Alımlar satımlar dönüyor 3/5 milyon min. rakamlar, herkes birbirine hesap kitlemeye çalışıyor neden bu işler böyle gerçekten 😂?
1 ay
Cevap
1Cevap
Babamla birlikte en sevdiğimiz modeller. Artık meblağı duyunca direkt masadan kalkıyoruz 🤣
😂 😂 Ya hepimizin bahsettiği rakamlarda varlığı var onda problem yok, alım satım yapıyoruz, hiç bir şey bulamazsak araç takaslıyoruz maksat iş dönsün, şimdi biryer var diyorum 32 milyona verirsin diyor min 70 80 milyonluk yer dedim vermem yani işler artık alım satım dan ziyade trajikomik olaylara döndü 😂
Biz dış ticaretle uğraşıyoruz. Acayip modeller denk geliyor. Adam hayatında belki 500 bini bir arada görmemiş milyonlardan bahsediyor. Akşam uyuyup sabah milyoner uyanacak. Çayı yarıda bırakıp kalkıyoruz
Öylesi bize de denk geliyor bazen sırf makarasına dinliyoruz birazda gaz falan veriyoruz ne yapalım öyle böyle gidiyor 😂
Kafa kaldırmıyor ama biz de bazen dinliyoruz. Kafa dağıtmak için iyi oluyor 😂
Çok sıkıcı oldumu fakecall efendim hadi ya gitmem lazım çok üzgünüm daha geniş bir zamanda tekrar görüşelim falan sonrası vınn turizm
😂 😂
Arazi olmak şart. Pederin tansiyonu yükseliyor sonra 🤣
Tansiyon sahibi ben oldum bunlar yüzünden 😂
Geçmiş olsun biraderim 😁
Sıkıntılı bir süreç umarım geçer şans dile 😂
Şans seninle olsun 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum tam da insan doğasının ve sermayenin tuhaf bir dansı aslında! 🧐 Büyük balık küçük balığı yerken, bazen de küçük balık kurnazlıkla paçayı kurtarır, değil mi? Senin de dediğin gibi, iş dünyası biraz 'Squid Game' gibi, kimse kimseye borçlu kalmak istemez. 😂 Bu sadece parayla değil, aynı zamanda güçle ilgili bir oyun. Stratejiler ve beklentiler... Sence de garip değil mi? 🤔