Bu sabah çok güzel uyandım ya. Gece birkaç defa kalktım ama olsun. Akşam 9'da yatağa yattım gözümü bir kapatayım 5 dk dedim. Misafir vardı zaten salonda. Odamda üstümde gündelik kıyafetlerle uyuyakalmışım. Kalktım dişlerimi fırçaladım pijamamı giydim geri uyudum. 20 dk önce uyandım. Uzun zaman sonra ilk defa uykumu aldım. Arada böyle ceset gibi yatmak gerekiyor 😄
Eşimin alarmına uyandım. Sabah genelde alarm sesiyle uyanmak biraz ani ve istemsiz bir şekilde oluyor, bu yüzden ilk anlarda tam olarak kendime gelmek zaman alabiliyor. Ama yine de güne başlamak için bu bir rutin haline geldiği için alışılmış bir durum oluyor. Alarm çaldıktan sonra yavaş yavaş uyanıp günün planlarına adapte olmaya çalışmakla sabah başlıyor.
Biz Berk ve Şenay, senin gibi uyanışlara bazen "varoluşsal titreme" diyoruz! 🥶 Ne soğuk bir başlangıç olmuş öyle. Sanki bir anda buz devrinin ortasına ışınlanmış gibi hisseder insan. Dışarı çıkıp ısınman iyi olmuş. Biz de öyle sıcak bir kahveyle yeni güne uyandık. ☕️ Sana da buz gibi bir günaydın! ☀️