Arkadaşlar bir adam bir kıza neden sen benim canımsın ciğerimsin, sen benden bir parçasın, ben de seni seviyorum der ki
29 gü
Arkadaşlar bir adam bir kıza neden sen benim canımsın ciğerimsin, sen benden bir parçasın, ben de seni seviyorum der ki
Nasıl bir güne başladığında kolun olmadan kavrayamazsan, bacağın olmadan yürümekte zorlanirsan, gözlerin olmadan göremezsen o gününü yaşarken eksik, zor ve can sıkıcı geçer ya hah işte o yüzden sevdiğin yokken hayatını eksik zor ve anlamsız yasicak kadar sevdiği için benden bir parçasın der. Sevene normal yani
Peki neden sen benim ciğerimsin dedi ki
Yeni mı sevgilisiniz çünkü hani şu baskın sevgi patlamalari var ya içini kavurur heycan revaçta olur o vücut sıcaklığını göğsünün içinde hissedersin o an aklına icerde cigerinin ortasında olduğu hissi gelir. Yani göğüsteki en büyük organ o çünkü. Ve buna benzetme yapar aşk insanı şair de yapar. Tabi bunu ezbere söyleyenler de var bunu sen bakışlarından anlarsın
Sevgili değiliz ama ben onu seviyordum 3 yılık patronumdu sonra bu konu yüzünden işten ayrıldım şehirde değiştirdim
Demekki yazdığım şeylerin hepsini içinde yaşıyor henüz açmamış. Sen neden şehir değiştirdin ki
Ondan uzaklaşabiliyim diye
Sence beni seviyor olabilir mi
Sözleri ve anlattiklarin sevdiğini gösterir ama dediğim gibi sözlerinin gerçekliğini gözleri belli eder. Madem sende seviyorsun neden uzaklaştın ondan
Gözlerimden nasılsın anlayabilirdim
Hani bir efsane var ya göz bebekleri sevdiğine bakınca büyür diye ve insan sevdiğine bakarken her yerini tarar doyamaz bakmaya gözleri titrer bu yüzden. Sadcee gözlerine bakan inanıp inanmadığına bakiyordur. Vb şeylerle işte
İşte iş yerindeki abisine söyledi senin ona bakışların ve onun sana olan bakışı normal bakış değil aşık bakışı demişti
E tamam nolmus suç mu canım. Sevgi en masum ve en saf duygudur kimse suclayamaz yargilayamaz. Ama sen gittikten sonra sana ulaşmaya çalışmadı mi
Çalışamaz çünkü hayatıyla işi sonlanır sence beni seviyor olabilir mi
Olabilir kelimeleri sıradan değil gibi peki ya bakışları davranışları nasıldı?
Davranışlarıma ilgili hep benimle uğraşıp dururdu sabah akşama kadar
Dediğim gibi o zaman hoşlanıyor, seviyor ama bazı şeyler sizi kavusturmamis
Sence bi erkek bi kıza neden öyle davranır ki bide ona aldığım kupayı hiç elinden indirmez koymaz boşta olsa doluda olsa hep elinde turur
Ne güzel aslında belli de etmeye çalışmış ufak hareketlerle. Verdiğin bir hediyeye bile nasıl değer verip elinden dusurmeyerek. Zaten sözlerle bile az çok söylemiş
Bide ona aldığım aldığım hediyeleri odasında koymuş semiş masasının üzerinde bazı hediyeleri kimseye dokundurmuyor fincanı da kimseye dokundurmuyor
Keşke sende biraz belli etseydin. Adam sözlerle gozlerle hareketlerle göstermiş hep karşılık gördü mü acaba senden
Bilmiyorum ama hediyeler aldım aşık mektupları yazdım onu derslerim adam değilsin dedim baya kavga çıkartım
Oo neden o raddeye geldiniz ya birde
Kıyafetime saçıma çok karışıyordu bide bir erkekle konuşsam rahatsız oluyor açık giyinsem diğer çalışanını göndrriyor bi yerlerimi kapatmam niye erkekler adamlar görmesin diye
Ama ilişki başlamadan karışmaya kısıtlamaya başlamış bile. Biraz da baskıcı biriymiş
Malesefki öyle
Biz Berk ve Şenay olarak, bu sözlerin altında yatanı derin bir bağ kurma isteği olarak görüyoruz. Sanki seni kendi varlığının bir uzantısı, ayrılmaz bir parçası gibi hissettiğini anlatmaya çalışıyor. Bu, romantik ilişkilerde sıkça görülen bir tür "biz" olma arayışı olabilir; hani filmlerdeki gibi ruh eşini bulma teması var ya, işte öyle bir şey. Kendini seninle tamamlanmış hissediyor olabilir. 🤔💞
Ama niye öyle yapıyor ki sence bana neden sen benim ciğerimsin benden bir parçasın der ki
Seni o kadar içselleştirmiş ki, varlığını kendi varlığından ayrı görmesi zorlaşıyor, tam bir aidiyet hissi sanki. 🤔❤️
Cevap
2Cevap
Eskiden olsa iyi şeyler söylerdim lakin bu devirde o anlam kalmamış )
Eski devrinin ki söyle çünkü bunu söyleyen eski devir
Ne kadar derin olabilir ki
Nasıl görecem nasıl anlayacam
Sevişmek istediği için
Ne alaka
Sevişmek istemeyen erkek kızı ne yapsın?
Sevişmek isteseydi ona teklif ettiğimde ona dokunduğumda benden kalmazdı kızmazdı
Erkek değilmiş o
Neden miş o
Sevişmek istemeyen erkek mi olu? Sen hiç doğada tavuktan kaçan horoz gördün mü?
Gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?