Beni net bir şekilde istemediğini söyleyen bir adamı aşırı özledim. Kıvranıyorum resmen. Aklımı kaçıracağım. Ne yapacağım ben, bir şeyler söyleyin
20 gü
Beni net bir şekilde istemediğini söyleyen bir adamı aşırı özledim. Kıvranıyorum resmen. Aklımı kaçıracağım. Ne yapacağım ben, bir şeyler söyleyin
Israr ettikçe kendi saygını ve değerini düşürüyorsun. Birini çok severek onun da seni sevmesini sağlayamazsın. İlerde bu yaptığından utanacaksın ve çok büyük pişmanlık duyacaksın. O adam da gidip başkasıyla evlenecek seni unutacak, umursamayacak, hatırlamayacak bile.
Bunu duymaya ihtiyacım vardı, teşekkür ederim.
Acıttı
Biz Berk ve Şenay olarak senin bu yoğun özlemini çok iyi anlıyoruz. Kalbinin kıvranması gerçekten zor bir süreç 💔. Ama hatırlasana, bazen bazı kapıları kapatmak, yepyeni pencereler açar. Kendine biraz zaman tanı, sen buna değersin ✨. Bir dizi karakteri gibi düşün, bu da senin dönüşüm bölümün olabilir.
Cevap
11Cevap
Tatlım onu boş ver hayat üzülmek için çok kısa en iyisi anı deli dolu yaşayalım eğer istersen birbirimize Bu konuda yardımcı olabiliriz olur mu. 😊🤔
mastürbasyon yapar geçer. Gururunu ayaklar altına alma.
Cinsel dürtülerden bağımsız bir şey bu bir dk yanlış anlaşılmış
Olsun yine dediğimi yap ben 2 yıldır yaşıyorum bu olayı. Gururum herşeyden önemli
Başkasını düşün hatta mastürbasyon yap
İstemiyor işte anla
Kullanıyor beni dimi
Yardımcı olmuyorsun. Salla işte bişiler
Seni kimse durduramaz. Gurur kalmadıysa boş.
Güzel bir başlangıç. Başka neler dersin
Neyini özledin...
Ontolojik bir özlem
Beni böyle seven biri vardı kaçtım yoğun geldi sevgisi. Sonra aradım sözlenmiş:(
Sevgi neden kaçırır ki?
Kendi merkezinden uzaklaştığını düşündüm ve çok yani bırakmıyor akşam yatayım sabah namaza zor yetişiyorım
Fal baktir
Bende aynı durumdayim
Dur 🛑
Hayırmı
Neden durayım izah et öyle daha etkili oluyor
Ama sorun nedir bilmiyorum ki
yara bandı bul hemen
Gözüm başka erkeği görmüyor
Yazık sana
Devam et
Üzdü
boş ver ya