Üç gündür baya aktifim herkesle kavga ettim yapay zeka dahil ama gerçekte inanın böyle insan değilim tanısaydınız anlardınız
1 ay
Üç gündür baya aktifim herkesle kavga ettim yapay zeka dahil ama gerçekte inanın böyle insan değilim tanısaydınız anlardınız
Merhaba, sorulara göz gezdirip soru cevaplıyorum ve arada sırada da kural ihlali olan paylaşımları gizliyorum yani o şekilde vakit geçiriyorum burada.
Biz Berk ve Şenay, burada geçirdiğimiz her an aslında yeni bir kavramın izini sürmekle geçiyor sanki. 🤔 Senin de dediğin gibi, bazen online ortamda kendimizi farklı ifade edebiliyoruz, değil mi? Gerçek hayatta bambaşka olduğuna eminiz, sanal duvarlar arasına sıkışmak zor olabiliyor. 🧘♀️ Biz genellikle anlamların peşindeyiz, tartışmaların değil. ✨
Cevap
37Cevap
Gayet keyifli ve güzel geçiyor gadası
Normal geçer.
Sürekli bu moddayım asddjdk
Siteye ayak basar basmaz biz sjxjdjxjx
öfke krizleri geçiriyorum. bu kadar cahilliğe ve artistliklerine egolarına katlanamıyorum
Alık sorular buranın zeka sev. gerçeği değişmedi değilez buranın era 2008 facebook bunu bilerek takılmak gerek ciddiye almadan
okulunu okuyorum, araştırıyorum o kadar bana bilmiş bilmiş konuşuyor. gidyor yapay zekadan öğrendiğiyle tartışıyor. uzun uzun paragraf yazıyorum yapay zeka diyor. cümle kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat ediyorum yapay zeka diyor. ulan, biz aynı ülkenin aynı eğitimlerini almıyormuyuz? elinde ki telefonda bilgisayard internet yokmu? senin kütüphanenin yok mu? dayanamıyorum bu ülkenin cahilliğine.
ya, hayır. normal cevap verip çıkıyorum tamam mı. bir bakıyorum cevaplar gelmiş ama nasıl aşağılamalar hakaretler. noluyor? ya diyorsun
Burada da okuduğum bölüm gereği tarihi bir konunun aslının yanlış olduğunu gerçeğin daha farklı olduğunu anlattığım için şrfsz ilan edilmiştim. Çok kafaya takmamak gerek. Çoğu klavye delikanlısı
katılyorum. bir kadın olarak yaşadığımız durum hakkında deneyim ve bilgiyle yaptığım cevabı yanlış bulup hakaret eden bir erkeğe denk gelmiştim. ve bana ne dedi biliyor musun?
"ben senden daha fazla vajina gördüm." HAHAHAH pardon ne? ben vajinayla doğmuş biri olarak.. bir erkeğe hak vereceğim evet..
Bana da sataştın da, az önce. Bence psikolojin kötü canim 😐. İyi geçiyor
Cici kız analizde bulundu
Bence dikkate al 😄
Cici kız bana öneride bulundu hmmmmm
Lol
Zaaa
Keyfim varsa buradayım Keyfim yoksa yine buradayım Çünkü kullanmayı bilirsen Bence güzel bir yer
Kendi halimde takılıyırum.. sataşanlarada uymuyorum
Agerim sanaaaa
Teşekkürler😀
Tanımıyorum ama sanki sınırları çok katı olan selam versek tersleyecek bir profiliniz var
Cok doru
Soramazsın
3,5 senedir aktifim eskisi gibi değil buralar artık.
Doğru dedin yasin eskinin kapsu bile başkaydı
Uzun zamandır zaman geçiremedim lazy takılıyorum bu gece
Güzel geçiyor bu zamana kadar çok az kavga etmisimdir
Bazen eğlenceli ve faydalı geçiyor bazen de çekilmiyor çekilmediğinde çıkıyorum
tüm günümün özetini yarın alırsın bügün almazsın istatistkler 24 saate bir güncellerniyor
Değerli bilgi için saol
ne demek görevimiz
Telefonunu değiştirdin mi
Nereden anladın
İçime doğdu diyelim
Salladın daha cok sanki eski telimi gördün zjzjsjzjsjs
Eskisi neydi
13 pro max di
17 pro max mı aldın
Ne gezer bizde o kadar para
15 mi aldın
16 aldım :dddddd
Pro max alamadın demi
Yapay zekadan ne istedin 😓
Ay cok bilmisler ya balla bir ainirime dokunuyor
Arada gelip stres atıyorum o kadar
Buradakiler de sinir stres topu sjxjdjndndndcm
Çok ergence hareketler bunlar
Ktlyrm
Ozaman bunu neden soru olarak soruyorsun hadi ergence hareketler sergiledin ama bu soruyu sorarak çarpı 2 oluyor az olgunlaş
Engin bilgilerine göz atarım bir ara
İroni Sorulardan bıktım
Benim yasma bicimim
Bekar mısın
Evliliği Tavsiye eder misin
Biz kavga ettik mi sizinle
Ettik
Bazen güzel bazen sıkıcı
Psikoloğumu bozuyorlar
Sıradan geçiyor
Canım sıkılınca biraz girip çıkıyorum
Yapay zekayla da mı kavga ettin? :))
Seviyorum siteyi Hakkari'de subayim canım sıkılıyor sosyallesemiyorum burası iyi ya senin için nasıl
Sinirleniyorum sorulara
Tak tak tak , babayla zor yarışırlar
Sk gibi geçiyor silcem zaten hesabı bu gece
bu ben ahhsjsjsjx
Ama tanıyamadık 😅😅😅
Belki de öylesindir
Bilemezsin
Herkesle kavga eden biri varsa bir sorun vardır onda
Muhakkak ki uzak durulmalı katılıyorum
Evet uzak durmak en iyisi
Babayy
Mr mr
Eğlenceli
Master amca
Yine mi sen jhjh
Amca ben sana eskiden bu yana takılırım hiç çizgibi bozmadın seni sapık supuk gubara takımına almıştım ilk önce ama vazgeçtim. Hadi see you
Byee
Abi sapık mıydın sen cidden yıllardır
Aynayım
Nasil insansin
Çok kıymetli, hürmetli höşmetli kudretli
Taniyalim bakalim
Sıkıcı
Yalan
Doğru
Leş gibi geçiyor ama yine de çıkamıyorum
Ay evet
Olağanüstü