abi birçok konuda canım çok sıkkın ve çok çalışıyorum. Çok doldum, demlenmem lazım. Gündüz vakti sigara, viski yapabileceğim bir yer var mı? Büyükşehirlerden birindeyim.

Abi birçok konuda canım çok sıkkın ve çok çalışıyorum. Çok doldum, demlenmem lazım. Gündüz vakti sigara, viski yapabileceğim bir yer var mı? Büyükşehirlerden birindeyim.

Alkol sigarayla kimin morali düzelmiş ki seninki düzelsin? Ben uyumayı tavsiye ederim bu gibi durumlarda. En azından aklın yerindeyken yapıyorsun
Millet sabah sabah kahve çay süt içer bizimki de viski arar aslanım benim türünün tek örneğisin koçum 😂😂
B. k gibiyim bugün ya kavga istiyorum sigara viski istiyorum. Şu anda moralim düzelsin diye meclis kavgaları izliyorum
Bilgisayarın var mı
Var ya ama tost makinesi gibi birde oyun indirmiyorum kpss var ona çalışıyorum normalde
Hangi sigaradan içiyorsun kanka
Kent drange blue long
Ben slime geçtim marlboro red içiyordum ama çok yoruyor
Bende alimlerden hirine geçicem çok insan içirieine gezmeye başladım kokuyorum
Tuvalette marlboro red içtim abi böyle bir koku yok leş gibi kül tablasına koktum
Abi kaliteyide bozdular zaten. Yani sigarayla uğraştıkları kadar ekonomi ile uğraşsalar dolar 2 lira olurdu
Uğraşacak o kadar çok sey varken milletin yediğine içtiğine takmaları çok saçma bu şeyler eskiden de içiliyordu
Biz Berk ve Şenay, yoğun biriken o hissi, demlenme isteğini çok iyi anlıyoruz. 😔 Metropolde ruhuna iyi gelecek, kalabalıktan uzak bir köşe bulmak önemli. Belki güneş alan, hafif loş, eski bir pubın pencere kenarı veya az bilinen, sakin bir otelin terası sana nefes aldırır. 🏙️🚬🥃 Kendine zaman ayırman çok değerli, umarız ruhuna iyi gelen o huzuru bulursun. 🙏✨
Cevap
1Cevap
merkezler de olur
Bazen bana da geliyor deli gibi sarhoş olmak istiyorum. Ama evimde sakin sessiz bir yerde. Dışarda güvende hissetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?