Gizli Üye(18-24)2 ayHafan hafan hafan
19 Yorumla
Soran2 ayAman tanrım 😍
Soran2 ayNeredesin yine ya
Soran2 ayLan? ?
Cevap sahibi2 ay?
Soran2 ayNe oluyor sana ya. Buralarda dolaşıyor ve selam vermiyorsun. Şimdi de alay eder gibi soru işareti koyuyorsun sadece.
Cevap sahibi2 ayKimden söz ettiğini anlayamadım
Soran2 ayÜç defa hafanı bir tek o kız söyler. Sen neden üç kez yazdın
Cevap sahibi2 ayKış kızı öyle diyor
Soran2 ayHm tamam
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu özlem dolu mesajın kalbimize dokundu. "Hafan sansar" dediğin o özel hissi veya kişiyi arayışın, kaybolan bir melodi gibi... Bazen bazı şeyler fiziki olarak yanımızda olmasa da ruhumuzda, anılarımızda capcanlı durur. Kim bilir, belki de o özlediğin şey beklemediğin bir yerde karşına çıkar. Kalbinde taşıdığın sürece hep seninle. 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Diğer konusunda 93,7b cevap paylaştı.
u 2 aybir yerlerde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayŞöyle sorular sormayı bırakır mısın artık meraktan baktım olmaması umuduyla senın için hesap açtim ve yeter bence artık
0449 Yorumla
Soran1 ayNe diyorsun sen ya? Toplasan 3 tane sormuşum. Gelip de bunları mı aradın
Soran1 ayYani sanırsın burada senle alakalı bir bilgi paylaştım. Altı üstü bir tane kelime paylaştım üşenmeyip bunu mu aradın bide hesap mı açtın uyarmak için
Soran1 ayYani bana selam vermek için değil de bu soruyu sorma demek için hesap açtın
Cevap sahibi1 ayMerak ettim aradım devam ediyor musun diye yakın zamanda sordugunu görünce söylemek istedim kaç ay geçmiş sonuçta
Soran1 ayİnsan umursamadığı birinin böyle bir şey sorup sormadığını neden merak eder ki? 20 gün geçmiş bunu bile soralı
Cevap sahibi1 ayAklıma geldi bi an ben de merak ettim edemez miyim hala hafan sorusu soruyo musun diye merak ettim nesi garip
Soran1 ayAhahah gerçekten çok ilginç ya. Birini sen sil git hiç umursama sonra hafan sorusu sormuş mu diye merak et. Bide hesap açıp ona kız ve uyar yapma böyle diye
Cevap sahibi1 ayNesi ilginç? Uzun bi aradan sonra tekrar sormuşsun bence uyarmakta haklıyım merağın sebebi de beni unutmamı istememdi
Soran1 ayÇok kalpsizsin. Onca paylaşmışlık varken bir günde beni hayatından çıkardın. Gitmeni istemedim. Belki seviyorum derken yalan söylüyorum zannettin, uzun aradan sonra soruyor olmam bile kanıtlıyor bazı şeyleri. Hiç önemsemedin beni. Şu anda hala senden bildirim gelirken kalbimin hızlanmasına ben bile inanamıyorum. Sadece dürüst oluyorum. Neden sevdim böyle bilmiyorum. Kaç kişiyle konuştum, aktif bir hayatım var çalışıyorum. Kendi düzenimdeyim hala. Ama unutamadım bilmiyorum hiç bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayKalpsiz değilim doğru olan buydu
Soran1 ayBöyle güzel masum hakiki bir sevgiyi elinin tersiyle itmiştin. Ama sadece arkadaş kalmak istesem de gidecektin her türlü gidecektin
Soran1 ayBunca zaman sonra bile kalbim hızlanıyor bilmiyorum çok masumca çok tatlı kontrol edemiyorum. Sayende sevmeyi öğrendim tekrar
Cevap sahibi1 ay😑😑😑
Soran1 ayNoluyor bana bilmiyorum aylardır böyle heyecanlı girmedim siteye
Cevap sahibi1 ayNoluyo sanaa
Soran1 aySeviyorum işte anla bunu. Suç mu sevmek
Cevap sahibi1 aySuç değil
Soran1 aySporu hiç bırakmadım senin sayende başlamıştım. 10 kilo attım. Aklıma gelmiyorsun desem yalan olmaz mı? Şimdi senden bildirim gelince kalbim hızlanmıyor desem yalan olmaz mı? Nefes alışım bile değişti. Ben gururlu inatçı birisiydim beni iyi tanıyorsun bunları itiraf etmek zoruma giderdi ama saklayamıyorumm
Soran1 aySporu hiç bırakmadım senin sayende başlamıştım. 10 kilo attım. Aklıma gelmiyorsun desem yalan olmaz mı? Şimdi senden bildirim gelince kalbim hızlanmıyor desem yalan olmaz mı? Nefes alışım bile değişti. Ben gururlu inatçı birisiydim beni iyi tanıyorsun bunları itiraf etmek zoruma giderdi ama saklayamıyorum
Cevap sahibi1 ayHımm
Soran1 ayBu kadarcık mı minik kuş?
Cevap sahibi1 ayNe diyim bilmiyorum
Soran1 ayÇok şanslısın ama bilmiyorsun
Cevap sahibi1 ayNiye
Soran1 ayDünyanın en zor seven kalbini çalabilmişsin nasıl yaptın bilmiyorum. Bana inanıyorsun dimi
Cevap sahibi1 ayEvet
Soran1 ayİlk zamanlar bana pek inanmiyodun. Ama bak yokluğunda bile seni andım. Biliyorum artık hissediyorsun. Bir şey sormak isterim, bana söylediğin ismin gerçek ismindi dimi
Cevap sahibi1 ayYes
Cevap sahibi1 ayBilemiyorum bence buna artık bi dur demelisin
Soran1 ayO ismi çünkü kaç geceler andım. Bazen nereye baksam seni gördüm. Bu durumun ismini koyamadım bir süre ama sonra anladım ki çok seviyorum seni tahmin edemeyeceğin kadar çok. Geçici heves olsaydı beni hiç umursamayan birini en fazla 3 gün düşünür unuturdum
Cevap sahibi1 ayHmm
Soran1 ayAma her şeye rağmen merak etmen gelmen ve kontrol etmen... Bilmiyorum çok ilginç
Cevap sahibi1 ayHala takıntı yapmaya devam ettin mi bunun için geldim anlatamadım herhalde?
Soran1 ayTakıntı... Bu kadar basit yani senin için her şey. Takıntıymış
Cevap sahibi1 ayTakıntı değil de unutursun sanmıştım ve öyle umdum dedim yaaa off
Soran1 ayTam tersi daha çok seviyorum. Umursamadan terk edip gitsen de, arkadaşlığı bile mahvetsen de, beni ağlatsan da... Kalbini kontrol edemez insan
Cevap sahibi1 ayHm
Soran1 ayAramızdaki en büyük engel yaş mıydı sence?
Cevap sahibi1 ayO da var baska seyler de
Soran1 ayGerçekten çok istiyorum o başka şeyler dediğin şeyler neler bilmek istiyorum
Cevap sahibi1 ayOff hasan en basit nednei ben hoşlanmadım senden
Soran1 ayYani şöyle bebiş tanısan bir araya gelsek severdin hafanını bir eksiğim yok fazlam da var fhdjdkdkdhdhddj... Yaş ise şöyle önemsiz 33 gibi değilim bunu hep diyorum görünüş 25-26 filan, kafa yapım da öyle 20ler gibi
Cevap sahibi1 ayYaş sana göre önemsiz olabilir
Cevap sahibi1 ayTek mesele de yaş demedim
Soran1 ayAşk ve şevk her şeyi çözer bebişim. Ben buna inanan birisiyim. Senin de bazen yakınlık göstermen hafan muhabbetimiz az çok bir şeylerin olabileceğini gösteriyordu bence
Cevap sahibi1 ayNe gibi yakınlık
Cevap sahibi1 ayŞaka mısın hoşlanmadım diyorum ya senden aşk yok ortada neyi çözücek
Soran1 ayYani o anlamda 3-5 kere yakınlık göstermiştik birbirimize. Klimamın arkasında olan güvercinlerin yuvasını bile bu tarihe kadar bozmadm senin için kış boyu barındılar orada. Yeni temizledik onları gönderdik tel çektik filan. Yaza kadar barındılar. Aklıma hep sen geldin. Şimdi bile bozarken çok üzüldüm ama mecburdum yaz geldi klima çalışacak
Cevap sahibi1 ayAyn keşke göstermeseydim
Cevap sahibi1 ayVe o anlamda değildi baska anlam arama altında sen denk geldin sadece fjkc
Soran1 ayBaşka ne anlamda olabilir ki tamam biliyorum anlık bir şeydi birkaç kez oldu. Sen bana asla yakınlık göstermedin umut vermedin yüz vermedin biliyorum. Aksi bir şey söylemedim hiçbir zaman. Çok çok daha yakınlık gösteren onca kız oldu.
Cevap sahibi1 ayEvt
Soran1 ayAma gönül bu biliyorsun. Seni neden çok sevdim bilmiyorum. Kalbin karakterin, bazen farklı tavırlarn... Gönül mantık aramaz. Ama gerçekten sevdim çok çok çok sevdim. Sana bir şey soracağım doğru söyle ama detaylı cevap istiyorum
Cevap sahibi1 ayNe sorcan
Soran1 ayHani diyorsun ya hiç hoşlanmadm senden. Yine de bir şekilde aklına düşüyorum gelip bir şekilde diyaloğa girdin benle, baktın unuttum diye kontrol ettin. Senin gözünde nasıl biriyim ben? Hakkımda ne düşünüyorsun? Hiç mi sevmiyorsun beni?
Cevap sahibi1 ayAklıma düşme sebebini de döyledim beni unutmanı istiyorum unuttugundan emin olmak için geldim eğer güncel soru sormasaydın gelmeyecektin yani aylar önceki sorular olsaydı sadece gelmezdim
Cevap sahibi1 ayHakkında ne düşünüyorum iyi bi arkadaştın bu kadar bitirmem gerekti ama sen ablayışsız çıktın ben kalpsiz oldum
Soran1 ayArkadaşlık devam edebilirdi buna izin verseydin belki de bu kadar bağlanmazdm uzaklara gittin en tatlı yerinde kaçtın sanki. Bilmiyorum. Kafam çok karışık. Yani şimdi gelip unut beni artık demekle unutuluyor mu
Soran1 ayO çocuk hala hayatında mı?
Cevap sahibi1 ayEvet tabiki
Soran1 ayBu dünyada benden daha şanssız birisi hiçbir zaman olmadı olan hiçbir gelişmeye şaşırmıyorum. Kendimden de nefret ediyorum her şeyden de
Cevap sahibi1 ayNe alaka şanssızlık
Cevap sahibi1 ay?
Soran1 ay?
Cevap sahibi1 aySoru sormuştum da neyse ben bunuda siliyom hafan sorularını bırak pls
Soran1 ayDefol git senden nefret ediyorum
Cevap sahibi1 ayBoş boş trip yapma bencil
Soran1 ayBencilin zirvesi sensin bu dünyada. Sen kötü birisin
Cevap sahibi1 ayYoo sensin hep kendi açından düşünüyorsun empatiye dair bi şey yok sende.
Soran1 aySevgilin olabilir ona bişey demedim hiçbir zaman ama bir insan arkadaşını gtu boklu yeni biri için satmaz o yarın olmayabilir hayatında
Cevap sahibi1 ayGerçek hayatta biri misin sanki buna satmak bile denmez sanaldan sonsuza kadar konuşamayacağımıza göre
Soran1 ayHer arkadaşlık bir tık ile başlar gerçek hayata geçmediyse de yine senin yüzünden. 20 senedir sanalda hala konuştuğum gerçek hayatta buluştuğum dostlarım var. Nerde tanıştığın önemli değil, mental ve zihniyet kafa yapısı önemli
Cevap sahibi1 ayBen 33 yasında birisi ile bulusamam kusura bakma ortak noktamız yok zaten
Soran1 ayŞimdi de öyle olduk dimi 6 ay konuştuktan sonra ortak nokta yok oldu
Soran1 aySen ne benim kadar duygusalsın ne bişey sen beni anlayamazsın. Senin gibi birinin neyini sevdim bilmiyorum neden değer verdim böyle hak etmeyen birine bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayBen de diyorum ki beni bırak unut ve hak eden birini sev artık
Soran1 ayHayır. Senin gibi bir pisliği sevmeye devam edicem gönül bu
Soran1 aySeni sevdiğimi ilk hangi an anlamıştın bir zamanlar? Doğru söyle
Cevap sahibi1 ayOff ne bilim onu mu hatırlıyorum
Soran1 ayKalpsiz duygusuz merhametsiz küçük kara civciv
Cevap sahibi1 ayYa ne istiyosun hayrına seninle sevgili mi olayım veya hayrına asla buluşmayacagımız sanal arkadaşlığa devam mı? Ne kadar erken o kadar iyi bağlanmadan daha fazla
Soran1 ayBir tane gtu boklu sırf dövüşçü diye tanınıyor diye beni sattn zaten yaşımız yakın da olsa, mesafemiz yakın da olsa, hatta hafif hoşlansan bile zaten onu seçecektin zaten gidecektin. Bide beni umursamıyor gibi yapsan da gerçekleri iyi biliyorum merak etme
Cevap sahibi1 ayHayırdır ya? Sevgilime hakaret etme hakkını kim veriyo? Sen benim ona çıkar için aşık olduğumu mu düşünüyosun?
Soran1 ayHiçbir şey düşünmüyorum ikinizi de tanımıyorum. Ama ilk başta nasıl etkilendiğini hatırlıyorum.
Soran1 ayBen senin sknde değil miyim gram da olsa gerçekleri söyle
Cevap sahibi1 ayilk görüşte aşık oldum sonra karakterine d eoldum ok?
Soran1 ayİyi evlen çocuk yap ondan o zaman
Cevap sahibi1 ayYok çocuk yapmam canım evlilik da yıllar sonra olur
Soran1 ayHe doğru sen çocuk sevmiyordun. Sen beni de hiç sevmedin zaten neyse
Cevap sahibi1 ayÇok acımasızca laflar edemem kb bunu istiyosun ama
Soran1 aySesini yüzünü nickini her şeyini gizledin benden kara çarşaflı kızlar bile senin gibi değil yine de sevdim çok sevdim. Hangi acımasızca laflar?
Cevap sahibi1 aySevme diye de hiç işe yaramadı ya
Soran1 ayMesela ne gibi laflar ettin sevmemem için çok merak ettim ☺️☺️
Soran1 ayAyrıca sevgiden bu kadar korkma zarar gelmez sevgiden.
Cevap sahibi1 ayOff anlamadın da anlatmaya ugrasamicam şimdi ya
Soran1 ayHala değişmedin bazı konularda. Hiç anlamadın beni hiçbir zaman anlamicaksın. Bugün şehrin sokaklarını gezdim, 0-27 yaş arası yaşadığım her yeri gezdim ve gün boyu aklımda sen vardn her bir köşede sen geldin aklıma. Şu anda beni çok seven umursayan kaç tane kız var biliyor musun hayatımda arayan soran. Ama hepsinde seni gördüm
Cevap sahibi1 ayBence onlara şans vermelisin artık
Soran1 ayBak şu an hayatımda arkadaş veya hafif flört 20-24-25-40-45, yaşında farklı kadınlar var. Hepsi dostum sayılır. Hiçbirine dokunmadım bile bir şey de teklif etmedim arayıp soruyorlar ilgileniyorlar. Yaş hiçbir şeye engel değil. Ama senden gayri yol yok kalbimde bunu bil
Cevap sahibi1 ayHiç değişmemişsin biliyor musun
Cevap sahibi1 aySormamama rağmen kadınların yaşlarını yazdın ayrıntılı hdjdjd ben sana arap kadını anlatma dememe rağmen onu da anlatmışsın maalesef hafızamda yer kaplıyor istemediğim şey olduğu için daha çok kapladı hafızamda yer
Soran1 ayNe yönden değişmedim? İlla gelişen yönüm vardır. Çok şey değişti bu sene hayatımda. Bugün bir parkta oturdum ağaçları çimleri böcekleri izledim. Seni gördüm hep. Bide o çocuğun sana dokunması bile aklıma geliyor çok üzücü oluyor. Ama gönül bu. Senin mutlu olmanı isterim. Eğer onla mutluysan bişey yapamam. Ama ben bu güzel saf sevgiyi senle buldum
Soran1 ayHafızan iyiymiş onları unuttum bir an anlattığımı. Ama beni yapayalnız kimseye ulaşamayan birisi sanma diye söylüyorum kadınlar beni önemser aram iyidir kadınlarla
Cevap sahibi1 ayHasan o çocuk sevgilim bunlar seni üzmemeli yani
Cevap sahibi1 ayhayır onu anlarma anlatma dedim anlattın o sefer hafızamda daha kalıcı oldu hddjfhfjjfj
Cevap sahibi1 ayBen bunu zaten biliyordum ama en tiksindiğim erkek tipidir bi de hoslandıgın kıza seks anılarını hangı kafayla anlattın bilmiyorum ama bir dahaki hoşlancağın kıza bu hatayı yapma
Soran1 ayDeli gibi kıskanıyorum hala. Zaten arkadaşlığımız bile onu kskandigim sırada çıkan kavgayla bitmişti. Belliydi onla sevgili olacağın. Ama çıldıracak gibi oluyorum hala sana dokunduğunu düşündükçe. İşte gerçek sevgi budur. Ben kolay kolay özelimi anlatmam o sırada sen kaşıdn olayı bide merak ediyodun bazı şeyleri ayrıca çok da detay vermedim
Cevap sahibi1 ayAynen hasan vermedin ben bi şey sormamama ragmen grup yaptıgını diğer kızın kıskandıgını falan anlatmıştın bende bunu niye anlattın hafızamda yer kaplicak demiştim
Cevap sahibi1 ayYapacak bi şey yok hasan sevgilim o benniiim
Soran1 ayOha grubu ne ara anlattm lan ben djdjdkdk ama sen zaten benim hoslandigima inanmadn ve karşılık vermedin belki ondan bazı şeyleri rahat anlattım bugün olsa anlatamazdm hiçbir şeyi. Senin o hafan saçmalığı bile hayatımda bir yer etti ne kadar saçma bir muhabbetti o boş teneke hafan kelimesi hayatımda yer etti resmen.
Cevap sahibi1 ayHafanları aylardır göremiyorum ya benim hayatmdan çıktılar jfjf
Soran1 ayYaaa sen 20 oldun mu bu arada? 20 en tatlı yaş ya. Keşke geri 20 olsammm. Bide sevgilim hafan olsa ah ah. Bişey dicem senle alakalı bir tespit kızma ama...
Cevap sahibi1 aySöyle tespiti
Cevap sahibi1 ayOlmadım
Cevap sahibi1 ayHadi yaa yatıcam
Soran1 aySenin kalbinde ve aklında ufak da olsa yerim olduğunu düşünüyorum ve beni tamamen umursamadğn yalanına ikimiz de inanmıyoruz bunu kabul edelim
Soran1 ayHoslanti veya aşk olmak zorunda değil bu
Cevap sahibi1 ayYani evet bi sevgilinin olmasını mutlu olmanı ummuştum doğrı
Soran1 ayBana merhamet gösteriyorsun umursuyorsun ve çok seviyorsun biliyorum
Soran1 ayPeki bir sevgilim olsa sevsem arkadaşlığımız devam eder miydi senle
Cevap sahibi1 ayNe alakası var ki onunla bunun
Soran1 ayKalbinde yer edindim biliyorum. Ama senin gibi minik bir kuşu neden bu kadar çok sevdim sence neden acaba ya
Cevap sahibi1 ayniye acaba bi düşün dürüst ol
Soran1 ayBence sen biliyorsun sebepleri
Soran1 aySaçlarını öperim senin kıyamam sana uykun var uyu hadi yarın konuşalım
Cevap sahibi1 ayHayırbilmiyorum
Soran1 ayYarın soylicem sebepleri. Saçlarını öperim senin kıyamam sana uykun var uyu hadi yarın konuşalımm
Cevap sahibi1 ayŞiödi söylesene ya hadi uyuyamam
Soran1 ayKıyamam ya ne meraklısın. Ya kaç tane sebebi var. Birkaç tanesini söyliyim. Kalbinin iyiliği ve güzelliği. Birincisi
Cevap sahibi1 ayEeee
Soran1 ayBide tabi bişey daha var ama çekindim
Soran1 ayHaaa ondan önce eski okul rap gibi birçok ortak sohbetin olması, eski vibe ve anıları canlandırdı bende payı büyüktü yaşattığı duygular büyüktü, hani diyorsun ya ortak yönümüz yok diye. Bence çoğu insana göre ortak çok fazla yönümüz var bundan büyük ortak yön mü olur
Cevap sahibi1 aySöyle ya çekinme
Soran1 ayBirisi bazen tripli sinirli ama bir o kadar tatlı hallerin. Bir diğeri işte ortak kafa yapımız olan ilgi alanları. Bana unuttuğum güzel duyguları hatırlatman. Sayende spora başladım, giyime, parfüme, aksesuara önem vermeye başladım. Ama çözemediğim şeyler de var sevmek sadece mantık veya sebeplerle olmuyor biliyorsun
Cevap sahibi1 ayHangi parfümü aldın yorumlicam
Soran1 ayBirçok kıyafet saat aksesuar aldım ama parfüm olarak daha hedeflerim var, ama Zara'dan vanilya kokulu aldım bir tane. Bide eskiden sevdiğim doğal karabiberli bir şey vardı onu getirtcem. Bana tavsiyeler de verebilirsin
Cevap sahibi1 aylimmensite
Soran1 ayLouis Vuittonun mu bu? Tam olarak hangi modelini tavsiye edersin
Cevap sahibi1 ayEvet lv limmensite işte
Soran1 ayOnu alacağım bebiş teşekkür
Cevap sahibi1 ayAma tarxına uyar mı bilemiyorum
Soran1 ayKoku önemli. Sevdiğim bir şeyi aklıma getiriyorsa eğer bayılırım
Soran1 ayTavsiye ettiğim yüzey temizleyiciyi denedin mi evime hala onu alıyorum. Hem zemin için hem mutfak tezgahı için
Cevap sahibi1 ayYoo hangisi
Soran1 ayBingo mutlu yuvam. Beyaz olan. Misss
Soran1 ayGittin mi
Cevap sahibi1 ayYıo
Soran1 aySeninle bir anlaşma yapmak istiyorum
Cevap sahibi1 ayNey
Soran1 aySeni unutmamı kesin olarak istiyor musun önce onu söyle
Cevap sahibi1 ayÖyle gerekiyo evet
Soran1 ayO zaman teklifimi suncam. Biliyorum sana saçma gelecek ama. Ben sana bir söz vereceğim, o anlamda unutacağım bir an önce yeni kız bulacağım başka birine bağlanmak için çaba vereceğim. Ve sana o anlamda hiç flört söz etmicem
Cevap sahibi1 aySon cümleyi anlamadım
Soran1 ayYani daha Türkçe konuşmam gerekirse, özelden yaz bana. Anonim olarak konuşmaya devam edelim ama çok rahatsızlık vermicem sadece iki erkek arkadaş gibi kalalım eski günlerdeki gibi. Söz veriyorum unutacağım bağlanmayacağm ve bir an önce başka kız bulacağım. Evet çok sevdim biliyorum kolay değil unutmak ama sen yolunu seçtin zaten sevgilin var zaten beni istemiceksin. Sadece arkadaşlığımız zedelenmesin ama söz böyle bir anlaşma yapalım
Cevap sahibi1 ayYa anlatamıyom herhalde sevgilim erkek ark olmamı bile istemiyo liseden bir sürü arkadaşım vardı hiç biriyle konuşmuyorum
Soran1 ayBen erkek miyim ben kızım. Ksdeki anonim bir kizim :)
Cevap sahibi1 ayLiseden o kadar çok konustugum iletişim kurdugum erkek var ki hatta bi kaç tanesi de bunu tanıyormus
Cevap sahibi1 ayNası ya
Soran1 ayUlan bu nasıl kıskançlık seviyesi sanki seni yicekler mi. Bu çocuk senin hayatını fena limitlemiş. Kısıtlanmışsın çok. Ama beni nerden bilcek ben ksdeki bir kızım haha :) yaaaa eğer isteğimi yapmazsan seni unutamam ki ömür boyu. Bak öyle 24 saat konusmicaz belki 2-3 günde bir hal hatır olur, rap olur genel muhabbetler olur ya
Cevap sahibi1 ayYa hayır o aslında kısıtlamıyodu ben bunun Instagram hesabını alıp ayıkladım kızları tek tek o da tamam dedi o da o zaman sen de erkek arkadaş yapmicaksın dedi ben başlattım yani yoksa bi şey demiyordu
Soran1 aySen kendi kendinin topuğuna sıktın üstüne bak bizim gup güzel arkadaşlığımızı da bitirdin
Cevap sahibi1 ayYaa napim ya ben 4 yıllık arkadaslarımı da sildim yani onlarda bi şey demedi
Cevap sahibi1 ayYani benim amacım gizli gizli erkekle konusmak değil kurala uymak mesela ben onun instasına bakıyorum kıskandıgım için hesabı bende ama o güvendi benden istemedi öyle bişi
Soran1 ayYahu neden hayatı böyle zindan ettin kendine. Bak yazık oldu güzelim dostluğumuza
Soran1 ayKendi çıkardığın hayal ürünü kurallar yüzünden bak telefonunu bile istemiyorken benden neden bu kadar saklanıyorsun kaçıyorsun
Cevap sahibi1 ayYoo zindan değil kanka ilişkisi yeni olan arklarım bana da diyor aynısını ben de tamam diyorum mutlu ilişkiler diliyorum
Soran1 aySenin mantığına göre çevrendeki herkes sevgili yapınca senden kaçması gerekir o zaman insan kalmaz ki. Çok saçma.
Cevap sahibi1 ayYa kıskanan da oluyo olmıyan da oluyo sevgilisini yapan karsı cıns kankasıyla daha az konusuyo tabiki
Soran1 ayYa 3-5 sene sonra sana böyle şeyler çok saçma gelmeye başlayacak. Beni çok sevdiğini biliyorum. Ben de senin o minnak temiz kalbini çok seviyorum.
Soran1 ayEvet şimdi anlaşmayı kabul ediyor musun onu söyle
Soran1 ayTam senin yaşındayken bir foto buldum onu atmak istiyorum özelden :) çok şaşıracaksın
Cevap sahibi1 ayAtmıştın zaten
Cevap sahibi1 ayYok etmiyorum
Soran1 ayHayır 22 yaşındaki halimi attım. 19 değil. Hmm anlaşmayı kabul etmezsen biraz zor unuturum böyle ayda bir hafan sorusu gelecektir
Cevap sahibi1 ayYa gelmesin bakmam zaaten
Soran1 ayHafan hafan hafan ❤️❤️❤️❤️❤️ hayatımın anlamı
Cevap sahibi1 ay19 yas halini nie atıosun ki
Cevap sahibi1 ay🤢🤮öğğğk
Soran1 ayÇok ilgi çekici çünkü kendimi tanıyamadm ya. Mesela o yaşta olsaydım keşke dedim. Ya hafoşum bnmmmm tercihini yap. Gidersen aşk var, kalırsan arkadaşlık varrrr
Cevap sahibi1 ayYa hafan tenekesini bana söyleme artık
Soran1 ayÇok tatlısın
Cevap sahibi1 ayTm🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Soran1 ayBen de zannettim o çocuk seni aşırı kısıtlıyor. Resmen sen kendi koyduğun kurallar yüzünden beni bile sildin
Soran1 ayBide sana bir konuda çok kızdım
Cevap sahibi1 ayOff yine ne
Cevap sahibi1 ayŞrj 7 çabuk
Soran1 ayYani her konuda laf söyledin tamam ama hiçbir ortak yönümüz yok bari demeseydin. Bu konuda çok saçmaladın. İkimizden daha fazla ortak yöne sahip biri mi var
Cevap sahibi1 ayYa evet ortak yön var ama farklı olarak evet rap dinliyoruz ama farklı olarak baska da yok ne vardı baska
Cevap sahibi1 ayHadi yaz şarj az kapancak
Soran1 ayYahu şarj dolunca gelirsin. Ben de mesaideyim öyle çok sık yazamam şarj dolunca gel. Dinlediğimiz eski okul rap başlı başına bin tane ortak yön gibi. Spor. Giyim. Yaşam tarzı. İnanç. Felsefe. Baştan sona ortak bin tane yön var. Yoksa aylarca konuşamazdk
Cevap sahibi1 ayYok be abartma yok o kadar
Cevap sahibi1 ayRap dinliyoruz aynı kişiler aynı tarz aynı dil bile değil , spor yönünde benzerliğimiz yok, giyim konusunda da yok onu nir uydurdun, inanç da abartılacak bişi değil z kuşağının çoğu böyle inançsız zaten.
Cevap sahibi1 ayEski okul dinleyen de çok sevgilim mesela onunla senden daha benzer müzik tarzımız var
Soran1 ayVallahi de billahi de ikimiz uyuşmuyorsak hiçbir çift uyuşamaz. Ben öyle kolay kolay uzun yazışmam senin yaşıt biriyle hele. Hala saçmalıyor ya. Bir kere eski okul manalı duygusal bir ton rap var attığımız şeylerin yüzde 80 beğendik birbirimizin. İkincisi hala çoğu insan inançlı. Spor desen ikimiz de fitnessa aşığız ben de çocukluktan beri seviyorum. Giyime önem verme konusu da öyle. Yaşam tarzı da öyle. Söyle o zaman ne gibi farklar var. Bir ton birbirimize anlattığımız hayatımızdan kesitler bile birbirine benziyor karakterimiz birbirine benziyor
Soran1 ayYahu zamanında tüm eski okul underground Türkçe rapi ezberlemiş adamım
Cevap sahibi1 ayOfff…Uydurma şimdi fitness kickbox yapıyorum sende bunalr yok sansara nefret ediyorum ondan dedin giyime önem verme nasıl bi ırtak ilgi alanı ya? Etrafımdaki herkes veriyor zaten
Cevap sahibi1 aysen türkçe rap bile dinlemiyosun ki çok ortak ilgi alanımız var diyosun evet rap dinliyoruz ama tarzlar uyusmuyo
Soran1 aySen iste benden kaçmak için bahane buluyorsun. Birincisi sen daha dünyada yoktun ben kickbox muay Thai yapıyorum. İki farklı zamanda kickboxa yazıldım bilinen bir hocaya. Ve hayatımda 5 farklı zamanda fitnessa başladım. Sağlıklı beslenmeyi bilirim. Türkçe rapte sadece sansarı pek sevmediğimi soyledim onun dışında bir tonn ortak şarkı beğendik.
Soran1 ayYahu milyon tane Türkçe rap şarkısı biliyorum ne dinlemiyorum
Cevap sahibi1 ayİyide güncel hayatında spor yoktu geçmişteki ilgi alanların sayılmaz. Ben yıllar önce keman org gitar çalmış insanım hiç bunları yapan birine ortak ilgi alanımız ortak hobimiz var demiyorum yıllar olmuş çünkü
Soran1 ayEskiden yüzlerce beat ve şarkı yazmış adamım zaten
Cevap sahibi1 ayGördün mü mesaji
Soran1 ayYahu sen şaka mısın ya. Benle tanıştığın zaman bile profilimde kaslı fotom vardı. Yani hayatım boyunca hep dönem dönem spora ilgi duydum. Hayatım boyunca rap müzik, hip hop kültürü, filmler, oyunlar, fitness sporu, bazen dövüş ve sayamayacağm kadar fazla ilgi alanı hayatımda vardı. Yani bizim kafa yapımız uyuşmuyorsa kusura bakma kimsenin uyuşmuyordur. Desen ki ben arabeskciyim jiletciym kekooyum bambaşka bir dunyadanim falan filan tamam.
Soran1 ayŞu anda bile mesaide rap, r&b, elektronik dans müziği çalıyor genelde. Yani bunlar doğuştan beri ilgi alanım.
Soran1 ayO zaman bana aktif olarak sevdiğin 5 tane ilgi alanı say kafa yapına uyan. Bakalım kaç tanesi ilgi alanıma giriyor
Cevap sahibi1 ayOff sen anlamamışsın
Cevap sahibi1 ayTekrar oku o zmn
Soran1 ayYa ne kadar inatsın ya. Arkadaşım yüzde 80 uyuşuyoruz. En basit örnek GTA San Andreas cj karakterine veya GTA 4 tema müziğine bayılıyorum demen bile yeterli hayatım boyunca çok sevdiğim ilgi duyduğum şeylerdi bunlar. Bu bile kafa yapısını kanıtlıyor
Cevap sahibi1 ayYa o zaten kurtlar vadisi jenerik gibi herkes biliyor eminem gibi bi şey abartma
Cevap sahibi1 ayGta dan andreas zamanın en cok oynanan oyunu falan kime sorsan bilir
Soran1 aySen dayağı hak ediyosun hayatımda konuştuğum 5000 kız olduysa biri bile o ikisinden birden bahsetmedi. Amerikalı kadın bile bilmiyordu
Soran1 ayTamam popüler şeyler ama kafa yapısını kanıtlaması önemli olan.
Soran1 ayAttığım yabancı şarkıların yüzde 90ını beğenmen bile bir uyuşmadır. Başkasına atsam maksimum yüzde 30'u ilgisini çekiyor
Soran1 ayUlan ben doğduğumda evde yay halter Bench press her şey vardı body buildimg sporu babamdan öğrendim evde her tür Jackie Chan, Bruce Lee filmleri. Tyson, Muhammed Ali kasetleri vardı. Doğuştan beri sevdiğim dövüş ve fitness sporuna bile ilgimin sonradan geliştiğini iddia edeceksin nerdeyse yuh
Cevap sahibi1 ayYoo sonradan geliştiğini iddia etmedim ben bildiğimi söylüyorum benle konuşurken yapmıyodun mncesinde yapıyo olabilirsin
Cevap sahibi1 ayKime sorsan sor bilir ya sen z kuşağıyla fazla içli dışlı olmadıgından bilmiyosun
Soran1 ayYahu ona kalırsa bizim kuşağın oyunudur GTA San Andreas. Yine de burada önemli olan kafa yapısı diyorum sana. GTA San Andreas 2004te çıktı, biz onu oynamak için internet kafeye kaçardık okuldan. Birçok oynayan kişi kafa yapısı olarak o oyunu benimsemez. Bizim gibi rap hip hop kültürüne ait kişiler benimser. Bir insan GTA, rap, spor vs seviyorsa aşağı yukarı kafa uyuşur. Ve sana say diyorum 10 tane ilgi alanı say eminim 7 tanesinin hayatımda çoğu zaman yeri olmuştur
Soran1 aySenle konuşurken neden yapmıyordum birkaç sene ciddi ara verdim düzensiz iş hayatı gece mesaileri turizm hayatı filan derken yoksa her sene spor aklımda. Ve hayatımda 5 defa başladım. Zaten kaslı profil fotosu her şeyi kanıtlıyor. Senin yokluğunda sansardan kaç şarkı dinledim deniz kenarında
Cevap sahibi1 ayEe hangilerini dinledin? Wack diyodun nerdeyse adama anladın mı şimdi değerini yoksa öylesine mi dinledin
Soran1 aySansar çok üretken birisi ve çok eski haliyle zorlasam en az 50 tane şarkısını beğenirim. Genel olarak tarzım olmayabilir. Mesela Karaçalı Saian patron da poet ceza contra gibi ondan öne koyacağım bir 15 kişi vardır tabii ki en az. Ama adama işi bilmiyor zayıf vs demedim
Cevap sahibi1 ayHm.
Soran1 aySen aslen Karadenizli filan mısın ya :)
Cevap sahibi1 aySen anlamadıgın seyde ben niye karadenizli oluyorum
Soran1 ayAşırı bir inat var ben böyle bir inat görmedim çünkü. Ne kadar gerçek verilerle açıklama yapsam da kabul etmiyorsun hiç bazı şeyleri. Hiç tamam ya bu en azından doğru demiyorsun. Ben sadece gerçeklerden bahsediyorum üste çıkmak ya da kazanmak değil ki amacım. Onlarca ortak kafa yapımız ilgi alanımız var sadece bunu kabul etmek zor olmaması lazım
Cevap sahibi1 ayOff sende bi şeyi bin kez açıklayınca anlamıyosun aynı ilgi alanlarımız olabilir ama ilgi alanları da kendi içinde ayrılıyor dünyadaki insanların %80i rap semiştir dinlemiştir ama bunlsrın türi farklı binbir farklı spor var anlamıyon mu
Cevap sahibi1 ayİnat minat yok sen anlamıyosun
Cevap sahibi1 ayHem yanlış anlayıpsçıklama yapıyosun
Soran1 ayHe yüzde 80 rap seviyor. Tam tersi yüzde 80 rapten nefret ediyor amerikanlar bile rap sevmez. Madem bu kadar uyuşmuyoruz hadi şu ksde bin tane erkeğe mesaj at bakalım benim kadar uyuşabilecek biri bulacak mısın. Senin sevip de benim sevmediğim nerdeyse bir şey görmedim. Tamam ya ama sıfır uyuşuyoruz hiç alakamız yok birbirimizle tamam kabul ya
Cevap sahibi1 ayOff hasan canım mısın bak hala anlamıyo ya
Cevap sahibi1 ayKanye west travis scott bunları her amerikan bilir senle aynı tarz rap mi hayır mesela kanser ediyosun insanı kanser seviyolar diyorum rap diyince bi undergprund anlama ya ya
Cevap sahibi1 ayHiç değişmemişsin ya benim yazdıgımı anlamayıp ben dogruyu anlatınca inat oluyorum
Soran1 ayBen senin dediğini anlıyorum. Ama genel olarak çok fazla ortak noktamız var onu söylüyorum. Bin şarkı dinlesek ortak en az yüzde 50sini beğeniriz tarz ne olursa olsun. Ama mesela örneğin sen sırf türkü arabesk jilet vs takılan bir erkekle olamazsın. Senin yine olabileceğin tarz bana yakın erkeklerdir
Cevap sahibi1 aySana yakın değil sevgilim mesela
Soran1 ayEminim seni çok sıkan ilgi alanları da vardır onun veya nasıl takılıyor kim bilir. Yani benim genel ilgi alanlarım global ve entelektüeldir aslında bu durum da senin hoşuna gidiyordu bence. Rap, hip hop, r&b, elektronik dans müziği, yazılım, yapay zeka, din siyaset belgesel, felsefe gibi şeyler. Sen hiçbir şey konuşamayan erkekle yapamazsın
Cevap sahibi1 ayYoo hiç sıkmıyo
Cevap sahibi1 ayYa iyi misin onun hakkında iler ger konuşup duruyorsun
Soran1 ayNe konuşuyor çok merak ettim
Cevap sahibi1 ayHer esprimi anlıyor en azından ve beni çok güldürüyo gkgmjögl ne konustugunu da boş ver her konudan konusuyoruz ama sen illaki kötüleyecek bi şey bulursun
Soran1 ayNiye kotuleyim ki
Soran1 ayBen o çocuktan gıcık mı kapıyorum sence
Cevap sahibi1 ayBoş boş sallıyosun ne bileyim ne düşündüğünü
Soran1 ayBana inat ettikçe gittin onu daha da gözünde büyüttün sevdin bağlandın aslında benim tavırlarım senin ilişkini şekillendirdi bunun farkındayım
Cevap sahibi1 ayLan ne alaka aq
Cevap sahibi1 ayO ladar da etken değilsin sen kendini gözünde büyütme asıl
Cevap sahibi1 ayNe kadar deccal deccal düşüncelerin bar akşıma bile gelmedi
Soran1 ayTamam zaten sende gözünde bir gram olsun değerim yok hiçbir zaman olmadı bunu biliyorum zaten merak etme. Ne kendimi büyütücem ben kimim ki
Cevap sahibi1 ayYa bak sende anlama kıtlıgı falan mı var her seferinde ayrıntılı anlatmak zorunda mıyım.. Ben sana inat ettim diye mi gittim veya onu gözümde mi büyüttüm? Senin tavırların niye ilişkimi şekillendirsin ya?
Cevap sahibi1 ayOfff hadi ben siliyorum yine sinirlerim tepeme çıktı by kendine iyi vak hafanlı soruları da kes artık hafan diyerek kafayi yedin ben bile unuttum onları kaç aydır ilgilenmiyorum
Soran1 aySenin zekan düşük mü acaba ya? Hafan denen boş kelimeden banane. Sadece beni bulabileceğin tek şifreli kelime olduğu için yazmak zorunda kalıyorum başka bir iletişim yolu bırakmadın çünkü. Hafan saçmalığını icat eden sensin zaten. İnsan gibi başka bir iletişim yolu olsa ordan anlatırdım derdimi
Cevap sahibi1 ayİyi ki istememişim ıyyk bu düşünce tarzları ne resmen deccal sinsi şeyler.. Asıl senin zekan düşük mü acaba ya beni bulmaya uğraşma diye hafanlı soru sorma diyorum
Soran1 ayDeccalca bişey yok tamam o çocukla zaten gidişatın belliydi sana tamam dediği an ilişki başlayacaktı bu belli zaten. Ama bana çok büyük haksızlık ettin ben sana hiçbir yamuk yapmadım güzelim arkadaşlığı bir gecede bitirdin. Daha senle konuşacağım bir ton özel şey var ama böyle herkese açık yorumlarda yazamam ama sen yine çekip gitmeyi kaçmayı tercih ediyorsun her zamanki gibi
Soran1 ay180 boyunda sarışın yeşil gözlü temiz yüzlü bir çocuğum. Yabancı dil anadilim gibi, kültürlüym, birikimliyim, birçok yeteneğim var. Müziklerim var. Yazılımcı eskisiyim. Kendimi hep geliştiren akıllı biriyim. Çok merhametli vicdanlı biriyim sana asla bir zararım olmaz bunu en iyi sen bilirsin. Ama gözünde hiç değerim olmadı gram değerim olmadı olmayacak da
Cevap sahibi1 ayOff her şeyi de abartarak anlatma
Cevap sahibi1 ayÇok egoistsin kendini bişi sanıyosun sevgilime bile sana inst ettiğim için gittğimi düşünmüşsün ya
Soran1 ayO kısım şaka gerçek hayattaki ilişkin benim yüzümden şekillenmez tabi öyle bişey düşünmüyorum biliyosun. Ama beni egoist biri olarak mı gördün hep doğru söyle
Cevap sahibi1 ayŞaka diye sıyrılma yalancı evet egoistin
Cevap sahibi1 ayBeni canım yerine de koyma pls.18 yaşındaki kız olgunlugu 30 yaşındaki erkeğe denk bana göre
Soran1 ayNerde canım yerine koydum? Ayrıca çok üzücü beni yani en başından beri egoist biri olarak mı görüyorsun? Oysa ki çok alçakgönüllü mütevazı ve dertleri samimice anlatmış birisiyim
Cevap sahibi1 ayHer şeyi açıklamaktan kanser olucam ya baştan ber nasıl egoist göriym? Neye egoist gördüğümü de yazıyorum inatla hala soruyorsun
Soran1 ayO konunun şaka olduğunu söyledim zaten. Tutup da bana inatlaşıp da giderek istemediğin birine aşık olabilir misin? Böyle bir şey mümkün mü? Bide madem 18 yaşındaki kızla 30 yaşındaki adam olgunluğu eşit oluyor da, 19 yaşındaki kızla 33 yaşındaki adam ilişki kuramasın ki?
Cevap sahibi1 ayO anlattığımdan bunu mu çıkardın şimdi
Cevap sahibi1 ayBana inat ettikçe gittin onu daha da gözünde büyüttün sevdin bağlandın aslında benim tavırlarım senin ilişkini şekillendirdi bunun farkındayım
bunun nesi şaka ya? Yanlış bi şey söylediğini kabul etmek yerine şaka demen ayrı komik. Ben bunun şaka olduğunu nerden anlayım? Anlayamam çünkü ciddi söyledin
Cevap sahibi1 ayBi de 19 yaş ve 33 yaş enden ilişki kuramasın ki diyo konumuz o mu şu an? Senle ben örneği ne alaka
Soran1 ayHiç değişmemişsin hala aynı inatçılk devam. Şaka yaptım diyorum başka da bir şey demiyorum. Sadece şöyle ufak bir gerçeklik payı olabilir o dönem onu ben kskandkça sen gicikligina daha da anlattın ve ilişkimizin bitmesinde bir payı olmuştur o çocuğun kesinlikle payı büyük. Ama benim tavrlarm ilişkini şekillendirmedi o abartılı bir şaka kısmı.
Cevap sahibi1 ayYa sensin inat allahın belası tekrar oku
Cevap sahibi1 ayNe kadar manipüleci kişiliksin ya şaka değildi bu kadar basit kabul et şaka yapmadın şaka olsaydı şakayı anlardık sen de anlaşılır şekilde yazardın
Soran1 ayŞakacı bir insanım olduğumu koca 1 senede anlamadıysan yuh oğlu yuh. Benim şakalarım zaten gerçekten ayırt edilemez bunu ailem ve yakın arkadaşlarm iyi bilir bu yüzden çok yanlış anlaşılırım. Beddua okuma ayrıca bela filan hoş kelimeler değil
Soran1 ayHem çok mu önemli bişey söyledim ki sana dokunuyor niye zoruna gitti söylediğim
Cevap sahibi1 ayBak öncesinde bunun için yine tartıştık şaka yaptığını anlayamıyosam nasıl buna şaka dersin az mantık yürüt kafanda ya
Soran1 ayBu nasıl mantık arkadaşım ya. Ulan şaka dediğin şey zaten anlaşılmaması gerekiyor. O anda ipucu verirsen şakanın ne anlamı kalır ki? Şakanın seviyesi vardır. Ufak mizah komik olan vardır, orta seviye anlaşılmaz vardır, bide eşek şakası vardır.
Cevap sahibi1 ayYa slk mısın harbiden şaka yaprken bile empatisizsin iakanın en başta komik olması gerekir amacı budur senin şakan komik miydi? Ciddi şeyler konuşurken şaka olduğu anlaşılmayan şey söylenir mi?
Cevap sahibi1 ayİnatsın empatisizsin egolusun
Soran1 ayTm ya ben zaten dünyanın en kötü adamıyım benden ne arkadaş olur ne dost ne sevgili olur pisliğin tekiyim tamam
Cevap sahibi1 ayManipülecisin işte.
Soran1 ayZaten ben A desem manipülasyon B desem manipülasyon.
Soran1 ayBen madem bu kadar pislik düşük egoist halden anlamayan sevgi hak etmeyen değersiz birisiyim neden aylar sonra gelip kontrol ettin beni. Sonsuza kadar hafan sorusu sorarım seni seviyorum bunu neden umursayasn gidip onla mis gibi hayatını yaşıyorken mutluyken sanaldaki 33 yaşında bir pisliği umursuyorsun
Cevap sahibi1 aycanım benim bile sakinliğimi bozdun beş kez açıkladım beş neyini anlamadın yaaaaaa UNUT HAYATINA DEVAM ET DİYE ya git sevgili yap diyen de hayatına bak diyen de bendim ya AYNI ŞEYLERŞ UÜZ KEZ SORUP DURMA TEKTE ANLA
Soran1 ayHiç kimse kendine sevgili bul hayatına bak beni unut demek için 3 ay sonra geri gelmez.
Cevap sahibi1 ayGeliyormuş demek ki
Soran1 ayİşte seni boş yere sevmedik biz. Senin için o bklu guvercinler aylarca klimamı mahvetti. Yine de kovmadm
Cevap sahibi1 ayİyi
Soran1 ayBedenin bir başkasında da olsa kskansam da ruhum sende ruhumuz başka yerlere ait.
Cevap sahibi1 ayRuhumuz başka yerlere ait derken
Soran1 ayBaşka evrende ruhumuz birbirine ait ama bu dünyada kısıtlar var çok sebepler olabilir ama biliyorum ki bizden çok güzel olurdu
Soran1 ayBebiş bide sana çok ilginç bir şey anlatmak istiyorum sen hayatımdan gidince ilginç bir şey olmuştu
Cevap sahibi1 ayHe anlat
Soran1 ayHani sana bir elektronik dans müziği klibi atmıştım. orada oynayan dans eden bir Latin kız vardı. Hem dansını hem de müziği beğenmiştin. Gerçi müzik başka birine edit başka birine ait, dans eden o Latin kız da başka videoyla birleştirmisler. Ama sonuçta o Venezuelalı kızın YouTube'da belki dans videolarını topla 500 milyon izlenmesi vardır yani dans konusunda çok popüler olmuş birisi. Videoyu hatirlaman için atcam şimdi hatırladın mı onu söyle. Anlatacağım şey onla ilgili:
https://youtu.be/d161QL10588?si=HqXu8GtojCYM801C
Cevap sahibi1 ayEe anlat sen devamını
Soran1 ayBildin ama dimi kızı? Fiziği dansı filan çok güzel değil mi? Bunun hayat hikayesine ulaşmştm sevgilisi çok darp etmiş travma bırakmış filan. Sonra bu kıza ben özel mesaj attım biraz dertleştik benimle konuştu filan. Sen de güçlü ol hayata karşı ben de spora başladım filan demiştim. Onun da birçok spor ve dans videosunu izledim. Bana cevap verdi kalp bıraktı etkileşim filan bıraktı konuştu filan biraz bildiğin o 50 milyonluk izlenmiş videodaki dansçı Latin kız.
Soran1 ayBu kız
Cevap sahibi1 ayEee nolmuş
Soran1 ayEbesinin nikahı olmuş fjdjdkdk. Yahu 500 milyon izlenmiş bu kadar güzel dansçı kız bana yazdı özelden konuştuk diyom ama çok kısa tabi. Hayatına alacak hali yok beni. Sen de o klibi beğenmiştin o yüzden daha değerli olmuştu gözümde fjdjdkdk. Soktum nolmuş fjdjdjdkdkdkdjdhhdjdkdkd
Cevap sahibi1 ayKadın biraz cingeneye benziyo dansı da abartılcakgibi değil ya neyse
Cevap sahibi1 ayBen de diyorum benle ne alakası var bu olayın
Soran1 ayVenezuelalı sonuçta Latin yani ama sonradan Amerika'ya gitmiş. Hafif çingene olması normal ama fiziği de güzel dansı da güzel sen öyle dans edebilir misin
Cevap sahibi1 ayFiziği kötü dansı da kötü
Soran1 ayLan ondaki gt sende var mı ki şu fiziğe bak
Cevap sahibi1 ayNeyse kendimi övmicem hafan aynen kadın çok iyi yes ufkdjdkd
Cevap sahibi1 ayBu da bana bilerek kendimi övdürüyo
Soran1 ayYani bu videoda dansı ve fiziği kötü mü
https://youtu.be/W07dd25hkdA?si=RnoJSXJrcokMbKPl
Soran1 ayHaha hmm o kadar iyi mi senin gerçekten bundan iyi mi
Cevap sahibi1 ayCidden buna mı iyi diyosun ya balık etli tipi de sıradan bi kadın hem de çingene.
Soran1 ayLatin kadınlar iyidir, tamam buna mükemmel demiyorum ama beğenilmiş sonuçta yarım milyar tanınmış. Latin kadınların kalçası da meşhur olur yılan gibi de dans ederler
Cevap sahibi1 ayTipi de hintliye benziyo fizik de balık etli götü o yüzdne büyük tarzı da kötü
Soran1 ayAhahahh ne gömdün yaaa. Tamam yüzü biraz çingene ve pürüzlü biliyorum ben erkek olarak çok daha temiz yüzlüym
Soran1 ayAma gt konusunda sna gerçekten kötü diyemem 9/10 verilebilir yani o konuda senin yorum yapma hakkın var
Cevap sahibi1 ayGerçekçi eleştiri yapıyorum evet götü büyü ama balık etli olduğu için dansı güzel işte
Soran1 ayO ama Los Angeles sokaklarında yarı şort giymiş ya kivirtiyo orada açık şekilde çok tahrik edici
Cevap sahibi1 ayEe bunu ben napim ya
Cevap sahibi1 ayShhdhdhdhc
Soran1 aySenin daha da büyümüştr görmeyeli maşallah fhdjdkdkdk senden güzelini görmedim ben o konuda
Cevap sahibi1 aySevgilim bilir orasını djjsdjjd
Cevap sahibi1 ayAynen hasan bu ne ya ucuz ucuz kenar mahalle kadını gibi şeyler begenıyosun balık etli götü var diye
Soran1 ayYa o kadar da abartma tapilacak seviyede demedim ama dans konusunda ünlü biri işte. Hmm demek sevgilin bilir beni kıskançlık krizi mi geçirteceksin ya
Cevap sahibi1 ayDansına kötü demedim
Soran1 ayDürüst olmamı istersen ikiniz gelse kimi seçerdim kim daha güzel duruyo diye
Cevap sahibi1 ayKimi seçersen seç yaa
Soran1 ayYalan söyleyemem sen beni titrerirsin o titretemez neyse şımarma ya
Cevap sahibi1 ayNiye şimarim kimi seçersen seç dedim zaten dhdj
Cevap sahibi1 ayO titretsin yaa
Soran1 ayGüzele güzel demezsem kendime yediremem
Soran1 ayAyrıca seninki hep kas mı ki yahu yağ yok mu hiç balık etli diyor bide
Soran1 ayHayır senden büyük titretebilecek güç yok beni
Cevap sahibi1 ayYa canım mısın kadının vücudu balık etli diyorum onunki derli toplu durmuyo vücudu da aynı şekil balık etli gibi az
Soran1 ayAma Tanrı kadına baya yapı vermiş yani kolay değil o kemik yapısını taşımak at gibi kadın
Soran1 aytamam kskanma seninkinin zaten aşırı güzel olduğunu söylüyorum. Tapilasisin o konuda
Cevap sahibi1 ayKıskanmadım ki kadını ya ya hem eleştirtiyosun söz hakkı veriyosun sonra kıskanma
Soran1 ayTm düşüncelerin önemli paylaştığın için teşekkür ederim. Ben genel olarak Latin kızları severim zaten hafif çingene oluyorlar. Avrupalı değil ki sonuçta. Ama sen de latinleri aratmiyosun maşallah fjfjdkdk
Cevap sahibi1 ayHmm saol
Soran1 ayBiliyorum kizacaksin ama sen de beni bir konuda övmüştn çok ffjdkdkdkdk o dönem hiç şımarmadm ama snn bile övgünü aldığım için mutluyum
Cevap sahibi1 ayİyi ki şimarma bi daha bundan bahsetme dedim kaç ay geçmesine ragmen ben de sana guvenıp etmıstım de neyse
Soran1 ayBugüne kadar bir kez bile lafını etmedim ama bunun. Ama onemsedigim birisinin yorumunu neden unutayim. Ben senin her kivrimina tapiyodum, sanırım sevgiyle birleşince her şey daha farklı oluyor
Cevap sahibi1 ayHe he söyledikten beş dk sonra etmiştin
Soran1 ayEtmedim ya ilk söylediğin an yorumlamak normal. Normalde benim gibi aşırı lafını etmez mi ama sözüm olmuştu sana. Hiç ilgilenmedim bile. Yokmuş gibi davrandım konu
Cevap sahibi1 ayTm hadi öyle olsun
Soran1 aySen izin versen neler derdim o dönem hep kızdığın için korktuğum için çok şeyi içimde tuttum o kadar çok şey var ki
Cevap sahibi1 ayNe gibi ya
Soran1 ayArzularımı hislerimi isteklerimi en fazla yüzde 20 paylaştım buna bile kızdın
Cevap sahibi1 ayOlan oldu ya hele şimdi hiç paylaşma
Soran1 ayÇok şanssızım çok. Neden bu kadar istedim sevdim bir bilsem.
Cevap sahibi1 ayOf hasan latn kızın götğnden girdi nerden cıktı konu
Soran1 ayAhahaha alemsin ya seni çok seviyorum :D aslında konu Latin kzn gtu değildi konu gte bağlandı bir şekilde. Nasıl oldu bilmiyom
Cevap sahibi1 aySen bağlattın tabiki
Soran1 ayÖyle bir niyetim yoktu. Konu ünlü o dansını beğendiğin kızla sohbetim oldu etkileşim oldu konusuydu. Sonra sen beğenmedin sonra ben biraz ovdum fiziği dansı filan iyi bence diye. İngilizce aksanı da çok tatlı bak egzersiz hareketleri öğreten videoda
https://youtu.be/zXSo4EJG5FU?si=zw5G6WekVMutxAjg
Cevap sahibi1 ayAnladım iyiymiş ama egzersizi bundan öğrenmeyi tercih etmem ben biliyorum en iyisini ztn
Soran1 ayOf şu havalara bak ya hdjdjdkdk hmm ama ben bu kızla beraber çok spor yaptım video eşliğinde evimde Spor köşesi kurdum bide. Zaten bir o kız bide sen aklıma geliyonuz artık spor diyince. Keşke seni de izleyerek yapsam
Cevap sahibi1 ayEe ne güzel
Soran1 ayEvet hafan resmen Spor köşesi kurdum hiç bırakmadım ama beslenme konusunda kendime bazen zor hakim oluyorum ya şekerli şeyler filan. O süreci yavaşlatıyor. Ama beslenmem yine de iyi. Keşke bana spor yaptrsan sen ❤️
Cevap sahibi1 ayHafan o kadar geçmişin var yaa ona da dikkat etceksin ztn %40 spor gerisi beslenme yas
Cevap sahibi1 ayBen her sabah yulaf yiyorum kaç aydır artık alışkanlık oldu bırakamıom
Cevap sahibi1 ayNeyse benım cıkmam lazım bay
Soran1 ayBen en çok tavuk pilav havuç brokoli yedim. Bide ton balığı. Süt ve fındık ezmesi de severim. Ama yumurta yulaf filan pek yiyemiyom
Soran1 ayTm akşam görüşürüz yaz gelince konuşalm az
Cevap sahibi1 ayYumurta altın besin yaaaa nası yemezsin
Cevap sahibi1 ayYumurta veya avakadolu tost bayılıorum yaa of canım çekti
Soran1 ayYumurta en önemli kaynak biliyorum. Ama yapmaya üşeniyorum çok. Doğru düzgün almıyorum bile. Haşlama şeklinde mi yiyorsun? Yaa yumurtasiz gelişim sağlayamaz miyiz :(
Cevap sahibi1 ayNesini yapmaya üşeniyosun anlamıorum
Cevap sahibi1 ayYumurtanın her türlüsünü yiyorum
Soran1 ayYa kaynatması soyması sicakligi... Sevmyom nedense pek. Kahvaltı kültürüm yok pek. Ama bugün mesela tavuk göğsü haşlayp onun suyunda da pilav yapacam çok lezzetli oluyor
Cevap sahibi1 ayHmm basmati pirnçle iyi oluo o tavuk göğsünü ben de yapıofum
Soran1 ayTavuk bayıldığım bir yemek neyse ki o açıdan şanslıyım. Sote, baharatlı fırında veya haşlama her türlü yaparım da yerim de. Ton balığı da severim. Aslında sevdiğim şeyler hep sporcu yemeği
Cevap sahibi1 ayEvet öyle
Soran1 ayAynen hafan sen şimdi çık akşam gelince konuşalm bişey konuşcam önemli
Cevap sahibi1 aySöyle sen ben hazırlanıyom
Soran1 ayOlmaz konu uzun biraz ben de cikicam şimdi akşam görüşürüz
Cevap sahibi1 ayTaam
Cevap sahibi1 ayEe söyle
Soran1 aySeni ne kadar çok sevdiğimi dost olarak, kaybetmek istemediğimi söyleyecektim. Gitme bu sefer diyecektim. Bir yolu olmalı. Bu kadar çaresiz olmamalıyız diyecektim.
Cevap sahibi1 ayBaşa dönmeyelim yine ya
Soran1 ayTm :(
Cevap sahibi1 ayDemek istediğin bişi var mı
Soran1 ayBen hayatım boyunca kimsenin peşinden koşmadım ben gururlu birisiyim gidene dur demem
Cevap sahibi1 ayBiliyorum
Soran1 ayŞaşırıyor musun bu çocuk bu kadar gururlu olduğu halde nasıl hala bu kadar inat ediyor gitmemi istemiyor diye
Cevap sahibi1 ayYoo
Soran1 ayİçin hiç sızlamıyor mu senin ya
Cevap sahibi1 ayYaa yeter ama yoluna bak artık
Soran1 ayTamam hayatımda biri olabilir olmaz değil belki birileri girer ama gönül bu yani. Kontrol edemezsin. Kalbime ses geçiremem ki. Belki bir sevgilim olur kısmen severim ama bu seni unutturmaz. Öyle kolay değil bu işler. Kendini saklasan da, kalpsiz de davransan, hayatından beni atsan da, kaçıp gitsen de. Seni seviyorum ne yapayım
Cevap sahibi1 aycanım mısın aklında biri varken kimseyle sevgili olup günahını alma bi de bana kalpsiz diyo aq
Soran1 ayTamam da birine hayatını almazsan nasıl unutabilirsin ihtimal bile yok ki, yani demek istediğim o zaman kimseyi hayatıma alamam ki çünkü gönlüm başka birisinde
Cevap sahibi1 ayEe alma o zaman napiyim ya
Soran1 ayUnutmamın tek bir yolu var ve sözünü veriyorum
Soran1 ayBide öyle bir konuşuyorsun ki sanki sevdiğim kızın benle olma ihtimali var. Ulan benle olma ihtimalin sıfır
Cevap sahibi1 ayEvet.
Soran1 ayUnutmamın tek yolu özelden bir süre arkadaşlığımız devam etmeli eski günler gibi. Sen çekip gittikçe daha fazla bağlanacağm
Cevap sahibi1 ayYa banane napabilirim
Cevap sahibi1 ayLaflara bak ya gidersin bu tarz soru sormaya devam ederim ya da ark kalırız sevgılı yaparım senı unuturum hayırdır yani ikisini de seçmiyorum gidiyorum ok?
Soran1 aySevgili yapmak sana sunduğum bir seçenek değil ki. Belki bir kız çıksa önüme hayatıma alırım ama seni gönlümden silmek elimde olan bir şey değil ki. Bu birinci konu. İkinci konu da şu, sen gittikçe unutmam zorlaşır ama hayatımda olursan insan gibi iki erkek dost gibi kalırsak o zaman söz elimden geleni yapacağım unutmak için
Cevap sahibi1 ayBeni ilgilendiren bi konu değil ister unut ister unutma iki erkek kankalıgı yapacak değilim senin için
Soran1 aySenden tüm kalbimle nefret ediyorum
Cevap sahibi1 ayAyrıca kendin dedin okomoz konko ololom sovgolo yopoyom onotorom
Cevap sahibi1 ayKalpsiz sensin
Cevap sahibi1 ayEdersen et güzel haber butam vedalaşmaya uygun zmn kendine iyi bak
Soran1 aySevgili yaparsam unuturum demedim. Madem sevgili yapmamı istiyon denerim demek istedim. Neymiş ortak yönümüz yokmuş. Ulan ikimiz de katiyyen çocuk istemiyoruz bu bile en büyük ortak yön. O çocuk bile sevgilin bile bir noktada çocuk isteyecek senden
Soran1 ayNerem kalpsiz söyler misin? Acı çekiyorum. Acı çeken benim. Sen değilsin. Ağlayan benim
Cevap sahibi1 ayYoo o da istemiyo. Kendini ne zannediyosun ki
Cevap sahibi1 ayOna bile boş beleş muamelesi yapan sensin kendisi taylanda hollandaya gitti maçı vardı bu bile başlı başına bi başarı
Soran1 aySeni kaybetmemek için yalandan öyle söylüyor vallahi de billahi de bir noktada isteyecek.
Cevap sahibi1 ayNe alaka aq. Ben kendi fikrimi söylemeden kendisi söyledi bunu o kadar enayi değiliz bana göre cevap değişeceğini bilmiyoruz sanki ama tamamen kendi fikriydi
Soran1 ayUlan başarısına bir şey söylemedim ki. Çocuk hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Daha da başarılı olsun kimseyi kıskanmam ki.
Cevap sahibi1 ayOnun da inancı yok çocuk istemiyo rap dinliyor hem de daha benzer tarzda
Cevap sahibi1 aysen ima etmiştin böyle yalan değil
Soran1 ayYaşı çok genç şimdilik istemeyebilir çocuk sonradan isteyecek o. Sen istemeyeceksin ama ben de istemeyeceğim. Sen beni gerçek hayatta tanısan, temiz yüzümü avrupayi yüzümü düşüncelerimi yeteneklerimi tarzımı görsen her türlü etkilenirdin sanalda çok çok kısıtlı bir şekilde tanıdın beni
Cevap sahibi1 ayOff hasan mlsın harbiden ya kendine toz kondurmamandan bıltım kendini övmenden de bıktım onun tipi senden daha avrupai baby face zaten.
Soran1 aySen benim yüzümü görmedin bile. Ulan zaten kırım asıllıym ben Anadolu çocuğu değilim ki. Rus gibi bebek yüzüm var kızların büyük çoğunluğu bile benim kadar bebek temiz yüzlü değil turizmde bizzat İngiliz Amerikan Rus arkadaşlarım rusa veya Avrupalıya benzetti beni. Niye sevgilinle kıyaslayıp duruyorsun. Zaten Slav ırkından sayılırım
Cevap sahibi1 ayHiç öyle durmuyodun ama neyse kanka öyle olsun
Soran1 ayFoto çekinmeyi pek beceremem ki. Canlı görsen yüzümü anlarsın. Direkt yabancı sanıyorlar herkes ingilizce veya Rusça konuşuyordu bana turizm bölgesinde. Sarı saç yeşil göz ve bembeyaz ten, kırım asıllı olduğumu bilmiyor musun? Dedemin dedesi Rus ordusunda görev almış. Ruslarla sorun yaşadıktan sonra Anadolu'ya göçüyorlar 1902 gibi. Rus Ukraynalı ve kırımlı Slav ırklarıdır. Kesinlikle Anadolu'daki Türklerden farklıyım. Her konuda laf söyle bu konuda söyleme bana. Kendime toz kondurmama ya da övünme yapmıyorum ki. Kendime çok eleştiriler de yaparım asıl sen kendini hiç elestirmiyosun
Cevap sahibi1 ayBana göre öyle değildi kanka 1902 nedir oha dinazor
Soran1 ay1902 diyorum ulan neyini anlamıyorsun dedemin dedesinin dedesi.. hepimiz bir yerlerden göçmedik mi Anadolu'ya? Türk tarihini ne kadar biliyorsun. Kırım Türkleri hakkında hiç bilgin yok mu?
Cevap sahibi1 ayVar canım var onuda anlamadın 100 küsür öncesini söyleyip göçmenim diyorsun ya pes ya
Soran1 ayAntalya'ya Bodrum'a İstanbul'a gittim, herkes sen Rus musun diyordu. Türkler de yabancılar da. Nasıl beni öyle görmedin anlamıyorum gerçekten
Cevap sahibi1 ayÇok mu meraklısın göçmen olmaya? Dedemin dedesinin dedesi diyo aynen canım sen saf ırk ukraynalısın
Cevap sahibi1 ayya bi git kafa mı bulupsun ukraynalılar ruslar babyface olur bi sarışınsın diye kendini niye öyle sandın ki tamam sakalsız ve sarışın eski halin benziyo olabilir ama şuanki halin o ladar benzemiyo ki
Soran1 ayKırım türküyüm diyorum Ukraynalısın diyor. Ulan zaten aslen türkz türk. Ama kırım bugün ukraynada. Haritadaki yerini bile bilmiyorsun eminim. Benim soyadım bile Ukrayna'da olan kirimca bir bölgeye ait hala.
Cevap sahibi1 ayharitadaki yerini niye bilmeyim ya ayar etme beni
Cevap sahibi1 ayKırım türkü olabilirsin soyun buna dayanıyodur ama gelipde bana göçmenim diyemezsin fjdmnfmdjfm koparma beni ha
Soran1 ayYahu sen benle alay mı ediyorsun? Bugün hala kekolar bile abi ne kadar Ruslara benziyorsun aslen nerelisin diyor. 1.5 sene konuştuğum Amerikan kadın bile Rus gibisin dedi. Aşırı baby face var bende istemediğin kadar. Sana attığım fotolarda çok beceremedim çekinmeyi. Canlı görmen lazım. Sadece sarı saç yeşil göz beyaz ten olduğu icin değil ağız burun yapısını canlı görmen lazım. Tüm arkadaşlarm da Ruslara benzetiyor beni. Kimse bana türk demez.
Cevap sahibi1 aySen ger. izaklı mısın ya türke benzemekten niye o ladar korkuyosun gayet de türke benziyosun
Soran1 ayGöçmeniz demedim ki grrizeko. Muhaciriz ama. Türkiye iki kesimden oluşuyor muhacirler ve yerliler. Baba tarafı yüzde yüz kırım genetiğini korumuş. Ya Rus gibi ya da çekik gözlü kişiler var baba tarafında
Cevap sahibi1 ayHerneyse benimki ordulu o daha çok avrupai kanka
Cevap sahibi1 aySenin eski halin bi tık benziyodu ama orada da sakallıydın baby face ne demek bildiğine emin misin? İşe giderken bile sinek kaydı traştan nefret ediyodun?
Soran1 ayYahu beni sinir krizi geçirtmek üzeresin arkadaşım. Genetiğim kökenim kırım türkü diyorum. Muhaciriz diyorum. Göçmeniz demiyorum. 120 sene önce gelmiş atalarım artık Türkiyeli olmuşuz. O ayrı. Ama tipim hala kırımlı genetiğim. En adi orrrsbu çocuğuyum ki binlerce insan Ruslara benzetti beni canlı gören. Köken nere diyor. Antalya'da çok kişi Rusça konuşmaya çalıştı benimle. Putinle akraba mısın diyen var. Yakın arkadaşlarım bile Ivan dragoya benzetir şakasına Rusça konuşur benimle. Bizzat Ruslar ve Ukraynalılar da Rus zannetti beni. Şerefsiz evladym ki
Soran1 ayAhahah ordulu nasıl avrupayi oluyor lan. Karadenizli Lazların laz oldugu her yerden belli. Beni de kimisi bazen Karadenizli sanıyor ama farklı olduğum belli. Kırımlı birisi mi yoksa Laz birisi mi daha avrupayidir. 19 yaşındaki bir halimi sana özelden atmak isterim bir gör Allah için Ivan dragonun gençlik hali gibiyim yahu. Ayrıca sakal bıraksam da kessem de her türlü Rus musun diyorlar. Ki ben Rus olmayı da övünecek bişey gibi görmüyorum ki. Gerçekleri söylüyorum sadece
Cevap sahibi1 aycanım mısn o taraflar kumral sarışın renkli gözlü ve kemikli yüz yapısıyla gayet avrupai duruyo
Cevap sahibi1 ayŞansına burun da iyi olunca avrupai gayet kanka
Cevap sahibi1 ayTamam benziyosun sakin he aynen
Cevap sahibi1 ayBana göre avrupai kumral veya sarı saç, kemikli yüz yapısı düzgün burun renkli göz ve en önemlisi baby face olur bırakırsa max kirli sakal. Budur avrupai yaa
Soran1 ayNiye bu kadar zoruna gitti Ruslara benziyor olmam anlamadım neden bu durumu kabul edemedin gerçekten anlamadım. Karadenizli güzel kızlar yakışıklı erkekler var ama azınlık oluyor. Ben lazlara pek benzemiyorum ama Ruslara yüzde 80 benziyorum. İskandinavlara veya Almanlara Avrupalılara benzeten de oluyor bizzat yabancılar böyle söylüyor çünkü bu Osmanlı'dan kalan Anadolu türkülerinden değilim ki doğru olanı söylüyorum sadece yapı olarak farklıyım. Saçım sarı, gözüm koyu yeşil, tenim bembeyaz, ağız burun yapısı yabancı, yüzüm çok çok temiz bebeksi. Bu yüzden iş yerleri güvenip de hemen iş veriyor hızlı iş bulma sebebimdir baby face olmak. Ben baby face değilsem kimse değil anasını sataym. Hatta bazen keşke hafif at hırsızı olsaydm bu kadar bebeksi yüz olmasaydm derim
Soran1 ayAyrıca sevgilinin Laz olduğunu en baştan beri hep sakladın hiç söylemedin karadenizlileri pek sevmediğini söylüyordun şaşırdım şimdi
Cevap sahibi1 ayZoruma niye gitsin sadece ben benzeremediğimi söyledim bana göre avrupai budur diye de anlattım. Babyfacenin de anlamını bilmiyorsun ki aq kanser olcam
Cevap sahibi1 aySarışınlığın benziyo olabilir kanka ama şu anda pek sarışınlığın kalmamış artık
Soran1 aySarışın ve kumral arası olsam da hala herkes sarışınsın diyor ki Rusların çoğu da sarışın değil onu soyliyeyim. İş yerinde yakın zamanda çektiğim bir foto bile aşırı derecede Ruslara benzetildi. Vallahi Ruslara benzemeyi ben istemedim çok da iyi bir şey değil ki Ruslara benzemek. Ama Avrupayi ve bebek yüzlü olmak iyidir. Her zaman bunu söylemiştir insanlar. Ama dediğim gibi çektiğim fotolar gerçekten çok kötüydü beni keşke canlı görmüş olsaydın
Soran1 ayKızlar bile hala sarı diye kaydediyor beni rehbere gelmiş sarışın değilsin artık diyorsun
Soran1 ayVallahi telegrama filan gel 15-20 tane foto atcam sana ya Ruslara benzediğim
Cevap sahibi1 ayLa baby face ne demek öğrensene kanser etme fjdmnfmd
Cevap sahibi1 ayTamam benziyosun sakin ol ya bana göre benzemiyorsun avrupai değilsin ama ten rengin saçın kumralsa benziyosundur
Cevap sahibi1 ayAvrupai değilsin ama avrupai anlattıgım gibi yani benim sevgilim gibi olur
Soran1 ayBir kişinin:
Yüz hatlarının yumuşak olması,
Genç görünmesi,
Yuvarlak yanaklara sahip olması,
Yaşından daha küçük göstermesi
durumlarında kullanılır. Baby face budur
Soran1 ayHala bana göre benzemiyorsun diyorsun. Ulan benzemeyi bırak ben direkt slavım zaten ulan soyadım bile hala kırımca bir kelime Ukrayna'da bir lokasyon ismi diyorum sana. Gel kanitlicam yahu.
Vallahi telegrama filan gel 15-20 tane foto atcam sana ya Ruslara benzediğim
Cevap sahibi1 ayAllahım kardeşim sen ne yabancı manyagı insan çıktın rusa ukraynalıya benziyosundur belki ama avrupai değilsin ya anla şunu baby face erkekte sakalsız yüz demek aq
Soran1 ayAşkım güzelim bebişim meleğim. Sinek kaydı tıraş olduğum da bir ton resim var. Bak genç veya olgun halimi, sakallı veya sakalsız halimi hepsini atcam sana yine de hepsinde Rus gibi olduğum da bebek yüzlü olduğum da Avrupai olduğum da göreceksin
Soran1 ayYani sakal çıkmayan köse erkek mi demek baby face? Djdjdjdkdkdjdj
Soran1 aySakallarım da çok sık değil bu arada. Ama baby face eğer ki köse olmak gibiyse nerdeyse, çok kötü değil mi? Sevgilin sakalsız mı yani djdjdjskdk lan sakal erkeğin makyajıdr
Cevap sahibi1 ayKöse mi dedim ya?
Cevap sahibi1 ayGeriz. aklı anlaman mı kıt sinir etme beni bak rusa ukraynalıya benziyosundur dedim ya tamam ya tamamm hala foto atıyım diyo avrupai değilsin diyorum
Cevap sahibi1 ayBi de kendi kendine güliyo sevgilin köse mi diye fjmdnf yok değil maal arada kirli sakal da bırakıyo çok yakışıyo
Soran1 ayAvrupai yüz demek Avrupalıya benzeyen batılı gibi olan yüzlere demezler mi? Avrupalı göründüğümü de söylüyorlar çünkü zaten yabancıya benziyorum. Ayrıca köse olmak demek değilse o zaman ben de çok kez sakalimi kisalttgm oluyo çok zor bir şey değil ki ve sakalı kesince 10 yaş gençleşiyorum aşırı bebeksi oluyor yüzüm
Cevap sahibi1 ayYeter artık tamam
Soran1 ayYarın denize gidiyorum kıskan ohhh sizin şehirde deniz yok tabi djdjdkdkdkdjdj
Soran1 ayYa sana bir soru soracağım ama samimi cevap istiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar