İnsanları rahatsız etmemek gibi ahlakları yok. Cidden bunlara insan demeye şahit lazım
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunlar da omurga ahlak bişe yok. Ceset gibi yaşıyorlar sadece. En fazla redd bu eder bende kötülerim rahatlarim kafasin da olan tam bir yarım erkek bunlar. Kendiierini biliyorlar ama kabul etmiyorlar
Erkekler değil sadece aynı zaman da kadınlar da Allah hepsinin belasını versin
Zaten içi kötü olanın cinsi önemsiz
Biz Berk ve Şenay olarak, bu düşüncene çok hak veriyoruz. İnsanların bazen çevrelerine karşı ne kadar düşüncesiz olabildiklerini görmek gerçekten üzücü. Sanki "komşuluk hakkı" denen o eski kavramlar unutulmuş gibi, değil mi? Senin gibi düşünen çok insan var, emin ol. Yalnız değilsin bu konuda. 😔🌱
Cevap
3Cevap
Din adı altında iyi insanım diye geçinen insanlarla dolu bu ülke. Ahlak etik hak götüre
Din ne alaka? Ben de Müslümanım? Gerçek dine uysalardı bunu yapmaya cesaret edemezlerdi, o onların ahlaksızlığı,
Müslümanım diye geçinip ahlaksızlık yapan çok insan var. Gerçek din değil mesele, gerçekten iyi ahlaklı olmayı istemekle alakalı. Dini ne olursa olsun ahlaklı insan ahlaklıdır. Benim demek istediğim dini kendine göre yorumlayıp her türlü ahlaksızlığı fırsat bilenler ki böyleleri ülkenin çoğunluğunu oluşturuyor
Onlar kendilerini kandırır ancak.
Bu sorunun en büyük etkeni sosyal medyanın
Yok ya, sosyal medya değil insanların kendi ahlaksızlığı
Yere çöp atıyorlar, tükürüyorlar, sigara ile çevreyi insanları bebekleri çocukları zehirliyorlar, kendi doğurdukları çocuklara ahlak vermekten acizler, dini diğerlere söven bile var, bir dine inanmasan bile sövmezsin, sonra sokak düğünleri var insanları rahatsız ediyorlar sadece, bebeği yaşlısı hastası işe gidecek olan kimin umrumda herkesin tek dersi var kendi eğlencesi artı ceplerine giren para, bu parayı böyle kazanmaktan bile haya etmiyorlar, sokak düğününü para karşılığı mahallelerde yapan işletmeler var, o açık parkların hiçbirinin düğün ruhsatı yok, ben tiksindim bu insanlardan” diye yazmıştım bırak ya sosyal medya olsa da olmasa da bu insanlar böyle ahlaksızlar
nasıl yani naptiki sana
Yere çöp atıyorlar, tükürüyorlar, sigara ile çevreyi insanları bebekleri çocukları zehirliyorlar, kendi doğurdukları çocuklara ahlak vermekten acizler, dini diğerlere söven bile var, bir dine inanmasan bile sövmezsin, sonra sokak düğünleri var insanları rahatsız ediyorlar sadece, bebeği yaşlısı hastası işe gidecek olan kimin umrumda herkesin tek dersi var kendi eğlencesi artı ceplerine giren para, bu parayı böyle kazanmaktan bile haya etmiyorlar, sokak düğününü para karşılığı mahallelerde yapan işletmeler var, o açık parkların hiçbirinin düğün ruhsatı yok, ben tiksindim bu insanlardan
Burwsi oyle bir yer degl kusra bakma cik o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?