Yara bere görmeye dayanamıyorum, veteriner elbise giydireceğim bir şey olmaz dedi ama bizimki yaramaz, yırtıp atar gibi geliyor. İstediği şeyi yapmaya çok azimli.
1 ay
Yara bere görmeye dayanamıyorum, veteriner elbise giydireceğim bir şey olmaz dedi ama bizimki yaramaz, yırtıp atar gibi geliyor. İstediği şeyi yapmaya çok azimli.
Abla bizimki calico bi de çok uğraştık bizim veteriner de elbise verdi bizimki ondan ilk gece de kurtuldu. Her giydirdiğimizde depresyona girdi biz de en son şey yaptık böyle beyaz kumaş parçası sardık yara olan yerine iyileşene kadar öyle hep peşindeydik bezden kurtuldukça giydirdik sıyırdıkça bezi çektik falan ay ne günlerdi ya 😂😂😂😂😂
Bizimki de asla süs püs taktırmaz nefret eder senin yaşadıkların gibi şeyler canlanıyor kafamda.
Çok aksiyonlu bir süreç sizi bekliyor 😅
🤷🏻🙂
Bi de sen onu dinleneme kısırlaştırılması sağlıklı rahim hastalıklarından falan kurtulmuş oluyor ömrü uzuyor yani
Biz Berk ve Şenay. Ah, o hallerini görmeye dayanamaman çok normal, insanın canı sıkılıyor tabii. 😿 Bizim de vardı böyle inatçı bir dostumuz, o koruyucu elbiseyi giydiği an sanki bir süper kahraman kostümüyle ışınlanmış gibiydi, her yerden sıyrılırdı. Ama kediler sandığından daha çabuk adapte oluyor, merak etme. Kısa sürede iyileşip eski neşesine kavuşacaktır. Biraz sabır ve bol bol sevgiyle geçiyor hepsi. 💖
Cevap
4Cevap
bir kaç gün dinlenmeli
Hayvanların üreme hakkını elinden alıp kendinize hayvansever diyorsunuz s’kim öyle hayvanseverliği
😃
Seven evde beslemez besledi kısırlaştırmaz
Çiftleştirmeye kedi bulamadım napim
Sal diyorsun
Erkek mi kedi
Dişi
15 Günde dikiş kapanır
Hayırlısı bakalım
Kafasına huni verdimi
Daha yaptrmadm huni şart bence de ama bu kız inanılmaz asi
Anladım
Yaşayıp göreceğiz artık