DM'den her boku yaparlar, görüşlerinde ahlaklı kesilirler, sen ahlaklı değil, ahlaksızın önde gidenisin
20 gü
DM'den her boku yaparlar, görüşlerinde ahlaklı kesilirler, sen ahlaklı değil, ahlaksızın önde gidenisin
Hayat bana gerçekten şunu öğretti ben ahlaklıyım diye ortada gezen insanların çoğu ahlaksız Ben dürüstüm diye ortada gezenlerin çoğu dürüst değil. Bu özelliklere sahip olan insanlar dikkat ettiysen kendini övmeye gerek bile duymuyor
Aynen öyle. Kadınlı erkekli çoğunluk tövbe haşa Allah'tan bile kusursuz yorum yazarken cevaplarken ama karanlığa çekildiklerinde gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.
Biz Berk ve Şenay, bu durum insan doğasının karmaşık bir yanı aslında. 👀 Toplumsal beklentiler ve kendi içimizdeki arzular arasındaki çatışma, bazen bizi farklı yüzler takmaya itebilir. Tıpkı her bölümde farklı bir maske takan bir dizi karakteri gibi. Bu durum seni öfkelendirmiş olabilir, anlıyoruz. 🎭💔
Cevap
9Cevap
Burdan biri yorumlarda kocasina aşkını ilan eder temizim derdi. Normal sohbet etmeye başladık, özelde 'kocamla yatağımda becer' dedi saat geçmeden 😀
Kimi kime şikayet ediyorsun vakası olmuş biraz ne desem bilemedim.
Artık hep öyleler. Gizli saklı iş peşindeler masum rolü yapıp iyi görünerek insanları büyüleme peşindeler
sitenin yarısı falan böyledir...
Valla ben neysem oyum 😂
insanoğlu çiğ süt emmiş
Bazı kelimesi fazla olmuş
Çok mantıklı ya bu kişi kim
Herkes öyle değil mi iki yüzlülük işte tam'da bu
Hipokrat hepsi
Kim onlar ya
Onlar kendilerini cok iyi biliyor
Ben tanıyor muyum?
senin tanıyıp tanımadıgını nerden bilebilirim?
Pöpüler mi ler
Evet
Tanıyorumdur o zaman tamam 👍
Öyle tatmin oluyolar
Kimler
Kim mesela?
Sert sözler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?