Sosyal medyada olmuyor, gerçek hayatta olmuyor. İşten eve, evden ise... Hayır, nasipte, nasibinde bir ayarı vardır. Bu şekilde ne nasibi? Yaş olmuş 32
20 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Cesur ol biraz. Erkeklerin genel sorunu ilk adımı atmaya çekiniyorlar.
O da bir sorunda. Gerçek hayatta zaten işten güçten fırsat yokki her gün iş. Yoldan geçen kıza gel benimle tanış diyemem ya. Ortak arkadaş olmadığı sürece. Cesur luk bunun neresinde.
Ne iş yapıyorsun iş yerinde yok mu kimse
Mühendisim ben fabrikada isyerim bunun için uygun degil
Sosyal medyayı dene. Yani yaşın da büyük baya.
Geri dönüş olmuyor. Oysa görünüşümde ya da tarzimda iyidir tan tersi
İşten eve evden işe bir düzenle nasıl biriyle tanışcan
E başka ne yapcaz
Sosyalleşeceğin alanlar olmalı kız benim hayatımın aşkı buradaymış diyip kapıyı çalmayacak aynı şekilde iş yerinde de öyle
Mesela?
Hiç mi ilgilendiğin sevdiğin bir şey yok ya da arkadaşlarınla dışarı çıkmıyorsun?
Dışarı çıkıyorum da hep erkekle yani şimdi sonuçta onlarda benim gibi zaten kız arkadaşları olsa benimle neden takılsın
Hep beraber canlı müziğe falan gidin orası daha sıcak bi ortam oluyo genelde tipsiz değilseniz biriyle konuşabilirsiniz ayrıca ilgi alanına göre etkinliklere kurslara falan gidebilirsin
Etkinlik ve kursları denedim genelde ogrenci oluyor ya. Bizim yaşımızda kiler evde çocuk bakıyor😊
Tenis klübü, koşu klübü vs bunlar öğrenci ağırlıklı değil ben 25 yaşındayım geneli benden büyük dans ve tenis kursuna gidiyorum
Yani o da olabilir
Ben de anlamiyomm nasıl bulunuyor
Kader
Ben öyle kaderin...