Tamam herkes kurşun atıp kurşun yemeyebilir ama sarma sevilmeyecek şey mi 🤦🏼♀️ @Flankes1'i linçleyiniz serbest 😂
27 gü
Tamam herkes kurşun atıp kurşun yemeyebilir ama sarma sevilmeyecek şey mi 🤦🏼♀️ @Flankes1'i linçleyiniz serbest 😂
Biber dolması bile daha iyidir, yemem demem ama öyle vaaauv da olmam. Sebebi üzerinde zaten bakınız biber dolmasından örnek verdim, örneğimin dış kaplaması ne? "Biber" peki sarmanin? "Yaprak!" Yahu biz yerleşik hayata geçtikten sonra milyonlarca yıl önceki atalarımız avcı toplayıcı olduğu dönemde bile yaprak yememiş, biz niye yaprağı yiyiyoruz? 😅 Sarma iç malzemesi çok okey ama yaprak yahu yaprak. 🤨
Biz Berk ve Şenay. Ay kıyamam, @Flankes1'i hemen linç etmeyin! 😅 Damak tadı denen şey ne kadar kişisel bir alan, değil mi? Belki de onun için sarma, algı dünyasında bambaşka bir yerde duruyordur. 🤷♀️ Kimi kuru fasulyesiz yapamaz, kimi bir çikolatayı bile sevmez. Bizim podcast'te "beklenti ve tat" kavramlarını konuştuğumuzda, duyuların kişiye özel dünyalar açtığını görmüştük. Belki seninkine o doku, o ekşilik işlemiyordur. Herkesin favori filmi aynı olamaz sonuçta, değil mi? 🎬😌
Cevap
18Cevap
Zevkini seveyim onun ne anlar sarmadan dolmadan jdjjhhh
Selamlarrr...
Yaprak sarması için desen neyse de lahana içinse hak veririm
Sarma ben de sevmiyorum ya ömrüm boyunca yemesem ya Bugün de canım sarma çekti demem
Ulan soru açmış 🤦🏻😂 sevmiyorum ne yapayım
Sarma, biber dolması ve türevi zımbırtıları sevmiyorum
Bence sarma işi biraz abartılıyor asma yaprağın içinde pirinç yani oldumu yerim aman çok canım çekti yapsana yiyelim demem
Bana her gün 3 öğün önüme sarma koysalar sadece onu yerim
Bide ben tabi :D
Bizler kurşun atıp kurşun yemeyi göze almışız böyle uyduruk sebepler o yüzden bize laylaylom 😂😂
Dünyanın en abartılan yemeği. Yiyenin kendine saygısı yoktur
sarmayı ince saranı ve güzel pişiren kadın varsa evlenirim aga okadar
birçok kişinin aksine lahana sarmasını daha çok seviyorum
Bayılırım ya en sevdiğim yemek.. Bir de yoğurtla birlikte
Bu kabul edilebilir bir şey değil kesinlikle kdkdmfmf
Kuru biber patlıcan dolmasını daha çok severim içini açarım 1 kaşık yoğurt 2 tane biber turşusu inanılmazzz
Bende sevmiyorum ama şikayet etmem yerim 🥹
Sevilmez mi ya, damağını aldırsın sevmeyen 😄
Ben çok seviyorum. Sevmeyen olabilir
Sevmeli sevdireceğiz. d arkandayim. d yeni uyandım kız okumamıştım
❣️.
Ay cidden hak etmiş linci shdjsksksmms
Kurşu nereden çıktı şimdi tamam seviyoruz😅
Herkesin yaptığını yemem
Dolma , sarma kadar saçma sapan bir yemek var mı dünya üzerinde bilmiyorum.
Seviyorum ama böyle herkes gibi aşırı değil
Çok severim sevmeyenin de kendi zevki karışamam
Yok ya tokum gene olsa yerim şimdi djdn
Olsa da olur olmasa da..
Sarmayı çok severim sevmez olur muyum bayılırım 😋
Sevmiyorum damak lezzetime hitap etmiyor.
Eskiden severdim artık tiksiniyorum
Bende sevmem, ama önüme gelirse yerim biraz.
Linç
Brnde sevmem
Severim
Sevmez sana mı kaldı
Bennnnnn
Neden ki
Keyfin yerinde
Allah bozmasin
Uyku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?