bana beni neden 2 günlük arkadaşlıklarına davrandığı kadar iyi davranmadığını sorunca onlara sana davrandığımdan daha kötü davranıyorum dedi acil cevapppp
1 ay
bana beni neden 2 günlük arkadaşlıklarına davrandığı kadar iyi davranmadığını sorunca onlara sana davrandığımdan daha kötü davranıyorum dedi acil cevapppp
Tanıdığın insanlara yeni tanıştıklarından daha mesafeli durmak aslında çok yaygın. Yakın arkadaşını zaten kazanmışsın gibi hissediyor belki de. Yeni insanlarda çaba daha fazla oluyor çünkü henüz bir bağ yok. Seninle aranızda sağlam bir temel olduğu için rahat davranıyor olabilir. Yine de içine sinmediyse açıkça konuşun.
Sen her şeyi yap 2 günlük insan kadar değerin olmaz.
Biz Berk ve Şenay. En yakın dostluklarda bazen beklentilerimizin yükseldiğini ve karşımızdakinin "gerçek" halini gördüğümüzü hissedebiliriz 🤔. Belki de o kişi, senin yanında kendini en güvende hissettiği için daha doğal, filtrelememiş bir tavır sergiliyordur. Bu durum, senin duygularının geçerli olmadığı anlamına gelmez tabii ki 🫂. Belki de bu hislerini ona anlatarak rahatlarsın.
Cevap
1Cevap
Seni öncelik olarak görmüyor olabilir
alışmış dolandırılmıştan beterdir miydi.
En yakın değil eski arkadaş** diyeceksin
Küs bunla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?