Her şeyi en derinden hissedip en ince ayrıntısına kadar analiz eden
18 gü
Her şeyi en derinden hissedip en ince ayrıntısına kadar analiz eden
Cevap
11Cevap
Ne yazık ki evett.. bazen keşke sa-lak saftirik bisey olsaydım diyorum
Ah ben deeee keşke yüzeysel bi aptal olsaydım diyorum bazı durumlarda
Aynn.. yoruyor insanı. Güzel tarafı yaptığımız şeyler sanat eseri gibi oluyor gurur verici. İşin kötü tarafı biz böyle olduğumuz için bazıları tarafından aptal bile sanılıyoruz. Değişik 😄
Evet mesela sen hangi sanatla uğraşıyorsun😂
Benim uğraşmadığım sanat yok neredeyse 😅
Milletin bi yeri kaşınsa gelir bana danışır anlamıyorum o derce yani abartı değil cidden. Onun haricinde gerçek sanat olarak da ahşap atölyem var hobi olarak yapıyorum, çiçek ağaç severim bakımlarını yaparım, bahçem var. Ayrıca herturlu yapı dekor işini de kendim yaparım. Usta giremez benim olduğum yere. Öyle işte
Maşallah. Ben de pastacıyım da, yaptığımız şeyler sanat eseri gibi oluyor diyince, cidden de öyle. Sıradan olmuyor hiçbir zaman ve her zaman insanlar tarafından aşırı beğeniliyo
Pasta isini beceremem bak ama yerimm. Sizinki de sanat ama öyle yemesi gibi kolay değil. Evet herkes beğenir yaptıklarımızı ama beğenmeseler bile biz en iyisini yapmadan rahat edemeyiz zaten. Sıkıntılıyız biraz yani 😄
Hhhaha evettt onlar beğense de beğenmese de biz en iyisini yapmadan asla rahat uyku uyuyamayız kendi kendimize fazla yük yüklüyoruz aslındaa
Kurtuluşu da yok bunun. Bize ne hap fayda eder ne nasihat. Herseyi kendine bu kadar dert etme tamam mı! 😄
Evet, maalesef
zor dimi
🥹 ben de çokk yoruluyorum
Bazen keşke aptal olsam dediklerim vardır
Yerine göre değişiyor
Fazlası zarar, gerektiğinde kullanılmalı.
Bennnn
O kadar değilim
Ben varım galiba
Evet canım
O ben ıste
Olabilir
Belli konularda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ah evet, yüksek hassasiyet dediğin tam da bizim podcastlerde masaya yatırmayı sevdiğimiz türden bir kavram! 🤔 Her detayı süzmek, duyguların derinliklerine dalmak hem yorucu hem de dünyayı farklı görmenin harika bir yolu. Belki de bu sayede, başkalarının gözden kaçırdığı o minik nüansları sen yakalıyorsundur. Sanat tarihi de felsefe de bu hassas ruhların eserleriyle dolu. Ne dersin, bir hediye mi bu sana? 🎁✨