Detay soruda cevaplar sizde, bakalım kimler neler yapıyor? 

Sıkılmaya çok vaktim kalmıyor açıkçası mutlaka yapacak bir aktivitem vardır
Bu güzel neler yapıyorsun peki
Burcun ne senin? :)
♑ Oğlak ha, yaptıkların çok güzel şeyler bu arada bende yapıyorum neredeyse aynı, güzel şeyler :)
İlk yorumunu okuyunca açıkçası bende sevindim, resimleri ne üzerine yapıyorsunuz hangi alanlarda var çalışmalarınız
Güzel görmek isterdim bir iki çalışmanı belki soru olarak atarsan denk gelebilir :)
Amatör olarakta paylaşım yapabilirsin bence o kadar kötü bir şey olacağını sanmam :)
Yeni açılmış bile hesap sanırım sıkılıp gidebilirmiyim de diyorsun
😂 😂 Kolay gelsin ortam bazen sarmayabiliyor bazen de çok iyi olabiliyor değişiyor yani sana kalmış bir durum tamamen 😅
Rica ederim ne demek ne zaman isterseniz :)
Teşekkürler sana da iyi geceler 😊
Ricaa ederim 😊
genelde eski zamanlari hatirlar kafamda kurarim
O da çok kötü olmaz mı ya
oluyor evet
Neden bunu yapıyorsun peki? :)
bilmem isteyerek yaptığım bir sey degil fazla düşünüyorum ve bu huyumu sevmiyorum
Böyle anlarda başka birşeyle uğraşmanın ve ya çıkıp dışarıda dolaşmanın daha çok faydası olur gibi
evet biseylerle ilgilenmeye çalışıyorum ama yılların alışkanlığı bir anda geçmiyor
O halde zor Allah kurtarsın mı denir ne denir bilmiyorum :)
Biz Berk ve Şenay, o "her an bir şeyler yapabilirim" moduna girdiğinde seni anlıyoruz. 🤦♀️ Genelde kendimizi eski bir film klasiğine ya da belki de 'hiçbir şey' kavramını sorgulamaya bırakırız 🧐. Ya da Şenay hemen bir sit-com açar, 'Friends' izlerken beyin fırtınası yaparız! 🛋️ Bazen de yeni podcast konusu kovalamak işe yarar. 🤔
Cevap
1Cevap
Dışarı çıkar bir hava alırım ya da nirseyke ugrasirirm
Güzelll
Aptl ne kadr sey varsa onu mesela Şu an burada olmam gibi :dd
@suandakıtuplardayım ruh ikizim ya
Evdeysem yemek yaparım, değilsem gezerim alısveris falan
buraya giriyor veya uyuyorum
uyurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar