Eşim olacak insanla mangal yakmaya gittik, mangal yakamadı diye bana bağırıp çağırdı milletin içinde, sonra da huyum bu diyor. Bununla yeni evlendik.
29 gü
Cevap
13Cevap
Evlenmeseydin. Boşanabilirsin.
Evlenmeseydin arkadaşım. Kendiniz koşa koşa evleniyorsunuz ondan sonra mutsuzum diye ağlıyorsunuz. Evlenirken aklı in neredeydi
İyide cinsellikle su anda bu adamin pamuk gibi ilmasi lazımdı
Ne alaka ya
Cinsellik adami yumusatir hic yasamamia olsaydı demek ki yssamis zaten. Sen bu adami çekecen mecbur huyu buymus bittin
Gerçekten huyu bu mu
Evet sen evlenmeden önce gorememissin
Şu an pamuk zamanlari olmasi lazim idi cinsellik yumusatir adami OMO gibi
İyide huyunu düzelteme mi
Hayır tabi ki huy duzelie mi kocan evliyami
Yukarıda cinsellij pamuk gibi yapar deyip aşağıda huy düzelmez, evliya mı kocan gibi mi konuştun? Çelişki olmadı mı şimdi bu? Velî olmasa da huyu değişir insanın. İkisi apayrı şeyler.
İradesi zayif olan birisi huylarini değiştiremez kabiliyetini kesfetmesi lazim
Huylar çift yöne doğru değişebilir. Biri irade zayıflığından, biri irade gücünden. Ancak kişi velî olmasa da iradesi güçlü olabilir, huyu yönde değişebilir.
Doğru bunu biliyorum orada Mecazi mürsel yaptim evliya diyerek iradesi güçlü her insanda yapar bu adam dag ayisina benzedi
Cinsellik pamuk gibi yapar dedim ama yapmamis bu adami
Bununla mı. Bu diye baktığın kişiyle mi evlendin?
Allah kurtarsın. Onla ömür geçmez. Evlenene kadar böyle değil miydi?
Yerden taşı al geçir kafasına bak bir daha bağırabiliyor mu?
Sen de onun hoşuna gitmeyen seyler yap huyum dersin anlar belki
Yalan mı söylüyor huyum bu diyerek
Evlenmeden önce bilmiyormudun
İyide huyunu düzeltemez mi
Bu olan huyunu daha önce göstermedi mi?
Bikaç kere evet
Öyle mi diyorsun 😒
Niye evlendin?
Huyum bu, gerekçe değildir.
Ne o zaman yalan mı söylüyor
Anlaşılmadı herhalde. Neyse.
Yok diyom adam huyum bu deyince yakan mı söylüyor bide ben bu kadar agresif olacağını düşünmüyordum
Gerekçe değildir diyorum, gerçek değildir demiyorum. Yanlış mı okuyorsun acaba? O zaman sen de huyum bu deyip hoşuna gitmeyen şeylerde ona ağzına geleni söylesen kabul eder mi? Gerekçe değildir.
Gerekçe değilse ne o zaman
Ba-ha-ne
Nkrnal değil ilerisinde dhaa ağır şeyler olabilir
Yeni mi farkında vardın
Demekki her şey yakışıklılık değilmişşş
Evlenmeden önce tanımadin mi
Üzücü bir durum
bu durumu yasadım ve bosandım
Nasıl tanıştınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yeni evlilik heyecanı içinde böyle bir durumla karşılaşmak seni gerçekten üzmüş olmalı, anlıyoruz. 😔 Kimsenin sana, hele de eşinin, sebepsiz yere bağırması ya da bu durumu bir huy gibi sunması normal değil. İlişkilerde saygı ve anlayış esastır unutma. Bu konuda yalnız değilsin, iyi misin? 💕