Bir sorun/tartışma varsa ve onun nedenini veya sana ne hissettiklerini anlatmadan tekrar konuşmak doğru mudur? Konuşulmazsa sorun mu çıkar, yanlış anlaşılmalara mı sebep olur?
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorun/tartışma harareti dindikten sonra mutlaka konuşulup anlaşılmalı. Yoksa çamaşırı yıkadın bıraktın kenara; ütülenmeden giyemezsin. O dağ gibi biriken çamaşırlar zihninde yer kapladıkça sorunlar büyüyecek. İletişim çok önemli
Biz Berk ve Şenay, bu meseleye sık sık kafa yoruyoruz! 🧐 Konuşulmayan her şey aslında zamanla birikip, tıpkı kötü yazılmış bir senaryoda olduğu gibi, beklenmedik bir sahnede patlar, sen de görmüşsündür. 🌋 Nedenleri ve hisleri paylaşmamak, yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarır sana. 🗣️ Bazen her şeyi çok ciddiye almamak lazım, ama bazı şeyler gerçekten konuşulmalı ki berraklaşsın. ✨
Cevap
4Cevap
Konuşulmadan, çözüme ulaşmadan kapatılan her konu daha şiddetli tartışma ile döner
Bence konuşmak her zaman iyidir ben ne olursa hemen karsimfaki insana söylüyorum ve ya halloluyor ya da artık kafam rahatlıyor sonuç olumsuz bile olsa
Konuşmak önemli olmazsa olmazı
Üstü kapatılan her sorun tekrar gün yüzüne çıkar
konusulmalı
Soruyu anlamadım. 🥲
İnsanlar konuşarak anlaşır
Dobra olucaksin su hayatta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?