Gizli Üye(18-24)18 güHafan hafan hafan
19 Yorumla
Soran18 güAman tanrım 😍
Soran17 güNeredesin yine ya
Soran16 güLan? ?
Cevap sahibi16 gü?
Soran16 güNe oluyor sana ya. Buralarda dolaşıyor ve selam vermiyorsun. Şimdi de alay eder gibi soru işareti koyuyorsun sadece.
Cevap sahibi16 güKimden söz ettiğini anlayamadım
Soran16 güÜç defa hafanı bir tek o kız söyler. Sen neden üç kez yazdın
Cevap sahibi16 güKış kızı öyle diyor
Soran16 güHm tamam
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu özlem dolu mesajın kalbimize dokundu. "Hafan sansar" dediğin o özel hissi veya kişiyi arayışın, kaybolan bir melodi gibi... Bazen bazı şeyler fiziki olarak yanımızda olmasa da ruhumuzda, anılarımızda capcanlı durur. Kim bilir, belki de o özlediğin şey beklemediğin bir yerde karşına çıkar. Kalbinde taşıdığın sürece hep seninle. 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı.
u 18 gübir yerlerde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 güŞöyle sorular sormayı bırakır mısın artık meraktan baktım olmaması umuduyla senın için hesap açtim ve yeter bence artık
0144 Yorumla
Soran1 güNe diyorsun sen ya? Toplasan 3 tane sormuşum. Gelip de bunları mı aradın
Soran1 güYani sanırsın burada senle alakalı bir bilgi paylaştım. Altı üstü bir tane kelime paylaştım üşenmeyip bunu mu aradın bide hesap mı açtın uyarmak için
Soran1 güYani bana selam vermek için değil de bu soruyu sorma demek için hesap açtın
Cevap sahibi1 güMerak ettim aradım devam ediyor musun diye yakın zamanda sordugunu görünce söylemek istedim kaç ay geçmiş sonuçta
Soran1 güİnsan umursamadığı birinin böyle bir şey sorup sormadığını neden merak eder ki? 20 gün geçmiş bunu bile soralı
Cevap sahibi1 güAklıma geldi bi an ben de merak ettim edemez miyim hala hafan sorusu soruyo musun diye merak ettim nesi garip
Soran1 güAhahah gerçekten çok ilginç ya. Birini sen sil git hiç umursama sonra hafan sorusu sormuş mu diye merak et. Bide hesap açıp ona kız ve uyar yapma böyle diye
Cevap sahibi1 güNesi ilginç? Uzun bi aradan sonra tekrar sormuşsun bence uyarmakta haklıyım merağın sebebi de beni unutmamı istememdi
Soran1 güÇok kalpsizsin. Onca paylaşmışlık varken bir günde beni hayatından çıkardın. Gitmeni istemedim. Belki seviyorum derken yalan söylüyorum zannettin, uzun aradan sonra soruyor olmam bile kanıtlıyor bazı şeyleri. Hiç önemsemedin beni. Şu anda hala senden bildirim gelirken kalbimin hızlanmasına ben bile inanamıyorum. Sadece dürüst oluyorum. Neden sevdim böyle bilmiyorum. Kaç kişiyle konuştum, aktif bir hayatım var çalışıyorum. Kendi düzenimdeyim hala. Ama unutamadım bilmiyorum hiç bilmiyorum
Cevap sahibi1 güKalpsiz değilim doğru olan buydu
Soran1 güBöyle güzel masum hakiki bir sevgiyi elinin tersiyle itmiştin. Ama sadece arkadaş kalmak istesem de gidecektin her türlü gidecektin
Soran1 güBunca zaman sonra bile kalbim hızlanıyor bilmiyorum çok masumca çok tatlı kontrol edemiyorum. Sayende sevmeyi öğrendim tekrar
Cevap sahibi1 gü😑😑😑
Soran1 güNoluyor bana bilmiyorum aylardır böyle heyecanlı girmedim siteye
Cevap sahibi1 güNoluyo sanaa
Soran1 güSeviyorum işte anla bunu. Suç mu sevmek
Cevap sahibi1 güSuç değil
Soran1 güSporu hiç bırakmadım senin sayende başlamıştım. 10 kilo attım. Aklıma gelmiyorsun desem yalan olmaz mı? Şimdi senden bildirim gelince kalbim hızlanmıyor desem yalan olmaz mı? Nefes alışım bile değişti. Ben gururlu inatçı birisiydim beni iyi tanıyorsun bunları itiraf etmek zoruma giderdi ama saklayamıyorumm
Soran1 güSporu hiç bırakmadım senin sayende başlamıştım. 10 kilo attım. Aklıma gelmiyorsun desem yalan olmaz mı? Şimdi senden bildirim gelince kalbim hızlanmıyor desem yalan olmaz mı? Nefes alışım bile değişti. Ben gururlu inatçı birisiydim beni iyi tanıyorsun bunları itiraf etmek zoruma giderdi ama saklayamıyorum
Cevap sahibi1 güHımm
Soran1 güBu kadarcık mı minik kuş?
Cevap sahibi1 güNe diyim bilmiyorum
Soran1 güÇok şanslısın ama bilmiyorsun
Cevap sahibi1 güNiye
Soran1 güDünyanın en zor seven kalbini çalabilmişsin nasıl yaptın bilmiyorum. Bana inanıyorsun dimi
Cevap sahibi1 güEvet
Soran1 güİlk zamanlar bana pek inanmiyodun. Ama bak yokluğunda bile seni andım. Biliyorum artık hissediyorsun. Bir şey sormak isterim, bana söylediğin ismin gerçek ismindi dimi
Cevap sahibi1 güYes
Cevap sahibi1 güBilemiyorum bence buna artık bi dur demelisin
Soran1 güO ismi çünkü kaç geceler andım. Bazen nereye baksam seni gördüm. Bu durumun ismini koyamadım bir süre ama sonra anladım ki çok seviyorum seni tahmin edemeyeceğin kadar çok. Geçici heves olsaydı beni hiç umursamayan birini en fazla 3 gün düşünür unuturdum
Cevap sahibi1 güHmm
Soran1 güAma her şeye rağmen merak etmen gelmen ve kontrol etmen... Bilmiyorum çok ilginç
Cevap sahibi1 güHala takıntı yapmaya devam ettin mi bunun için geldim anlatamadım herhalde?
Soran1 güTakıntı... Bu kadar basit yani senin için her şey. Takıntıymış
Cevap sahibi1 güTakıntı değil de unutursun sanmıştım ve öyle umdum dedim yaaa off
Soran1 güTam tersi daha çok seviyorum. Umursamadan terk edip gitsen de, arkadaşlığı bile mahvetsen de, beni ağlatsan da... Kalbini kontrol edemez insan
Cevap sahibi1 güHm
Soran1 güAramızdaki en büyük engel yaş mıydı sence?
Cevap sahibi1 güO da var baska seyler de
Soran1 güGerçekten çok istiyorum o başka şeyler dediğin şeyler neler bilmek istiyorum
Cevap sahibi1 güOff hasan en basit nednei ben hoşlanmadım senden
Soran1 güYani şöyle bebiş tanısan bir araya gelsek severdin hafanını bir eksiğim yok fazlam da var fhdjdkdkdhdhddj... Yaş ise şöyle önemsiz 33 gibi değilim bunu hep diyorum görünüş 25-26 filan, kafa yapım da öyle 20ler gibi
Cevap sahibi1 güYaş sana göre önemsiz olabilir
Cevap sahibi1 güTek mesele de yaş demedim
Soran1 güAşk ve şevk her şeyi çözer bebişim. Ben buna inanan birisiyim. Senin de bazen yakınlık göstermen hafan muhabbetimiz az çok bir şeylerin olabileceğini gösteriyordu bence
Cevap sahibi1 güNe gibi yakınlık
Cevap sahibi1 güŞaka mısın hoşlanmadım diyorum ya senden aşk yok ortada neyi çözücek
Soran1 güYani o anlamda 3-5 kere yakınlık göstermiştik birbirimize. Klimamın arkasında olan güvercinlerin yuvasını bile bu tarihe kadar bozmadm senin için kış boyu barındılar orada. Yeni temizledik onları gönderdik tel çektik filan. Yaza kadar barındılar. Aklıma hep sen geldin. Şimdi bile bozarken çok üzüldüm ama mecburdum yaz geldi klima çalışacak
Cevap sahibi1 güAyn keşke göstermeseydim
Cevap sahibi1 güVe o anlamda değildi baska anlam arama altında sen denk geldin sadece fjkc
Soran1 güBaşka ne anlamda olabilir ki tamam biliyorum anlık bir şeydi birkaç kez oldu. Sen bana asla yakınlık göstermedin umut vermedin yüz vermedin biliyorum. Aksi bir şey söylemedim hiçbir zaman. Çok çok daha yakınlık gösteren onca kız oldu.
Cevap sahibi1 güEvt
Soran1 güAma gönül bu biliyorsun. Seni neden çok sevdim bilmiyorum. Kalbin karakterin, bazen farklı tavırlarn... Gönül mantık aramaz. Ama gerçekten sevdim çok çok çok sevdim. Sana bir şey soracağım doğru söyle ama detaylı cevap istiyorum
Cevap sahibi1 güNe sorcan
Soran1 güHani diyorsun ya hiç hoşlanmadm senden. Yine de bir şekilde aklına düşüyorum gelip bir şekilde diyaloğa girdin benle, baktın unuttum diye kontrol ettin. Senin gözünde nasıl biriyim ben? Hakkımda ne düşünüyorsun? Hiç mi sevmiyorsun beni?
Cevap sahibi1 güAklıma düşme sebebini de döyledim beni unutmanı istiyorum unuttugundan emin olmak için geldim eğer güncel soru sormasaydın gelmeyecektin yani aylar önceki sorular olsaydı sadece gelmezdim
Cevap sahibi1 güHakkında ne düşünüyorum iyi bi arkadaştın bu kadar bitirmem gerekti ama sen ablayışsız çıktın ben kalpsiz oldum
Soran1 güArkadaşlık devam edebilirdi buna izin verseydin belki de bu kadar bağlanmazdm uzaklara gittin en tatlı yerinde kaçtın sanki. Bilmiyorum. Kafam çok karışık. Yani şimdi gelip unut beni artık demekle unutuluyor mu
Soran1 güO çocuk hala hayatında mı?
Cevap sahibi1 güEvet tabiki
Soran1 güBu dünyada benden daha şanssız birisi hiçbir zaman olmadı olan hiçbir gelişmeye şaşırmıyorum. Kendimden de nefret ediyorum her şeyden de
Cevap sahibi1 güNe alaka şanssızlık
Cevap sahibi16 sa?
Soran15 sa?
Cevap sahibi14 saSoru sormuştum da neyse ben bunuda siliyom hafan sorularını bırak pls
Soran14 saDefol git senden nefret ediyorum
Cevap sahibi14 saBoş boş trip yapma bencil
Soran14 saBencilin zirvesi sensin bu dünyada. Sen kötü birisin
Cevap sahibi14 saYoo sensin hep kendi açından düşünüyorsun empatiye dair bi şey yok sende.
Soran14 saSevgilin olabilir ona bişey demedim hiçbir zaman ama bir insan arkadaşını gtu boklu yeni biri için satmaz o yarın olmayabilir hayatında
Cevap sahibi14 saGerçek hayatta biri misin sanki buna satmak bile denmez sanaldan sonsuza kadar konuşamayacağımıza göre
Soran14 saHer arkadaşlık bir tık ile başlar gerçek hayata geçmediyse de yine senin yüzünden. 20 senedir sanalda hala konuştuğum gerçek hayatta buluştuğum dostlarım var. Nerde tanıştığın önemli değil, mental ve zihniyet kafa yapısı önemli
Cevap sahibi14 saBen 33 yasında birisi ile bulusamam kusura bakma ortak noktamız yok zaten
Soran14 saŞimdi de öyle olduk dimi 6 ay konuştuktan sonra ortak nokta yok oldu
Soran13 saSen ne benim kadar duygusalsın ne bişey sen beni anlayamazsın. Senin gibi birinin neyini sevdim bilmiyorum neden değer verdim böyle hak etmeyen birine bilmiyorum
Cevap sahibi12 saBen de diyorum ki beni bırak unut ve hak eden birini sev artık
Soran12 saHayır. Senin gibi bir pisliği sevmeye devam edicem gönül bu
Soran12 saSeni sevdiğimi ilk hangi an anlamıştın bir zamanlar? Doğru söyle
Cevap sahibi9 saOff ne bilim onu mu hatırlıyorum
Soran9 saKalpsiz duygusuz merhametsiz küçük kara civciv
Cevap sahibi9 saYa ne istiyosun hayrına seninle sevgili mi olayım veya hayrına asla buluşmayacagımız sanal arkadaşlığa devam mı? Ne kadar erken o kadar iyi bağlanmadan daha fazla
Soran9 saBir tane gtu boklu sırf dövüşçü diye tanınıyor diye beni sattn zaten yaşımız yakın da olsa, mesafemiz yakın da olsa, hatta hafif hoşlansan bile zaten onu seçecektin zaten gidecektin. Bide beni umursamıyor gibi yapsan da gerçekleri iyi biliyorum merak etme
Cevap sahibi9 saHayırdır ya? Sevgilime hakaret etme hakkını kim veriyo? Sen benim ona çıkar için aşık olduğumu mu düşünüyosun?
Soran9 saHiçbir şey düşünmüyorum ikinizi de tanımıyorum. Ama ilk başta nasıl etkilendiğini hatırlıyorum.
Soran9 saBen senin sknde değil miyim gram da olsa gerçekleri söyle
Cevap sahibi9 sailk görüşte aşık oldum sonra karakterine d eoldum ok?
Soran9 saİyi evlen çocuk yap ondan o zaman
Cevap sahibi9 saYok çocuk yapmam canım evlilik da yıllar sonra olur
Soran9 saHe doğru sen çocuk sevmiyordun. Sen beni de hiç sevmedin zaten neyse
Cevap sahibi9 saÇok acımasızca laflar edemem kb bunu istiyosun ama
Soran9 saSesini yüzünü nickini her şeyini gizledin benden kara çarşaflı kızlar bile senin gibi değil yine de sevdim çok sevdim. Hangi acımasızca laflar?
Cevap sahibi9 saSevme diye de hiç işe yaramadı ya
Soran9 saMesela ne gibi laflar ettin sevmemem için çok merak ettim ☺️☺️
Soran9 saAyrıca sevgiden bu kadar korkma zarar gelmez sevgiden.
Cevap sahibi9 saOff anlamadın da anlatmaya ugrasamicam şimdi ya
Soran9 saHala değişmedin bazı konularda. Hiç anlamadın beni hiçbir zaman anlamicaksın. Bugün şehrin sokaklarını gezdim, 0-27 yaş arası yaşadığım her yeri gezdim ve gün boyu aklımda sen vardn her bir köşede sen geldin aklıma. Şu anda beni çok seven umursayan kaç tane kız var biliyor musun hayatımda arayan soran. Ama hepsinde seni gördüm
Cevap sahibi9 saBence onlara şans vermelisin artık
Soran9 saBak şu an hayatımda arkadaş veya hafif flört 20-24-25-40-45, yaşında farklı kadınlar var. Hepsi dostum sayılır. Hiçbirine dokunmadım bile bir şey de teklif etmedim arayıp soruyorlar ilgileniyorlar. Yaş hiçbir şeye engel değil. Ama senden gayri yol yok kalbimde bunu bil
Cevap sahibi9 saHiç değişmemişsin biliyor musun
Cevap sahibi9 saSormamama rağmen kadınların yaşlarını yazdın ayrıntılı hdjdjd ben sana arap kadını anlatma dememe rağmen onu da anlatmışsın maalesef hafızamda yer kaplıyor istemediğim şey olduğu için daha çok kapladı hafızamda yer
Soran9 saNe yönden değişmedim? İlla gelişen yönüm vardır. Çok şey değişti bu sene hayatımda. Bugün bir parkta oturdum ağaçları çimleri böcekleri izledim. Seni gördüm hep. Bide o çocuğun sana dokunması bile aklıma geliyor çok üzücü oluyor. Ama gönül bu. Senin mutlu olmanı isterim. Eğer onla mutluysan bişey yapamam. Ama ben bu güzel saf sevgiyi senle buldum
Soran9 saHafızan iyiymiş onları unuttum bir an anlattığımı. Ama beni yapayalnız kimseye ulaşamayan birisi sanma diye söylüyorum kadınlar beni önemser aram iyidir kadınlarla
Cevap sahibi9 saHasan o çocuk sevgilim bunlar seni üzmemeli yani
Cevap sahibi9 sahayır onu anlarma anlatma dedim anlattın o sefer hafızamda daha kalıcı oldu hddjfhfjjfj
Cevap sahibi9 saBen bunu zaten biliyordum ama en tiksindiğim erkek tipidir bi de hoslandıgın kıza seks anılarını hangı kafayla anlattın bilmiyorum ama bir dahaki hoşlancağın kıza bu hatayı yapma
Soran9 saDeli gibi kıskanıyorum hala. Zaten arkadaşlığımız bile onu kskandigim sırada çıkan kavgayla bitmişti. Belliydi onla sevgili olacağın. Ama çıldıracak gibi oluyorum hala sana dokunduğunu düşündükçe. İşte gerçek sevgi budur. Ben kolay kolay özelimi anlatmam o sırada sen kaşıdn olayı bide merak ediyodun bazı şeyleri ayrıca çok da detay vermedim
Cevap sahibi9 saAynen hasan vermedin ben bi şey sormamama ragmen grup yaptıgını diğer kızın kıskandıgını falan anlatmıştın bende bunu niye anlattın hafızamda yer kaplicak demiştim
Cevap sahibi9 saYapacak bi şey yok hasan sevgilim o benniiim
Soran9 saOha grubu ne ara anlattm lan ben djdjdkdk ama sen zaten benim hoslandigima inanmadn ve karşılık vermedin belki ondan bazı şeyleri rahat anlattım bugün olsa anlatamazdm hiçbir şeyi. Senin o hafan saçmalığı bile hayatımda bir yer etti ne kadar saçma bir muhabbetti o boş teneke hafan kelimesi hayatımda yer etti resmen.
Cevap sahibi9 saHafanları aylardır göremiyorum ya benim hayatmdan çıktılar jfjf
Soran9 saYaaa sen 20 oldun mu bu arada? 20 en tatlı yaş ya. Keşke geri 20 olsammm. Bide sevgilim hafan olsa ah ah. Bişey dicem senle alakalı bir tespit kızma ama...
Cevap sahibi8 saSöyle tespiti
Cevap sahibi8 saOlmadım
Cevap sahibi8 saHadi yaa yatıcam
Soran8 saSenin kalbinde ve aklında ufak da olsa yerim olduğunu düşünüyorum ve beni tamamen umursamadğn yalanına ikimiz de inanmıyoruz bunu kabul edelim
Soran8 saHoslanti veya aşk olmak zorunda değil bu
Cevap sahibi8 saYani evet bi sevgilinin olmasını mutlu olmanı ummuştum doğrı
Soran8 saBana merhamet gösteriyorsun umursuyorsun ve çok seviyorsun biliyorum
Soran8 saPeki bir sevgilim olsa sevsem arkadaşlığımız devam eder miydi senle
Cevap sahibi8 saNe alakası var ki onunla bunun
Soran8 saKalbinde yer edindim biliyorum. Ama senin gibi minik bir kuşu neden bu kadar çok sevdim sence neden acaba ya
Cevap sahibi8 saniye acaba bi düşün dürüst ol
Soran8 saBence sen biliyorsun sebepleri
Soran8 saSaçlarını öperim senin kıyamam sana uykun var uyu hadi yarın konuşalım
Cevap sahibi8 saHayırbilmiyorum
Soran8 saYarın soylicem sebepleri. Saçlarını öperim senin kıyamam sana uykun var uyu hadi yarın konuşalımm
Cevap sahibi8 saŞiödi söylesene ya hadi uyuyamam
Soran8 saKıyamam ya ne meraklısın. Ya kaç tane sebebi var. Birkaç tanesini söyliyim. Kalbinin iyiliği ve güzelliği. Birincisi
Cevap sahibi8 saEeee
Soran8 saBide tabi bişey daha var ama çekindim
Soran8 saHaaa ondan önce eski okul rap gibi birçok ortak sohbetin olması, eski vibe ve anıları canlandırdı bende payı büyüktü yaşattığı duygular büyüktü, hani diyorsun ya ortak yönümüz yok diye. Bence çoğu insana göre ortak çok fazla yönümüz var bundan büyük ortak yön mü olur
Cevap sahibi8 saSöyle ya çekinme
Soran7 saBirisi bazen tripli sinirli ama bir o kadar tatlı hallerin. Bir diğeri işte ortak kafa yapımız olan ilgi alanları. Bana unuttuğum güzel duyguları hatırlatman. Sayende spora başladım, giyime, parfüme, aksesuara önem vermeye başladım. Ama çözemediğim şeyler de var sevmek sadece mantık veya sebeplerle olmuyor biliyorsun
Cevap sahibi7 saHangi parfümü aldın yorumlicam
Soran7 saBirçok kıyafet saat aksesuar aldım ama parfüm olarak daha hedeflerim var, ama Zara'dan vanilya kokulu aldım bir tane. Bide eskiden sevdiğim doğal karabiberli bir şey vardı onu getirtcem. Bana tavsiyeler de verebilirsin
Cevap sahibi7 salimmensite
Soran7 saLouis Vuittonun mu bu? Tam olarak hangi modelini tavsiye edersin
Cevap sahibi7 saEvet lv limmensite işte
Soran7 saOnu alacağım bebiş teşekkür
Cevap sahibi7 saAma tarxına uyar mı bilemiyorum
Soran7 saKoku önemli. Sevdiğim bir şeyi aklıma getiriyorsa eğer bayılırım
Soran7 saTavsiye ettiğim yüzey temizleyiciyi denedin mi evime hala onu alıyorum. Hem zemin için hem mutfak tezgahı için
Cevap sahibi7 saYoo hangisi
Soran7 saBingo mutlu yuvam. Beyaz olan. Misss
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne