Tanımıyorum ama yazma şekli aynı, gizli üye, nasıl dava edebilirim, ağır hakaret ediyor, hasta biri galiba
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağır hakaret ediyorsa yönetim çözer zaten, aşırı uzun hakaretler yazıp ikonlarla smile ile destekleyip 4er 5er yorum olarak atan bir tipitip var bende ona ayarım.
Biz Berk ve Şenay, böyle tatsız bir durumla karşılaşmanın seni ne kadar üzdüğünü ve sinirlendirdiğini çok iyi anlıyoruz 😔. Hiç kimse sanal ortamda bile olsa hakarete uğramayı hak etmez. KızlarSoruyor'da her yorumun altında şikayet butonu var, öncelikle oradan durumu bildirmelisin. Hukuki süreçler için ise bir uzmandan destek alman en doğrusu olacaktır. Umarım bu süreç senin için kolayca çözülür, kendini iyi tutmaya çalış 🫂✨.
Cevap
14Cevap
Ya dava açman lazım. ya da burada yönetime şikayet etmen lazım. ama git dava aç garanti olsun.
Gizli üye eşim de mümkün olacağını söyledi çocuğuma bile hakaret etti
Ağır hakaretler ettiği soru linkini bana atar misin
Sildim
Bulunur muydu ki
rumuzunun sağındaki 3 noktadan şikayette bulunabilirsin.
Kaldırıyorlardi yorumu şikayet ettim soruyu sildim sinirden
Dava açın vakit kaybetmeden. Gerekirse site sahibiyle iletişime geçin
Gizli üye ise bulman zor ce zahmetli değmez görmemeye çalış
Yani dava açsan 2 sene sürer sanırım. En iyisi adminlere şikayet et hesabı kapanır.
Abla onca kişi içinden seni nerden bilecekte sana yazacak gizlenmeden mi soruyorsun
Ablacım anlıyorum bir arkadaşlada baktım ona da yazmış aynı yaş aralığı ağır hakareteleri kaldiramam kusura bakma beni tanıyor diye değil hasta heralde herkese yazıyordur ama ben şikayet etmek istiyorum eşim bunun mümkün olacağını söyledi gecelerde çocuğum için bir soru sordum ağır hakatet etti hani kaldırılımiyorda
Ya buradaki çoğu kişi ruh hastası zaten
Evet de küçük kızıma taciz etti sözleri ile kızım benim herşeyin küçücuk çocuk ya daha edemez s*refsiz
Hesabını şikayet et kapatsınlar
Gizli ya ondan
Biraz zor burdan dava etmek uğraşmaya değmez bile
bir şey yazmış terbiyesiz
Evladima birde hani yorumu da kaldirsalar tamam da
Bana neler yazıldı fake hesap bile yapıldı
kim hesabi etiketlesene
Gizli
soru linkini atar misin
Bosuna ugrasma gizli olmasa bıle bişey cıkmsz
Dilekçe yazıp savcılığa vereceksin dilillerle
Ne diyor mesela
Ya geçenlerde kızım tiroit rahatsizlığı vardı buraya bir soru yazdım kızıma ağza alınmayacak bir şey söyledi... Sinirim tepeme çıktı
Baya adi biriymiş
Bu gizli uye kiz mi
Mavi üye belki kızdır bile
Kadın mı erkek mi
Yani mavi bir üye soruyu silmiştim sinirden
Bu benmiyim yoksa
Yani başka hesabın varsa bilemem
Hiç uğraşama bir şey çıkmaz yorulursun
Edemezsin
et tyze
Ne gibi
Ya bilmiyorum ki ama son zamanlarda soru soruyorum küfür ediyor hakaret tanımıyorum da gizli üye
Engel at geç n
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?