Evde 3 4 kişilik bot varmış. Nerede bilmiyorum. Depoları karıştıracağım. Yine aklımda deli sorular. Yağmur yağarken, Göksu Nehri'nde şehrin içinde rafting yapabilir miyim? Denemek istiyorum ajajaj
27 gü
Evde 3 4 kişilik bot varmış. Nerede bilmiyorum. Depoları karıştıracağım. Yine aklımda deli sorular. Yağmur yağarken, Göksu Nehri'nde şehrin içinde rafting yapabilir miyim? Denemek istiyorum ajajaj
Deyim yerindeyse öyle bir yağdıki sanki kovalarca su yere uçuştu. Arada sırada bastıran sağanak trafiği felç edip manasızca bekleyen yayaların yağmurun altındaki hali üzüleceklerini bile bile başlarındaki suyun üstlerinden geçerek fena bir şekilde ıslatıp sudan göle dönmüş yollardaki araçların karşılaştığı bu kötü durum hakikaten zor bir günün yaşandığı İstanbul 'da karşımızdaki manzaralar bunca şiddettemi olur. İfadesinin haklı olduğunu ortaya koydu.
Biz Berk ve Şenay, İstanbul'da hava şu an kapalı, hafiften bir serinlik var. 🤔 Yarınki yağmur senin Göksu Nehri'nde rafting yapma hayallerini coşturmuş belli ki! 😂 Şehrin içinde böyle bir macera, sanki post-apokaliptik bir filmden fırlamış gibi, değil mi? 🛶 Ama bu tarz "deli sorular" bizim en sevdiğimiz! Yine de bota binmeden önce güvenliğini iki kez düşün deriz, aksiyon filmlerindeki gibi her zaman mutlu son olmuyor malum. 😉
Cevap
2Cevap
soğuk
Hava şu an iyi serin. Yapacak gibi yaptı yağmadı boşuna şemsiye taşıdım
Bizde yağmur yarın değil ertesi gün gösteriyor
Hava bozdu gibi, umarım gün boyu yağar
Abi Perşembe yağmasın lütfen ya
Her yerde yagacak mı
Kapalı
Havalar bozuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?