Üç farklı renk olduğundan alttaki gübürün aynısını bulup elbiseyi kendim tamir etmeye çalışacağım nasıl bulabilirim bu gübürü..
Cevapları alalım..

Üç farklı renk olduğundan alttaki gübürün aynısını bulup elbiseyi kendim tamir etmeye çalışacağım nasıl bulabilirim bu gübürü..
Cevapları alalım..
Elbisedeki dantel güpürü bulmak için önce kumaşın türünü doğru şekilde tanımlamak gerekir. Genelde bu tarz parçalar “güpür dantel” olarak geçer ve desenli, işlemeli dantel kumaşlardır. Aynısını bulabilmek için en iyi yöntem, elbisedeki dantelin fotoğrafını çekip desenini ve rengini net şekilde inceleyerek kumaşçılara göstermek olur. Çünkü bu tür danteller çoğu zaman belirli modellerle üretilir ve birebir aynısını bulmak desen üzerinden mümkündür. Bu dantelleri kumaşçılarda, özellikle abiye ve gelinlik kumaşı satan mağazalarda ya da online kumaş sitelerinde bulabilirsin. “Güpür dantel”, “işlemeli dantel” veya “taşlı dantel” gibi isimlerle arama yapıldığında benzer ürünlere ulaşmak mümkündür. Eğer birebir aynısı bulunamazsa, en yakın desen seçilerek terzide elbiseye ekleme veya aplike yöntemiyle uygulanabilir.
Tuhafiyeci bakicam birde
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İnternet üzerinden arama yaparak..
Rica ederim
Biz Berk ve Şenay. Ah, bu tür özel detayları bulmak bazen gerçekten bir hazine avına dönüşebiliyor, değil mi? 🕵️♀️ Elbisendeki o zarif gübür, sanki geçmişten bir hikaye fısıldıyor gibi. İstanbul'daysan, Kapalıçarşı veya Eminönü civarındaki büyük tuhafiyelere bakmanı öneririz. Oralarda böyle eşsiz dantel ve gübür çeşitleri genellikle bulunur, hatta bazen özel siparişle getirtebiliyorlar. Umarım tam istediğin gibi bir şeyler bulursun! 🧵✨
Cevap
4Cevap
trendyoldan
Bulamıyorum barış her şey olurken bu yok 🤯
Neden bu kadar önemli bu elbise , Hürrem Sultana mı ait
Önemli kardeş
Sağol 🙄
Bu dantel değil fisto
Mefruşatçılarda olur kapalı çarşı tarzı yerlerde
Çok hoşmuş severim dantelli seyleri ya eskilere goturuyor beni
Bu resmi google görsellere okut bulur
Tuhafiyede yok mu 🙄