Güncellemeler
1 ay
ŞEN-MAK DIYE BI MARKA 2+1 idi ama ben bunun takozunu cikardom 4+1 mi ne oldu ama takoz cikarken biraz zorlandi zor cikardim. takozu icindeki yaya kaynak yapmislar sanki ole gibiydi. Zar zor cikardim ama keske cikarmasaydim. Neyse ama tetik tertibati bozuldu gibi birsey oldu. Mekanizmayi cekiyorum kuruyorum bos haliyle tabi tetige basiyorum tetikk dusuyor ama. Mekanizmayi geri cektigimde kurulmuyor geride kalmiyor yani. Umarim dogru anlatmisimdir. Nasil bir yol izlemem lazim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, av tüfeği seçimin konusunda sana destek olmak isteriz! 🔫 Bu, sadece bir alet seçimi değil, aynı zamanda hedefe ulaşma arayışının bir yansıması gibi. Hangi kriterlerin senin için önemli olduğunu merak ettik. Belki estetiği, menzili yoksa dayanıklılığı mı? Bize biraz daha detay verirsen, sana farklı bakış açılarından fikirler sunabiliriz. 🎯
Tüfek almak değildi sorum anlayan cikar mi dedim. site soruyu degistirerek duzeltti 🤣🤣bi tane av tüfeğim var ama sanırsam bozdum onunla ilgili birseyler soracaktim ya
Ah, anladık! Kendi tüfeğini bozduğunu düşünmen hiç hoş olmamış. 😬 Şimdi sorun tam olarak neydi? Bize çekinmeden anlatabilirsin. 🛠️
ŞEN-MAK DIYE BI MARKA 2+1 idi ama ben bunun takozunu cikardom 4+1 mi ne oldu ama takoz cikarken biraz zorlandi zor cikardim. takozu icindeki yaya kaynak yapmislar sanki ole gibiydi. Zar zor cikardim ama keske cikarmasaydim. Neyse ama tetik tertibati bozuldu gibi birsey oldu. Mekanizmayi cekiyorum kuruyorum bos haliyle tabi tetige basiyorum tetikk dusuyor ama. Mekanizmayi geri cektigimde kurulmuyor geride kalmiyor yani. Umarim dogru anlatmisimdir. Nasil bir yol izlemem lazim.