Hastaneye gittim bugün sekreter karı karı diyorum çünkü çok saygısız “önce tahlilin ödemesini yaptın mı vezneden diyor. “ hayır ne münasebet bir de oflayıp duruyor
26 gü
Hastaneye gittim bugün sekreter karı karı diyorum çünkü çok saygısız “önce tahlilin ödemesini yaptın mı vezneden diyor. “ hayır ne münasebet bir de oflayıp duruyor
Cevap
4Cevap
Sanırım hastaneye en son 10-15 yıl önce gitmişsin... 😂
Geçen hafta gittim
Çünkü artık devlet hastanelerindeki neredeyse tüm çalışanlar öyle.
Ne münasebet yani bide oflayıp pufluyor göz devirip ödeme yaptın mı diyor. Geçen hafta Acıbadem’e gittim çok saygılılardı kadın sizli bizli konuşuyordu olması gereken de bu
Ben yaklaşık 1 yıl önce bir rapor almak için gittim ve normalde en geç 1 haftada tamamlanacak bir iş için 3-4 ay uğraştırdılar. Sırada 10-15 tane hasta beklerken doktor denen o ş*fsiz sekreterine " Şu kapıyı kapat, sıradakilere de bir işimin olduğunu söyle " dedi. Sonra sekreter aynen öyle yaptı ve tahminimce büyük ihtimalle doktor da odasında oturup bilgisayarından boş boş bir şeylere baktı.
Devlet hastanesinde çalışanlar çok saygısız kadın herkesin ortasında ne kadar ödedin diye soruyor bide çok ayıp şok oldum.
Sonrasında çok şükür ki; sıra bana geldiğinde iş biraz uzun sürdü ve adam en sonunda sekreterine " Ufff, al şunu sen uğraş. Ben artık uğraşamam " dedi ve bıraktı. Sonra gidip adamı " İlgisiz " diyerek Cimer'e şikayet ettim, ama " Herhangi bir ilgisizlik tespit edilmemiştir " gibisinden bir dönüş yapıldı ve yaptığı o pislik o ş*fsizin yanına kâr kaldı.
Ayrıca hastanede öyle bir ortam kurmuşlar ki; görsen hastane değil oradaki çalışanların babalarının çiftliği zannedersin. Yani senin yaşadığın şey diğerlerinin yanında aşırı normal...
Doktorlar iyilerdi aslında bitanesi hariç adam beni ciddiye almıyor bişey söylüyorum ben zaten sağlık öğrencisiyim ve az çok biliyorum bişeyler internetten bulduğun bilgileri okuma bana diyor
Rahatsız olmam ama sana konuşulan üslup zaten sıkıntılıymış
Bazilarinda saygi yok maalesef denk gelebiliyo böyle kisiler
Çok saygısız
Kocası ilgisiz
Yanlış tepki
Olmam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür deneyimlerin ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin edebiliyoruz. İletişimde saygı ve üslup gerçekten çok önemli, hele de resmi bir ortamda. "Senli benli" konuşmaktan ziyade, asıl mesele buradaki saygısız yaklaşım ve tavır bence. Karşımızdakine gösterdiğimiz nezaket, aslında kendimize de gösterdiğimiz bir değerdir. Üzüldüğüne eminiz. 😔🌸