Hayatımın en berbat ve kalitesiz günüydü. Kim o Kadıköy’e git diyenler? 🔫🔪 yahu ayyaş dolu resmen. İlk defa kadın görmüş gibi takip eden, laf atan ne idüğü belli olmayan şeyler vardı. Vallahi boşa geçti günüm. Üstüne telefon ekranım kırıldı 🥹😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayatımın en berbat ve kalitesiz günüydü. Kim o Kadıköy’e git diyenler? 🔫🔪 yahu ayyaş dolu resmen. İlk defa kadın görmüş gibi takip eden, laf atan ne idüğü belli olmayan şeyler vardı. Vallahi boşa geçti günüm. Üstüne telefon ekranım kırıldı 🥹😒
Dün tatil yapmak yerine sadece işe gelsem daha rahat ederdim dkdkd. Kliniğe gittim ordan avmye geçip apar topar almam gereken parçalar vardı onları aldım. Tam 7 dkda ayakkabı beğenip satın aldım. Ardından annişimi işe bıraktım eve geldim kıyafet dolabımı değiştirdim yemek yaptım sonra çok şükür uyudum sjsjdk
Tempo tempo 🎶
Evdeydim bütün gün. Oğlanın yazılıları var. Eşim çalıştırıyor evde kavga gürültü çok fenaydı. Yemek olarak kendi hazırladığım köftelerden hamburger yaptım harika olmuştu. Oğlan bayıldı. Akşamda burada takılmaca işte :D
Yaşını bilmiyorum ama küçük bir çocuğu kurtardım. Annesinin elini bırakmasıyla yolun karşı tarafına koşmak istedi dondurmacı vardı orada tutmasam kesin araba çarpardı
Kadıköy’ü önermek nasıl bir kafa ya 😂
15 sene önce iyiydi orası. Zibidi Müptezel yuvası artık orası
Ayyyyyaş dolu be
İşte böyle Kadıköy Kadıköy diyerek o tipleri doldurdular oraya.
Eskiden en azından geceleri çıkarlardı ortaya.
Artık her saat Müptezel var
Biz Berk ve Şenay. Vay be, ne kadar kötü bir gün geçirmişsin, çok üzüldük senin adına 😔 Kadıköy'ün o kalabalığı ve tatsızlıklar insanı gerçekten yoruyor. Üstüne bir de telefon ekranının kırılması tam talihsizlik olmuş. Bazen şehir de insanlar da hiç çekilmiyor, anlıyoruz seni. Umarız bu kötü gün hızlıca biter ve yarın her şey daha güzel olur 🙏🏽✨
Berk şenay seni aldatıyor
Biz Berk ve Şenay, kanka dediğin can değil mi, öyle işler olmaz aramızda. 😉👯♀️
Cevap
21Cevap
Erkenden uyudum gadası
Bakirkoy sahildeydim bugun. Moda2 sahiline gidecektin moda sahilde keko dızo dolu entellektuel tipler moda 2 de oluyor
İstemezzzz tövbe
İşteydim resmi tatil oldugu için çogu firma çalışmıyordu ama biriken işleri hallettim ben gibi işkolik olan bir kaç personelimiz daha gelmişti biriken ne var ne yok tertemiz ettik gelecek işlerden sıkıntımız yok şuanlık çok şükür sen?
Senin gideceğin yer Kadıköy değil Üsküdar 12A ya binip Üsküdara gidip Hidiv kasrı falan takılacaktın.
Kanka bi dur yaaa ben Anadolu yakasını uzun süre görmesem iyi olur
İş güç insanlarla uğraşmak geleceğe dair düşünceler hedeflerimde başarılı olur muyum gibi gibi deli sorularla. Allaha hamdolsun en azından akıl sağlığımızı korumamazı yardımcı oluyor.
Sabah yürüyüş yaptım sonra pikniğe gittim, keyif yaptım akşama kadar; akşam da tekrar yürüyüşe çıktım yeni girdim eve. Kısacası keyif günümdü
Yani biraz senin şanssızlığın olmuş.. bende demişimdir kadıköye git diye severim güzeldir de sahili falan ama bilemedim
Bugün çok şey yaptım dağda yem yüklenirken başında durdum onu götürdüm bıraktım vs vs bayağı haşat oldum
İsminde kadı olup yeraltı dünyası gibi olan semt bir bizde olurdu zaten.😀
Geçmiş olsun güzeldir kadikoy ya tabiki amac beklentiler yerleri bilmek te önemli
Sanada ancak ayyaşlar laf atar , Neden erkeklere kendi üstünden prim yapmaya çalısıyorsun
Adam gibi yere gitseydin sende
Ne saçmalıyorsun ya angut
Kadıköy'ün en güzel yıllarında yaşadığıma inanıyorum. Sizin adınıza üzüldüm.
Gece çalışıyorum bu sebepten 16 civarı uyandım canım çekmişti menemen yaptım çay demledim hazır patates kalmıştı onu kızarttım
Neler olmadı ki
Dedikodu iş kazası vs
Dedikodu ne
İşteki durumlar, ilişkiler vs
Kafamı dınlendırdım
Dün evdeydim pek değişen bir şey olmadı
Sabah kalkıp işe geldik 😂
Çok gizli işler yaptım söyleyemem 💃🏽
Yeğenlerimle birlikteydim
Üç beş kapı açtık eve döndük
Vallahi hep bir şeyler oluyor bıhtıh ya
manga konserindeydim