28 gü

Bencillik yapan, para takıntılı ve evde her işi anneme kitleyen babama nasıl sınır koyabilirim?

Arkadaşlar ben 28 yaşındayım, bir ablam var, o evli, annem, babam, ben yaşıyoruz. Babam 3 yıl önce bir ameliyat oldu, bu yüzden çalışmıyor, canı istemiyor doğrusu, hep ameliyatı bahane ediyor. Şu an ben çalışmıyorum, iki ay önce işi bıraktım. Babam paraya doymuyor, hep para yok para yok deyip duruyor, emekli maaşı var, evimiz kira değil kendi evimiz. Sürekli anneme çalış, temizliğe git diyor. Annem eskiden giderdi, şimdi rahatsız, ellerinden gidemiyor. Sürekli ona hizmet edelim istiyor, masada duran suyu bile alıp bardağa koymaz, illa bize yaptırır, portakal soydurur, muz soydurur, yani kısaca utanmasa beni yıkayın der. Bu sabah annem rahatsızlandı, mutfakta bayılmış, kadına bağırmaya başladı, şimdi de yüzüğünü bozdur diyor. Kadına laf söylesem bana çemkiriyor, napıcam bilmiyorum, iyice bıktım artık.

Bencillik yapan, para takıntılı ve evde her işi anneme kitleyen babama nasıl sınır koyabilirim?