Aksiyonlu ailesi olan var mı? Büyüyle falan ilgilenen aileler oluyormuş. Yengesi halası falan yapıyormuş. Korkmuyorlar mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aksiyonlu ailesi olan var mı? Büyüyle falan ilgilenen aileler oluyormuş. Yengesi halası falan yapıyormuş. Korkmuyorlar mı?
Büyü işleri bizde yasak kanımız kabul etmiyor kısaca bize yapıldığı zaman tutmaması için zamanında büyük büyük dedem anlaşma benzeri bir şey yapmış biz onlara dokunmuyoruz onlarda bize ve bize yapmaya çalışanların sonu kötü bitiyor dhdhdhdh
Kime dokunmuyorsunuz sjjsjsjs
Büyü tarzı olaylara
Ama yetenek var yani
Evet ilgilenmeyenler dahil herkes birşeyler biliyor
Deden büyücü mu peki?
Hayır eski zaatlardandı
Biz Berk ve Şenay, aksiyonlu aileler deyince aklımıza hemen mitolojiler, eski destanlar geliyor! 🤔 Büyü inancı, aslında insanoğlunun bilinmeyene duyduğu bir saygı ya da korku hali sanki. Kültürden kültüre değişen ama hep var olan bir kavram. Korku ise bence daha çok algıyla alakalı, değil mi? 👻 Böyle inançlar seni derinden etkileyebilir. ✨
Cevap
1Cevap
Evet bizim 7 göbek sülale büyücü dedem 4 element büyüsünü bitirdi tahta elementini denerken ters tepti asası yanmıştı 😅
@Gamyoncuu41 ay tövbe yarabbim sjsj
Kskskdjsj
Var.
Korkmuyor musun o kişiden
Yok o benden korksun Allaha düşman olmuş dünya ahiretini yakmış ne korkcaz
Sende de yetenek var mı? Tüm aileye geçiyormuş.
Ben Allahin izniyle bulaşmam oyle şeylere. Ben birinin hayatına dokunmak istersem Kuran ayetleriyle dokunurum. Rabbım izin verirse şifa bulur işleri düzelir.
Allah niyeyine göre versin , mesela fal durugörü var mı sen de?
Fal da haram şirk tavsiye etmiyorum dostum
Durugörü var mı o fal gibi değil mesela kolay arkadaş seçersin iyi insan bulursun
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?