19 gü

Bende bir baba var düşmanıyla zehir içer oğluyla çay içmez?

Yav mk, hastaneye düştü, hastalığı 2 yıldır var ama son 3 haftadır yatıyor. Ben de YKS hazırlanıyorum, moral, psikoloji, motivasyon hiç bi bk kalmadı. Bi de her gün bundan laf yiyoruz, zaten cinsti iyice cins oldu. Lan olm bi insan çocuğuna akrabasının yanında, doktorun yanında, tanımadığı adamların yanında laf sayar, küfür eder mi be? Küfür sebebi de traş olmuşum. La olm traş parasını senden mi aldım mk, kendi kazandığım paradan aldım sana ne oluyor? 3 haftadır her gün kafamı skti adam. Milletin yanında güzel güzel sohbet ediyo, kavga ettiği akrabalarla barıştı, beni görünce düşmanını görmüş gibi laf sayıyor. Hayır, bi yanlışım da yok, hastalığı yüzünden son sene okulu bıraktım, 1 sene üniversite sınavını hiçe ettim, girdim inşaatlarda çalıştım, kendi önceki işinden kazandığı maaştan kat kat fazlasını kazandım, usta oldum, 27 yılda yapamadığını yapıp altımıza cilet bi araba çektim mk ama yok, yaranamıyorum. Şu son 2 ay YKS için işten çıktım diye bana tavrı değişti, hastaneye düşünce daha bi beter oldu. Zaten hasta hastayı boş ver et, babam diye ses etmiyorum ama milletin yanında küfür etmesi çok zoruma gidiyor mk. Ben 16 yaşında baba parası yemeyi bırakıp, hafta sonları gündelik işlere, mevlütlü düğün salonlarına gidip o haftaki harçlığımı çıkartmaya başladım ama hayırsız evlat olduk demek ki. Hayırlı evlat olmak için serserilik yapmak gerekiyormuş. Uzun lafın kısası aile tüm kötülüklerin iyi niyetle yapıldığı yerdir vesselam
Bende bir baba var düşmanıyla zehir içer oğluyla çay içmez?