Hep merak etmişimdir😳
Çok büyük günahlarım var diyen birisi var mı burada?
Çok büyük günahlarım var diyen birisi var mı burada?
Cennet için ibadet yapılması doğru değil aslında. burada vefa borcu söz konusu. sen Allaha bir vefa borcu olarak ibadetini yap. ama bir taraftan da cenneti hayal et tabi. ama ibadet yapma gayen cennete gireyim diye olmasin
çok mantıklı bir yaklaşım dostum, helal.
Cennete girmeyi istiyorsak allahı istiyoruz demektir.. Sana katılamiycam..:)
öyle büyük günahlarım var ki. . kötü bir insan değilim ama çok fazla günah işledim. buna rağmen cennete girememe korkum yok.
Allah'ın rahmeti var. Onun gönlü bol zengin bizler gibi nankör değil ki. Bir Gülümsemeye bizi affetmeye hazır biz bir adım atmıyoruz ki.
Aynen..
Böyle bir profilden beklenmedik bir cevap 😂
Derken..
Kendim için demiştim
Peki:)
Cevap
14Cevap
Çok büyük günahım yok ya du bir düşüneyim anaokulundayken Pelinin saçını çekmiştim bir o var bak.
İyi o zaman:(
Pardon:)))
Herkese sorsan cennete girecem der kimse kendini cehenneme yakıstırmaz Onu ALLAH bilir biz bilemeyiz susmak mantıklı olur bu konuda :)
Allah çok bağışlayıcı ve affedicidir ve sanırım belki bu yüzden kimse cennete giremeyeceğine inanmaz :)
Bende yok. Allahın işine karısılmaz iyilik yaptım sanarsın kötülük olur o işleri sorgulamamak lazım
ben sağımda solumda kıble aramam
o hem kıbledir hemde kabedir bana
Korkmuyorum yaa. Kafama gore yasıyorum kuralları çiğnemeden nasılsa hayata 1 kere geliyoruz oyle değil mi :))
cennete girmek zor değil girememek zor herşey bizim cennete girmemize yardımcı
Hangi günah Allahın rahmetinden büyük... !!!
Sabır eyle şükür eyle dua et ;)
Icki felan iciyoz bazen... baska. biside yaptigimiz yok..:)
Cennet cehennem bilemezsinki :)
Onu bilmemde cehenneme girmeyecek insan zaten yok.
Var
Peygamberler hariç
ateşi harlayın ben gelıyorum
Gunah olmadikca rahatim
ölünce oyun bitiyor. cennet yok din yalan.
Oyunu oynatan kim öyleyse 😉
ben oynuyorum ;)
Oynatan...
ben oynatıyorum. rahatladın mı
Sen oyunun içindesin.. Ölünce herşey bitiyor dediğine göre.. Oynatan kim diyorum..
Benim içim hertürlü rahat kardeşim allah sana acırda iman verir inşallah yoksa halin yaman.
mal mısın arkadaşım ben oynatıyorum diyorum :D oyun da benim oyuncu da benim GM de benim. illa birinin oynatması gerekiyor diyorsan Fatih Terim iyi teknik adam o oynatsın :D
Allah olsaydı da acıma duygusu olsaydı bu kadar insana akıl verirdi kardeşim benim de içi rahat :D
Birincisi doğru konuş.. Ağzımı bozmiycam , bir sirkelen kendine gel ! Allah bildiği gibi yapsın seni diycemde.. Daha ne yapsın:)
o da doğru :D
:d..
Herkes kendine melektir.
Bayağı var ya
Hiç ümidim yok zaten
Herkeste vardır
Var birazcık korkum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar