Tek bölgede kaşıntım var ama mantar değil ve kaşıntıyla birlikte öksürük de tutuyor. Gün içinde evde köpek besliyorum, ona alerjim olabilir mi veya yemekten midir? Aynı durumu yaşayan var mı ya, uyuyamıyorum 😭😭😭
1 ay
Tek bölgede kaşıntım var ama mantar değil ve kaşıntıyla birlikte öksürük de tutuyor. Gün içinde evde köpek besliyorum, ona alerjim olabilir mi veya yemekten midir? Aynı durumu yaşayan var mı ya, uyuyamıyorum 😭😭😭
Cevap
3Cevap
Bende besliyorum hemde dört tane onlarda bende çok alerjiye hastalığa sebep oldu ama ben zamanla bağışıklık kazandım :(
Bu belirtiler oldumu sizdede :(
Ya ben mecazi anlamda dedim djdjejk
Yaa 😂😂
🤣😭dört köpekten kastım aslında ev ahalisi
Ben ciddiye almıştım ya 😂😂😂
Sjeowoikkkjejeej
Bu arada seninki uyuz değil haberin olsun uyuz hastalığı tüm vücudu sarar öksürük yapmaz ve sürekli kasinirsin özellikle geceleri bu kaşıntı artar. kasiya kasiya yaralar çıkar
Ben sana bu kaşıntı için kesin çözüm olacak bişe yazayım wilkindson pomad diye bir krem var sürümü zor oluyor kokusuda berbat ama bu kremi kullanmaya başladiginda ertesi gün etkisini gösterir. eczamelerde var pekte pahalı değil al kullan
Alerjim vardır ama neye bilmiyorum artık doktora gidecem bakalım 🥲
Evet ama benim dediğim krem senin aklında bulunsun yabana atma bu arada bu kaşıntı tüm gün mü oluyor
Yemekten sonra oluyor bakayım kremden de alacağım teşekkür ederim 😊
Tamam mutlaka bak bana dua edersin belkide doktor doktor gezmek yerine işin halledilir. ben doktora gittim saçma sapan bir ilaç yazdı. kasintimi asla geçirmedi bide bana siciliyeye gitmen lazım falan dedi bende gittim iyice araştırdım en son bu ilacı biri tavsiye etmiş bende ondan gördüm aldım ve gerçekten gecti
Köpek temas etti mi bölgeye
Yok ama tüyü her yerde malum mevsim değişiklikleri...
Görün
Kaşıntı ne zaman başladı ve köpek ne xaman geldi
Köpek 5 yıldır benimle kaşıntı 1.5 aydır var bazen gidiyor sonra birden yine oluyor neyden oluyor bilmiyorum
Alerji olamaz köpekle alakası yok. Lütfen en yakın cildiyeye gidip kan tahlili yaptır. Benzer bir durum annemde oldu. Herkes köpek dedi ama şeker çıktı
Tamam en kısa sürede gitmeye çalışayım ya annenize çok geçmiş olsun bu arada 🙏🏻
Size de çok geçmiş olsun. Yine bir alerji testi yaptırın. Son zamanlarda evde deterjan değiştiyseniz ondan bile olabilir
Teşekkür ederim 🙏🏻 yaptıracağım en kısa sürede
Kendinize iyi bakın tekrar çok geçmiş olsun
Kaşıntı nerde ne derece
Üst bacak bölgemde yarım saat önce baya kaşıntı vardı ılık duş aldım biraz azaldı
Kaç gündür var
Birden kaşıntı oluyor sonrada geçiyor alerjim var ama neye bilmiyorum ki...
1.5 ay
Yediğiniz şeylere dikkat edin. Kaşıntıdan hemen önce yediğiniz yeni bişey varsa mesela
Genellikle akşam yemeğinden sonra oluyor 🫠
Yemeğin içinden neye alerjim var bilmiyorum dün sebze yedim bugün çorba içtim ama yine aynı
Ekmek yiyor musun
Yok aram yok bile desem yeri
Az tüketiyorum fazla aramıyorum ekmeği
İsterseniz yardımcı olayım sağlıkçıyım
Olur sizce alerji mi benim durum ya
Soru cevap yorumda zor oluyor diye dedim. Köpekle alakalı olduğunu sanmıyorum
Uyuz olabilir
Alerji kabarıklığı ya daha önce de geçirmiştim ama başka şeydendi sanırım doktora gitmeden anlayamayacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah canım ya, uyuyamaman ne kötü bir durumdur! 😥 Bu durumlar ne kadar zorlayıcı olabiliyor, değil mi? Vücudumuzun kendine özgü bir dili var, bazen alerjiler bazen de yiyecek hassasiyetleri aracılığıyla sinyaller veriyor. Köpeğine karşı bir tepki de olabilir, yediğin bir şey de. En doğru cevabı bulmak için mutlaka bir doktora görünmelisin. Umarım bir an önce rahatlar, bu gizemi çözersin! 🙏🏽 🩺