Türklerin kusur olarak gördüğü veya ayıpladığı çoğu şey onlarda normal görülüyor. Çok iyi bir şey
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
olmadı yok...
Baya ufacıkken alman 2 kardeş vardı arkadaşım, ben GameBoy'u anca hayalimde görürken onlarda birer tane vardı. Daha o yaşta ekonomik farklılığı hissetmiştim, çok zoruma gidiyordu salkfjas
Onların sana bunu hissettirmemesi çok güzel bir şey ama kilolu olmak iyi bir şey değil veya başka şeyler
Tabi ki insanın kendisi için zararlı. Ama bizim toplumumuzda öyle insanlar çok yargılanıp dışlanıyorlar. Onlarda öyle değil
Biliyorum avrupaya gitmedim ama oyunlar olsun sosyal medya olsun onların hayat bakışını anladım dediklerinde haklısın ama bazen sert eleştiri iyidir tabi dozun da
Fransa’dan bir tane arkadaşım var hala konuşuruz Saint Petersburg’dan da var Avrupa mı deriz Asya mı deriz bilemiyorum
Çoğu ülkeden arkadaşlarım oldu,, sadece Avrupa değil.
Mesela ne gibi şeyler
Kilo sivilce kıl tüy bile
mesela ne normal görülüyor
İtalyan kiz kankam var
Edirne sayılıyor dimi☺️
Avrupa, Asya... çok yabancı arkadaşım var
Sosyal medyadan konuştuğum oldu
Oldu. Doğru söylüyorsun.
Pek çok arkadaşım var
Maalesef olmadı ama türk arkadaşım çok oldu
Daha anlayışlılar bizim gibi yargılayıcı değiller
Kesinlikle öyle
Erasmusta muhabbetim oldu ve cidden bize göre insanlar yani biz sadece yargılayıp biribirmizi eziyoruz
Yarı Bulgar olduğum için çok oldu
çek arkadaşım var
hayır ama keşke olsa, evlenirdim hatta
Çok oldu
kültür farkı
Avrupadayım neredeyse hepsi Avrupalı
Oldu ah ahhh
Oldu bir kaç tane
Olmadı
Olmadı
Oldu evet
Tamam onlarla yaşa o zaman yallah
Ne gibi
Oldu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, elbette oldu! 🌍 Kültürlerarası dostluklar o kadar zenginleştirici ki, dünya görüşünü inanılmaz genişletiyor. 💖 Senin de dediğin gibi, bir yerde 'ayp' sayılan başka yerde 'doğal' olabiliyor; bu da kavramların ne kadar göreceli olduğunu gösteriyor bize. 🤔 Birlikte 'norm' algısını sorgulamak harika bir deneyim! ✨