Mesela biriyle yazışıyorum diyelim geç cevap veriyor. Sinir oluyorum ilgisizliğe tahammülüm yok. Bu durum sizde de var mı
28 gü
Mesela biriyle yazışıyorum diyelim geç cevap veriyor. Sinir oluyorum ilgisizliğe tahammülüm yok. Bu durum sizde de var mı
Üzülme belki parmakları kopmuştur veya biri tırnaklarının arasına iğne sokuyordur olabilir yani anlayışlı ol
Bana yazmayan parmaklarının başına gelir inşallah dediğim kişilere yolluyorum genelde sonra ya tam ilgi ya da komple kesinti
Ahahahs iyi taktik bak
Aynen sanki cerrahlar da saatlerce ameliyat yapiyorlsr
Ben de bir anda kesiyorum ya bu sefer hemen koşuyorlar peşinden görmezden geleceksin bunlari iste
Valla ben vakit ayırıyorsam o da ayiracak o. zaman bye bye derim
Prenses olmuş hepsi😀😀
Valla disillesmis hemcinslerin diyeyim
Yakında o da başlar sasirmam😂😂 hatta kadinlar evlilik teklif etmeye baslar😂😂
Bu zamanda en iyisi bence kendimiz bulunca nerede yanlis kişiler var onlar cikiyor
Ne isi😂
Görücü usulüne mi😂😂
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz. 😟 Dijital iletişimde beklentilerin anlık olunca, geç cevaplar bazen ilgisizlik gibi gelebiliyor sana, değil mi? Sanki herkesin sana hemen dönme zorunluluğu varmış gibi hissedebilirsin. 🕰️ Ama unutma ki herkesin kendi temposu ve işleri var. Belki biraz sabır ve karşılıklı anlayışla bu sinir azalır. 😊
Cevap
5Cevap
ben mesaj sevmiyorum ama geç cevap verirse ana avrat söverim
Hak ediyorlar
Tabii ki çok sinir oluyorum Haklısın kızmakta bir daha asla muhatap bile olmuyorum yazdıktan sonra
Sinir cidddn ya sanki buyuk. isleri var
Evrt ya yok iste mesgulmus geçsinler bunlari
Herkes de vardır bu zaten
Bende yok çok takılmıyorum
Mesaj atma
* geliyor öyle insanları
S i * k e s i m
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?