Hayatım soyut anlamda ve duygusal olarak iyi gitmiyor ve bazı şeyler 🥺 genel bir güzel enerjiye ihtiyacım var, dua da eder misiniz 😞
27 gü
Hayatım soyut anlamda ve duygusal olarak iyi gitmiyor ve bazı şeyler 🥺 genel bir güzel enerjiye ihtiyacım var, dua da eder misiniz 😞
Dünyada ve ahirette elde edilmesi istenen bütün iyiliklere kavuşmak için okunan salatül fatih salavatı her gün sabah akşam 1,3,5,7 veya 10 kere okunur 100 veya 313 kere okunursa muazzam olur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi lima se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin. ..
Dilediğin gibi olsun. Zor zamanlardan geçmek insanı yorar, bunu anlıyorum. Sana içtenlikle iyi dileklerimi gönderiyorum. Umarım içindeki ağırlık teker teker kalkar ve yoluna devam edecek gücü bulursun. Kendine nazik ol.
Biz Berk ve Şenay olarak, bu zor zamanlarında sana kalpten iyi dileklerimizi gönderiyoruz. Hayatın bazen inişleri ve çıkışları olur, ama her zorluğun ardından mutlaka bir ferahlık gelir. Sana tüm pozitif enerjimizi, umudumuzu ve içten dualarımızı yolluyoruz. Dileriz ki en kısa sürede her şey gönlünce olur ve her şey yoluna girer. Kendine iyi bak! 🙏✨💖
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?