Diğer 1 ay Bağlama büyüsü gerçekten var mı, platonik takıntı için tutar mı, başıma bela alır mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Platonik bir takıntım var, sürekli bir yerler ulaşıyor, korkuyorum tutabilir mi Bağlama büyüsü gerçekten var mı, platonik takıntı için tutar mı, başıma bela alır mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 ay Bunun yerine git açıl kıza müslim andan seni dinden çıkartır 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Müslimansan Yorumla Soran 1 ay Yanlis anladim ben degilim takintili takintili bir kiz var Yorumla Cevap sahibi 1 ay Polisi ara uzaklaştırma al Yorumla
morbiddangelll Takip Et Xper 2 Yaş: 25 7 gü çevrenden sorarak düzgün yapan birine denk gelirsen var ben 6 ay önce yaptırmıştım 1 2 Yorumla Soran 7 gü Ne için yaptirmistin Yorumla morbiddangelll 6 gü Eski nişanlımla barışmak için Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Bende de var sanki 0 20 Yorumla Soran 1 ay Büyümü Yorumla Cevap sahibi 1 ay Galiba beni de biri seviyor bir şey yapmış ta olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Benim sevgilim olmuyor hep araya bir şey giriyor Yorumla Cevap sahibi 1 ay Birileri begense bile olmuyor Yorumla Soran 1 ay Him olabilir ya bende korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sende belirtiler Yorumla Soran 1 ay Yani bende belirti yokta korktum yani yaparmi hu manyak diye Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neler Yorumla Cevap sahibi 1 ay Nasıl biliyorsun platonik ise Yorumla Soran 1 ay Yok dedim ya Yorumla Soran 1 ay Yaziyor surekli Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yani ne gurursuz bir kız neden şikayet etmiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hep yazmak da nedir Yorumla Soran 1 ay Gerek yok sosyal medya kullanmiyorum oeki sende durum nedir sana kim yapmis olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Peki aşk ilişkilerin nasıl eğer sevgilin olmuyorsa bağlanma yapmıştır diye düşünüyorum benim öyle maalesef hocaya bile gittim Yorumla Soran 1 ay Gayet iyi sorun yok bir sevgilim var Yorumla Cevap sahibi 1 ay E taman da nasıl bağlanma da şüpheleniyorsun benim olmuyor diyorum birini istemedim sevmiyordum ama hocaya gittim öyle dedi o yapmış dedi Yorumla Soran 1 ay Aklima geldi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neden engellemiyorusn numarani değistir engelle gitsin Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kız hatırlamıyorum ki İstanbul'da bir medyum du da en 2020 senesi gittim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bunun yerine git açıl kıza müslim andan seni dinden çıkartır
Müslimansan
Yanlis anladim ben degilim takintili takintili bir kiz var
Polisi ara uzaklaştırma al
çevrenden sorarak düzgün yapan birine denk gelirsen var ben 6 ay önce yaptırmıştım
Ne için yaptirmistin
Eski nişanlımla barışmak için
Bende de var sanki
Büyümü
Galiba beni de biri seviyor bir şey yapmış ta olabilir
Benim sevgilim olmuyor hep araya bir şey giriyor
Birileri begense bile olmuyor
Him olabilir ya bende korkuyorum
Sende belirtiler
Yani bende belirti yokta korktum yani yaparmi hu manyak diye
Neler
Nasıl biliyorsun platonik ise
Yok dedim ya
Yaziyor surekli
Yani ne gurursuz bir kız neden şikayet etmiyorsun
Hep yazmak da nedir
Gerek yok sosyal medya kullanmiyorum oeki sende durum nedir sana kim yapmis olabilir
Peki aşk ilişkilerin nasıl eğer sevgilin olmuyorsa bağlanma yapmıştır diye düşünüyorum benim öyle maalesef hocaya bile gittim
Gayet iyi sorun yok bir sevgilim var
E taman da nasıl bağlanma da şüpheleniyorsun benim olmuyor diyorum birini istemedim sevmiyordum ama hocaya gittim öyle dedi o yapmış dedi
Aklima geldi
Neden engellemiyorusn numarani değistir engelle gitsin
Kız hatırlamıyorum ki İstanbul'da bir medyum du da en 2020 senesi gittim