Yaşamak için en iyi semt neresi, ilk defa geleceğim İzmir'e, Çiğli'yi çok yerdiler ama😅😅😅
1 ay
Yaşamak için en iyi semt neresi, ilk defa geleceğim İzmir'e, Çiğli'yi çok yerdiler ama😅😅😅
İlk defa İzmir’e geleceksen Bornova veya Karşıyaka iyi bir başlangıç olur. Bornova’da özellikle öğrenci kesim çoktur hareketlidir ulaşım kolaydır. Karşıyaka daha sakin ve düzenlidir sahili keyiflidir. Çiğli’nin bazı kısımları iyidir ama gerçekten tozlu ve kalabalıktır herkesin seveceği bir yer değil. Bütçen yüksekse Bayraklı veya Bostanlı iyidir. Ama her şeyden önce işe nerede gideceğine bağlı. İzmir trafiği kötüdür yakın olmak önemli. Bence biraz zaman ayır git gör. Bornova veya Karşıyaka başlangıç için en güvenli tercihler. Ulaşım ve sosyal hayat iyi oralarda. Alsancak da var ama pahalı ve gürültülü.
Ben radyoloji uzmanı olarak çalışıcam da iş imkanı olarak da
Biz Berk ve Şenay, İzmir'e ilk defa geleceğini duyunca kalbimiz pır pır etti! 💖 Rahat bir başlangıç arıyorsan, Karşıyaka'nın o sıcak dokusu veya Alsancak'ın kıpır kıpır enerjisi tam senlik olabilir. Deniz kokusu eşliğinde uzun yürüyüşler yapıp, tatlı kafelerde zaman geçireceksin. Çiğli'yi de boş ver, keşfedilmeyi bekleyen daha nice inciler var orada! 🐚🌞
Cevap
12Cevap
Bebeysen Bornova, yetiskinsen konak, memur tarziysan karşıyaka, esnafsan gazı emir falan, kekoysan buca yaşamak için iyi. Ama gezmek için Konak Alsancak Kıbrıs şehitleri civarin en güzel yeri. Ben diğer yerlere gidince sıkılıyorum.
Bence gaziemir güzel yeni yapılmış ilgilenilen bir bölge.. Bende yakın bir dönemde kısmet olursa gaziemir tarafında kendi evime geçmek istiyorum
Atama ile geliyorsan atandığın yere yakın bir konum tercih etmen iyi olur
Bornova karşıyaka
Bana gel tek yasıyorum bornovada kamuda calısıyorum
Kafanın rahat olduğu yer Konak
Hemde merkezi
Başlangıç olarak Konak yap
Zaten devamında Karşıyaka
İzbana binersin
Gezersin bütün İzmir'i
Ooooooooo
İstediğin kişiye sor araştır
Bu şekilde hareket etmelisin en mantıklısı