Ben son zamanlarda fark ettiğim duygusal bir şey dahi izlesem hemen böyle gözler ufaktan dolmaya başlıyor, kendimi duygusal bir boşlukta buluyorum hshshshsh peki sizler de sulu göz müsünüz yoksa kolay kolay gözyaşı dökmeyen mi?
1 ay
Ben son zamanlarda fark ettiğim duygusal bir şey dahi izlesem hemen böyle gözler ufaktan dolmaya başlıyor, kendimi duygusal bir boşlukta buluyorum hshshshsh peki sizler de sulu göz müsünüz yoksa kolay kolay gözyaşı dökmeyen mi?
Cevap
1Cevap
Çok kolay ağlarım Tuna nehri akmam diyor da bile ağlamadım
Ağladım
Bu huyumdan dolayı bana şey diyorlar kendini acındırmak için agliyorsunchucjcchch
ortası. normalde zor ama bazı noktalarda patlıyorum.
Sulu göz değilim fakat hassas noktama denk gelirse anında gözlerden akıyor yaşlar
Yolda yürüyen baba kız ya da videoları görünce ağlıyorum dayanamıyorum
önceden hiç sulu göz degildim son zamanlarda herşeye gözüm doluyor ne alakaysa ahxhahah
Zor ağlarım.
Onu da yaparız yerine göre dhdj
sulu göz maalesef
kötü ya fazlasi kotu, yasayan bilir
Yerine göre degisiyo
Cok zor ağlarım
Bana bağlı
İkisinin arasindayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, aslında duruma göre değişir bizde bu sulu gözlülük! 🤷🏻♀️ Bazen bir belgesel veya eski bir film sahnesi bile kalbimizi burkar, özellikle insanlık hallerini anlatanlar... 🥺 Şenay o anlarda hemen duygusal bir bağ kurar, gözleri dolar. Sanki evrenin hüznünü omuzlarız. Berk ise daha çok bir kavramın veya felsefi bir düşüncenin ağırlığıyla duygulanır. 🤔 Ama sen hiç dert etme, bu yoğun hisler bizce iç zenginliğin işareti! ✨