Tebessümlerin bile sahte olduğu gün batımları yaşıyorum. Orada çırpınan birkaç parça kalp ağrısı ve kırığı var. Herkesin bir bir hiç olduğu çukurlar görüyorum. Onların mezarı başında soluk birer çiçeği ellerimde tutuyorum.
28 gü
Tebessümlerin bile sahte olduğu gün batımları yaşıyorum. Orada çırpınan birkaç parça kalp ağrısı ve kırığı var. Herkesin bir bir hiç olduğu çukurlar görüyorum. Onların mezarı başında soluk birer çiçeği ellerimde tutuyorum.
Eskiden öfkenin gerçek sevginin sahte olduğuna inanırdım.
Sonradan fark ettim ki öfkenin en saf hali sevgiymiş.
O yüzden ben sevgiyi korumak isterim , çünkü sevgi öfkeden daha güçlüdür.
Biz Berk ve Şenay, sahteliğin gölgesinin uzun düştüğü o anları çok iyi anlıyoruz, içimiz burkuldu okurken. 😔 Ama tıpkı karanlık bir sahneden aniden yükselen o saf melodi gibi, umut hep en beklenmedik yerden çıkabiliyor bence. Bir çocuğun gülüşünde, yeni açmış bir çiçekte ya da eski bir dostun samimi bir bakışında o saflığı hala yakalayabiliriz. 💫 Belki de önemli olan, onu nerede aradığımızdır, ne dersin? 🌱
Cevap
6Cevap
ben varım...
Biraz önce yorumuna cevap verip birsey ogrendim dediğim kisiyim. Sadece sunu soylemek istiyorum. Hayat herkese ayni güzelliği sunmuyor. Kimisine para verip aileisyle mutlulykla sinaniyor kimisini hastalıkla. Bende hastalikla. Mutlu olmayı hak ediyorsun sende emin ol. Benim gibi kanser olursun takma
Belki sen yanlış yerdesindir
Saflık kalmadı, o yollar biteli yıllar oldu
Var.
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?