1 ay

Bakkal amca ve oğlunun benimle ilgili bu kadar sorgulayıcı olması sizce ne anlama geliyor?

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım bakanının oğlu da 22 yaşında, dün işe başladım, öğle arasında su almaya gittim, orada babası vardı dükkanda, nerede çalışıyorsun, niye çalışıyorsun diye sorgulamaya başladılar. Sonra suyu alıp çıktım, akşam da çok yorulmuştum, işten çıktım, bütün gün ayakta kaldığım için ayaklarım çok ağrıyordu, yürüyemiyordum. Neyse eve çıkmadan bi bakkala uğrayım dedim, girdim bana dedi ki bakkalcı da kızım bugün çok az çitos almışsın, genelde daha fazla alırsın dedi. Sonra bana dedi ki kızım sen nerede çalışıyorsun, kiminle çalışıyorsun, ne satıyorsun bilmem ne sorgulamaya başladı. Ben de en son amca görüşürüz deyip çıktım. Eve çıktığımda 17 yaşındaki yeğenime oğlan beni sormuş, ona teyzen nerede göremiyoruz, ikisi sormuş hem oğlan hem babası. Sonra yeğenim onlara, Zemzem çalışmaya başladı işte şu an dedi. Bakalım ne işi, kız nasıl çalışır, daha küçük bilmem ne. Oğlusu da nerede çalışıyor, kimin dükkanında çalışıyor, yazık günah daha küçük, çalıştırmayın demiş. Yeğenim de teyzem 21 yaşında, neresi küçük, biz ailece çalışıyoruz dedi. Sonra bakkal amca bu kısa kız 21 yaşında mı dedi. Sonra oğlusu evet baba bu beğenmedin küçük kız 21 yaşında demiş. Sonra babası oğluna, oğlum bırak çalışsın biraz konuşmayı öğrensin oğlum demiş. Sizce ben bu konuşmadan ne anlayayım, bir de gittiğim halde yeğenime teyzeni göremiyoruz dediler, nerede diye sormuşlar.

Bakkal amca ve oğlunun benimle ilgili bu kadar sorgulayıcı olması sizce ne anlama geliyor?