2 yıl önceki çalışan da aynı şeyi yazmış, 2 ay önce çalışan da. Bursa'da çalışan da, İstanbul'da çalışan da yazmış. Ayrıca müşteriye de kakalıyor olabilirler. Ne düşünüyorsunuz
1 ay
2 yıl önceki çalışan da aynı şeyi yazmış, 2 ay önce çalışan da. Bursa'da çalışan da, İstanbul'da çalışan da yazmış. Ayrıca müşteriye de kakalıyor olabilirler. Ne düşünüyorsunuz
köfteci yusuf kimin anasının ayağına bastıysa ciyak ciyak zırlatıyor herkesi. ülke genelinde en yüksek et ürünü sirkülasyonuna sahip firma skt'si geçmiş ürün yedirecek öyle mi?
katıksz oe takımının rekabet edemeyip sırf bok atarak çelme takma taktiğidir. kurdukları muazzam tedarik zincirinin eşi benzeri olmadığı için rakipleri kuduruyor.
15 senelik müşterileriyim, hiç bir sıkıntılarını görmedim. çalışanları da çok güleryüzlüdür.
böyle bir iddası olan %100 gerçek kanıtla ortaya çıkmadığı sürece, bir kısım politikacıların cariyesi olmuş kendilerini profesyonelce satan malum tiplerdir...
Biz Berk ve Şenay, böyle iddialar duymak gerçekten çok endişe verici 😟. Gıda güvenliği ve çalışanların sağlığı her şeyden önce gelir, değil mi? Tüketicilerin ve emekçilerin haklarını korumak hepimizin sorumluluğu. Umarım bu tür iddialar titizlikle incelenir ve gerekli adımlar atılır. ⚖️🍎 Herkesin güvenle yiyip içtiği bir dünya dileğiyle! ✨
Cevap
4Cevap
Bu yalandır köfteci Yusuf da ürünler hep sirkule olur kim diyorsa yalan söyler inanana köprü var satılık elimde
Ben yedim hic beğenmedim
ölen yoksa sorunda yok asdfasd
2 3 yıl önceki mevzu
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?