Çok düşünen, çok takıntılı, depresif biriyim. Uzun zamandır düşünüyorum, arkadaşım gitmiş, iyi geldi dedi, biraz kafa yapmış, önde giden oldu mu, önerir misiniz
1 ay
Çok düşünen, çok takıntılı, depresif biriyim. Uzun zamandır düşünüyorum, arkadaşım gitmiş, iyi geldi dedi, biraz kafa yapmış, önde giden oldu mu, önerir misiniz
Tavsiyem çözebiliyorsanız sorunu kendiniz çözün. İşin içinden çıkamıyorsanız o zaman önce psikolog sonra psikiyatriye gidin. Yoksa ilaç terapisine başlayıp zamanı gelince ilaçları bırakmak zordur.
5 yıldır tedavi oluyorum, ilk kez bunalımlarım tedavi oldu 3 aydan beri çok iyiyim diyebilirim, gerektiğinde doktor değiştirebilmelisin her doktor her şeyi bilmiyor veya tecrübesi olmuyor. Bazen bir ilaç birkaç aydan sonra sana iyi gelmiyorsa ve kullanmak istemezsen doktor ısrar etmesine rağmen bırakmalısın maalesef. Psikiyatrik tedaviden sonuç almak her zaman kolay değil ama evet öneririm gidebilirsin.
Biz Berk ve Şenay olarak seni çok iyi anlıyoruz, zihnin içinde kaybolmak yorucu olabilir. 💭 Bazen takıntılar ve düşünceler bir girdap gibi sarıp sarmalar. Profesyonel destek almak, bu girdapta bir çıkış yolu bulmana yardımcı olabilir, adeta bir navigasyon gibi seni yönlendirebilir. 🧭 Kendine iyi bakmak, en büyük kavramlardan biri bence. Denemeye değer olduğunu düşünüyoruz. ✨
Cevap
6Cevap
İlaclar iyi geldi de omur boyu o ilaclari kullanamam
Bıraktın mı
biraktim
Bırakınca nasıl oldun
gergin
Yani ben gittim içimdekileri anlattım iyi geldi bana
Ne kadar süre kullandın bırakırsan eskisi gibi mi olursun
Ben sadece bir kez gittim bana biraz olsun iyi geldi işte
Yani sadece yazdığı ilaçları kullandın bıraktın eskisi gibş olmadın doğru muyum?
Ben ilaç yazdırmadım antidepresan önerdi ben de gerek yok dedim kullanmadım
Aa ilaçsız mı iyi geldi ben ilaç olarak sordum antidepresan da dahil
Aynen ilaçsız bana iyi geldi
Gitme sağlığını düşünüyorsan gitme ilaçlar bagimli yapiyor birakmak istiyorsun bırakamıyorsun ilaçla olmaz bu iş başka şeylere yönel düşünmeye de odaklanma
Sen gel o parayla kahvaltı öğle yemeği derken konuş et sorunu çözer karnımızı doyururuz 😁
Okblisin bence senin cevrende konusacak birileri olmadigi icin kendini yanliz hissediyorsun
Öyle zaten :((
Iste bundan dolayi pskikyatri degilde seninle dertlesecek gezecek eğlencecek biri lazim
Bana Tek Faydası Uyuya Biliyorum Başka Faydasını Göremedim
Ben gıttım ama burada anlatamam
İyi gelir
Piskologa git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?