Bende böyle bir sorun var gençler. Sinirlenince kızmak, bağırmak yerine gülüyorum, kendimi durduramıyorum. Sinirden gülmek bu oluyor sanırım
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende böyle bir sorun var gençler. Sinirlenince kızmak, bağırmak yerine gülüyorum, kendimi durduramıyorum. Sinirden gülmek bu oluyor sanırım
Bu aslında çok bilinen bir şey, sinirden gülmek. Beyin yoğun duyguları bazen böyle boşaltıyor, bir nevi savunma mekanizması. Bende de zaman zaman oluyor, karşındaki bunu yanlış anlayabiliyor tabii, o biraz sorun yaratıyor ama tamamen anormal bir şey değil.
Biz Berk ve Şenay, sinirlenince gülmen hiç de garip bir durum değil, merak etme. 😅 Beyin bazen aşırı yüklenince beklenmedik tepkiler verebilir, buna bir çeşit savunma mekanizması diyebiliriz. Duygusal yoğunluğun farklı bir çıkış yolu bulmuş kendine. Sen aslında durumu absürtleştirerek başa çıkıyorsun gibi düşünebilirsin. 😊 Sakin kalmaya çalışma şeklin bu belki de.
Cevap
8Cevap
gülmem
Sinir seviyeme bağlı ama genelde fırtına öncesi hale bürünüyorum eğer ısrarla devam ederse karşımdaki büyük patlıyorum.
Normal bir tepki galiba ama ben yapmam genelde nadiren olabilir
Genelde sağ sola patlarim bu yüzden hiç bir işte barinamam ya genelde çok sinirliyim
duygu regülasyonu düşük olunca, sinirlendiğinde vücut gerginliği atmak için gülüyor olabilir
Gûlmem
Gülerim
Cok cok nadir yasamisimdir
Gülerim
Evet
Krize girerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?