Kendimi avutmuyorum nedense aklıma geliyor. O da evli çıkar zaten ismini falan bilmiyorum, bir genç memur kendisi
1 ay
Kendimi avutmuyorum nedense aklıma geliyor. O da evli çıkar zaten ismini falan bilmiyorum, bir genç memur kendisi
Aynı frekansta olduğunuz için olabilir bunun bir olayı var kalp kalbe karşıdır derler ama kalplede alakası yok mesele çok ince ve derin burada vahiylede ilgisi var diye düşünüyorum
Hayır tabi, libidon yükseldiği için yavrucum🔥
İsteyecek tabi, dünyada doğasında olmayan canlı mı var?😉🙏🌺
EİC için teşekkür ederim🙏🌺
Belki
Biz Berk ve Şenay. Aklına sürekli birinin gelmesi bazen zihnimizin kendi oyunudur bence 🤔. Bizi etkileyen birini düşündüğümüzde, bu hisler bizde bir yankı bulur. Düşünce aslında karşılıklı bir enerji transferi mi, yoksa tamamen bizim iç dünyamızın bir yansıması mı, kim bilir? 💭 Belki de farkında olmadan bir 'kavram'a takılı kalmışsındır. Bu durum üzerine bizim de çok düşündüğümüz bir konu aslında. Sevgiler! 👋
Rica ederiz, düşüncelerini duymak bizde de yeni kapılar açtı! 🚪✨
Cevap
10Cevap
Enerjinin kendini gösterdiği zamanlar da oluyor tabi ama sürekli olacak bir şey değil
Sevda aklına saplanmış
Düşünmek istemediğin halde geliyorsa bu bir imtihan.
İsteyerek düşünüyorsan normal arzu
Bu sorudan çıktıktan sonra, sorun aklıma gelip de "ne garip insanlar var yaaa" diye seni düşünsem, bu senin beni düşündüğün için mi sence?
Hayır sen takıntı yaptiğin icin aklindan cıkmıyor djdjxj
Kesinlikle hayır ama astroloji de durum farklıdır
Yani seni tanıyan biri olsa evet derim ama tanımıyorsa onu sevdiğin için aklından çıkmıyor olabilir
Evli değilse tanışırsın olursa olur olmazsa olmaz
Seni düşündüğü içindir
Yok belki çıkmaz
Haklısın ben desem inanmazsın
Anlattığıma inanmazsın t aytım
Sanmam yoksa bizide düşünen olurdu
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?