O yoğun ve yorgun, eskisi gibi yazmıyor ama ben onunla konuşmayı bitirmek istemiyorum, onu seviyorum, ne yapacağım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Kendine bir uğraş bul ve hayatının merkezine onu koyma. Böyle davrandığın müddetçe boğup kaçırırsın, kendini de boşlamış ve ihmal etmiş olursun.
Kpss çalışıyorum işsizim takıyorum
Kız arkadaşlarına daha çok vakit ayır. Fitness, film/dizi, el işi, oyun vs. Bir şeylerle uğraş. Git ukelele çal. Mors alfabesi öğren. Sal adamı biraz
Dediklerini yapacağım peki sence benden soğumuş mudur
Muhtemelen eskisi kadar yoğun hissetmiyor ama eğer daha da üzerine düşersen ilişkinin sonunu hızla getirirsin. Huzursuzluk çıkarma. Hoş vakit geçirmeye odaklanın. Hem kendin için hem onun için.
Kaçan kovalanır modası tarik akanda bitti. Sen enerjik bıcır bıcır bir kızsın. O yorulmuş, olgunlaşmış, amaan gerej yok dyen birisi. Senin mavi denizlere, kumsalda voleybola, müzikte dans etmeye kafanı bosaltmaya ıhtıyacın var
Seven insan bir şekilde her zaman her türlü ve her şartta zaman ayırır.
Zaman ayırmak istemiyorsa, yoğunluk da bahane, yorgunlukta...
sevgililik her dk konuşmak degildir
ona ayak uyduracaksın
Tatil günlerinde konuşun öyleyse
Tatili yok bi de şebeke yokmuş süper hücre varmış
Bizeneneee
üfff bi tane akıllı yok burada ne işin var ppmden çık sakin ol
Şikayetin hayırlı olsun 🤣
tamamdır annem
Arada ara
Bekleyeceksin
sen yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yoğunluk ve mesafe hissi veren bu durum seni çok üzüyor olmalı. İnsanların bazen yorgunluktan içine kapanması oldukça doğal. Belki de senin de ona hislerini nazikçe anlatman, beklentilerini paylaşman aranızdaki o hassas köprüyü yeniden kurmanın anahtarıdır. Hem ona alan açmak hem de kendini ifade etmek çok değerli. 🗣️💖