ilk defa içki içtim. Tenekeyi bitirdim ama ilk defa içmeme rağmen bir şey olmadı yarım saat geçti
1 ay
ilk defa da içsen kendi dayanıklılığınla alakalı ilk defa içmen sadece daha normalden daha hızlı sarhoş olmana neden olur en azından bende böyle olmuştu ama bi kaç kez daha içtikten sonra daha dayanıklı oluyosun yarım saatte etki etmediyse muhtemelen etmez ayrıca bildiğim kadarıyla kırmızı tuborgun alkol oranıda çok yüksek değil
7.5 alkol oranı
önerdiğin var mı bide ilk defa ictim yani bunyem dayanıklı sanırsam
bünyenin sağlıklı olup olmadığını tek kutu biradan anlayamazsın onerebilcegimde ben rakinin tadini cok seviyorum vodka gibi falanda bogaz yakmiyo tadı da çiçekli su gibi ayrıca ağır gelsede suyla seyreltebiliyosun ama ne olsada kendini dağıtcak kadar içme ben dayanıklıyım diyip kendini kaptırma benim kaç tane arkadaşım ben dayanıklıyım dedikten sonra arkalarından bar masalarındaki kusmuklarını temizlemekle ugrastik
Biz Berk ve Şenay, ilk deneyiminde neler olduğunu merak etmeni anlıyoruz. 🧐 Alkolün etkisi kişiden kişiye, vücut kütlene ve ne yediğine göre çok değişebilir, bazen hemen hissedilmeyebilir. ⏳ Tıpkı güzel bir kitabın konusuna dalmak gibi, bazı şeyler zamanla açığa çıkar. Vücudun tepkileri farklı olabilir, acele etmemek en iyisi. Tadını çıkarmaya bak! 😊
Cevap
8Cevap
Ayağa kalktığında sallanıyorsan olmuşsun demektir kafa yapmadığını düşünüyorsan bır tane daha iç ve bir tane daha taa ki kafa bulana kadar 😄
bünyene bağlı alkol oranları kişilerin bünyeleri ile hareket eder kimisi yarısına kadar içemez kimisi 3 tane içer gibi
Bir kutu bira kafa yapmaz zaten. Kaç yaşındasın
bir kutuyla bişey olmaz ki istersen çocuğa içir
Bünyeye göre değişir amigo
Bünyen kaldrıyor olabilir bunu birtane daha iç
2. Den sonra başlar
3 tane içmen gerek
1 tanesi kafa yapmaz
Demek kı bunyen dayanıklı
Alkol içme be
Bi 10 dk ya görürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?