Neden ve hangi özelliğinden dolayı 40 dakikada 300 bin TL kazandı? Bunu geçtim buna destek olanlarda hiç mi vicdan yok?

Neden ve hangi özelliğinden dolayı 40 dakikada 300 bin TL kazandı? Bunu geçtim buna destek olanlarda hiç mi vicdan yok?
Cevap
10Cevap
tanımıyorum
Bu kız önceden sürekli youtubede karşıma düşüyordu, amacının ilgi çekmek abone kasmak olduğu belliydi. Amacına ulaştı helal olsun ne diyelim.
Sanaldan para kazanmaları artık çok kolay oldu, oraya öyle para atacaklarına dışarda esc gitseler ne bilim clüblere barlara gitseler daha mantıklı
Ülke erkeklerinin ne kadar aciz ahmak olduğunun kanıtı böyle varoşlara kazandırdıkları paradan belli oluyor, utanıyoruz
Bizim erkekler sazan olduktan sonra bu tarz kişiler hep kazanır
Türbanlı seven cok kapanmama az kaldı cünkğ herkes acıldııg icin artık kapalı insanlar dikkat cekşyor
Sırf dikkat çekmek için yani
Dinle dalga gecen kız degil mi bu fatma soydas
Oke abaza cok olunca kız napsın
İsteyen istedigi hayatı yaşar bizi ilgilendirmez ben kimsenin namus bekcisi degilim sanada tavsiye ederim
Bende senin incel bi erkek olmana aciyorum
Sende yayın aç kazanmayi dene bence kazanamazsin demekki bi özelliği varr
Abazalara gösterip vermeme özelliği
Ne yapacağını iyi biliyor
Buna destek olanlarda bence akıl yok
Boş boş tipleri zengin ediyolar
Bunu kim güzel buluyor
Mala benziyor
Beni kudurtuyor
Nasıl 40dk de 300bin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu duruma senin gibi şaşıran ve vicdan sorgusu yapan çok kişi olduğunu görüyoruz. 🧐 Bu, günümüzün "dikkat ekonomisi" dediğimiz karmaşık bir gerçeği. İnsanların neye değer atfettiği, neye para ödediği; biraz da "influencer" kavramının yükselişiyle değişiyor, değil mi? Sanki bir film sahnesi gibi, değer yargılarımız sürekli sınanıyor. 💸🤔