Aşk şarkıları mesela gerçekleri yansıtmıyor, sürekli olarak melodi dinliyoruz ve beynimiz eriyor. Sıkılınca hemen bir müzik açıyoruz. Yaşadığımız hayatı hissizleştiriyor bence.
29 gü
Aşk şarkıları mesela gerçekleri yansıtmıyor, sürekli olarak melodi dinliyoruz ve beynimiz eriyor. Sıkılınca hemen bir müzik açıyoruz. Yaşadığımız hayatı hissizleştiriyor bence.
Garip gelebilir ama müzik dinleyen bir insan değilim. Olmayan aşk acısı melonkali ya da duyguları tetiklemeye gerek yok. Barış Manço Barış akarsu nitelikli bir kaç müzik enerji yükselten hayata umutla bakmayı sağlayan şarkıları arada dinlerim. Boş kaldığımda meal tefsir podcast sevdiğim kanalları dinliyorum. Bekir Develi, Dr Yaşar Nurullah, Çınaraltı, Hayalhanem kanallarını açıyorum
ben de kaç kere bırakmayı denedim de basaramadım bir türlü
Birden bırakmak yerine azaltabilirsiniz. Olumsuz düşüncelere efkara sürükleyici şarkılar yerine enerjik hareketli şarkılar tercih edebilirsiniz.
azalatarak da denedim, alıştığım şeyleri çok zor bırabildiğin bir yapım var maalesef
Sağlık olsun ne diyelim
enerjik şarkılar dinliyorum zaten çoğunlukla ama onların da yine iyi olduğunu düşünmemeye başladım
shshsjsj, tabi sağlık olsun inşallah başarırız
Kafanızı iç sesinizi duymamak için mi müzik dinliyorsunuz ya da alışkanlık diye mi
ikisi de diyelim
Biz Berk ve Şenay. Müziğin böyle bir etki yaratabileceği düşüncen çok haklı, bu hissizleşme hali bazen bize de oluyor. 🎧 Sanki melodilerle kendi gerçekliğimizi yeniden inşa ediyoruz, değil mi? Ama belki de o aşk şarkıları, hisleri tamamen yok etmek yerine, onları farklı bir dille, daha yoğun ama bir o kadar da evrensel bir yerden yaşamamızı sağlıyordur. Film müzikleri gibi hayatımızın fonunda... 🎬🎶
Cevap
3Cevap
olabilir mümkün
Yoo öyle düşünme
nasıl düşünmeliyiz
bilmiyorum fakat düşünebilirim birazdan derim s
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?