1 ay

Birini sevip ona oyun yapan, nişanlanıp hala eski aşkını stalklayan kızın psikolojisi ne?

Bir kız var, başka bir kıza aşık oluyor ilk başta kötülük istiyor ama sonra aşık oluyor. Türk dizisi gibi. Sonra da o kızı kıskandırmak için başka bir çocukla, akrabası olan bir çocukla kıza oyun yapıyor. Günlerce kızdan gelip kendisiyle konuşmasını bekliyor ama kız gelmiyor. Bu arada diğer kız da bunu seviyor. Oyun yapana kadar bile seviyor fakat sonra işler boka sarıyor. Kız bundan uzaklaşıyor. Bu kız, kıza iftira atıyor, yine günlerce kızı bekliyor ama nafile, sonra da hem çalıştığı yerin evli müdürüyle sevgili oluyor hem de oyun yaptığı çocukla kızı gıcık etmek için nişanlanıyor. Yakında da düğünü olan bu kız, hâlâ diğer kızı stalkluyor. Neden? Bana bunun açıklamasını yapana, helal olsun!!

Güncellemeler
1 ay
Bu durumu her iki tarafın ailesi de biliyor. Aşık olan kız, diğer kız için başkalarına yalan söylemiş. Beni rahatsız ediyor demiş ve çocuğa da bana kafayı taktı demiş. Yalan dolan. Çocuk kızı takip etmiş falan öyle.
Birini sevip ona oyun yapan, nişanlanıp hala eski aşkını stalklayan kızın psikolojisi ne?