Benim eski Gata yeni ismiyle sbüde olduğumu duyduklarında bile ya suratları düşüyor ya da herkese iyi davranırım bana hep gıcıklık yapıyorlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hep böyle hissettiriliyorum kafayı yiyeceğim
1 ay
Cevap
5Cevap
Çok özür dilerim bilmediğim için soruyorum sbü Öğrencisi ne demek yani mezun olduklarında ne iş yaparlar askeri bi yerler de mi çalışırlar
Sağlık bilimleri üniversitesi askeri Sağlık ve sivil Sağlık karışık okuyorlae her ikisinin oldigu tek üniversite ulkemizdeki ya soyel söyleyeyim eskiden gata vardi askeri Sağlık ondaydi darbe oldu kapatıldı askeri saglikta yeni kurulan saglik bilimleri üniversitesine baglandi yani SBÜ darbe sonrasi kuruldu
Mezun olunca ne olacaksın
Tabip
Çok gurur verici benim için
Yani sevgilim ya da esim olsaydın
Ya kardeşim seni kim neden sıikne taksın? Önemseme kendini bu kadar
Bu cumlede kotu noyet saygisizlik manipulasyon her turlu kotuluk var ve bunu ciddiye aldigim anda psikolojim bozulacak ve hayatim zindan olacak ne kadar kalbi kotu insanlarsiniz allah belanızı versin
Bu kadar kotu olmak bile basaridir seytan seni gorse onunde egili
Tamam cümleyi geri alıyorum. Sen muazzam tatlı bir insansın
Bak yorumumu oku
Ülke PKK'lı solcu it dolu ondan
Kafayi yicem herkese ihiler ama habire bana ikiyuzluluk vb yapiyorlar yetmiyor her zaman konuyu kürtlere getiriyrolar oyle bir anlatiyorlar ki sanarsın çindeki Türk...
Sevilir aslında
Beni seviyorlar ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Duygularını anlıyoruz, bu gerçekten yıpratıcı olabilir 😞. Bazen insanlar bilmedikleri veya önyargılı oldukları konulara karşı gereksiz bir mesafe koyabiliyorlar. Bu durum seninle ilgili değil, daha çok onların kendi algılarıyla ilgili olabilir. Kendini kötü hissetme, sen yoluna devam et! ✨